עורו!!

0mroosh

New member
../images/Emo124.gifעורו!!../images/Emo9.gif

שבת בבוקר, יום יפה, אמא שותה המון חליטת צמחי מרווה. יש כאן מישהו שהיה אתמול בהופעה?! אני מתחרפן, אני חייב לדעת איך היה אתמול. אז מי שהיה, שיספר חוויות... המשך יום נעים.

korennet

New member
איזו הופעה...... וואוווו

בעסה לך שלא הגעת... היתה הופעה מצויינת ברמות בינלאומיות. לדעתי, ההפסקה שעשתה היתה רק לחיוב כי רונה היתה יותר בטוחה ויותר משוחררת (לפחות עשתה רושם כזה)... אמנם הייתי מאחורי עמדת הבירמון רוב ההופעה אבל - נהנתי מכל רגע ורגע היא פרפורמנית מעולה - יאמר לזכותה (זה ממש מגניב לראות אותה "מתבגרת" מאחורי המקרופון...)

korennet

New member
לא יכולה לתת לך את הרשימה

כי, כפי ציינתי, הייתי מאחורי הבר כל הזמן אבל היא שרה את כל השירים שלה מהאלבום ועוד איזה שני covers מצויינים.... היה מ ע ו ל ה!!!

korennet

New member
טוב נו.....

גם הייתי "קצת" שתוייה, שמחה וטובת-לבב ועל אינני זוכרת את השירים ששרה... תפסתם אותי....שיט..

korennet

New member
איזו הופעה...... וואוווו

בעסה לך שלא הגעת... היתה הופעה מצויינת ברמות בינלאומיות. לדעתי, ההפסקה שעשתה היתה רק לחיוב כי רונה היתה יותר בטוחה ויותר משוחררת (לפחות עשתה רושם כזה)... אמנם הייתי מאחורי עמדת הבירמון רוב ההופעה אבל - נהנתי מכל רגע ורגע היא פרפורמנית מעולה - יאמר לזכותה (זה ממש מגניב לראות אותה "מתבגרת" מאחורי המקרופון...)

שעונים

New member
פעם ראשונה שהייתי בהופעה שלה

והיה פשוט מעולה. ידעתי שהיא בחורה מוכשרת מאוד, אבל היא עלתה על הציפיות. יאמר לזכותה שהיא גם די מצחיקה..
הפכתי למעריצה.

0mroosh

New member
אוווופ! איך הצלחתי לפספס את

המדהימה הזאת!! ידוע על עוד תאריכים חברי פורום יקרים?

שעונים

New member
היא גם

עשתה ביצוע cover מדהים ל "nights in white satin".. סתם כדי לזרות לך קצת מלח על הפצעים..

0mroosh

New member
עכשיו עוד יותר אוווווווווווווופ!!!

הלכתי לחתוך את הורידים..[ואז נזרה מלח יחדיו?!].

Moor 87

New member
הווי רונה המדהימההה

חזרה להופיע וגם הבריאה המקסימה.. איך התגעגעתי אליה אני פשוט אוהב אותה מתי היא באה לבאר שבע?? שתבוא.. חוץ מזה.. יש לוח הופעות למישהו??
מי ראהה.. מי שמע.. סוף לסיפור טריקת מגירה פה לה לה לה לה נה נה נה נה לה לה לה לה לה לה לה

למעלה