עזרה דחופה

../images/Emo124.gif עזרה דחופה../images/Emo70.gif

שלום לכם! רוצים לגייס אותי בחו"ל! מה אני עושה בשביל שלא ייגיסוני????? אני יספר את סיפורי בקצרה שתבינו: אני בן 25, אחרי 3 שנות שירות סדיר, ועשיתי כבר שנתיים מילואים כחוק בארץ. לפני 4 חודשים חידשתי את דרקוני האירופי\גרמני, במטרה ללמוד תחום מסויים בגרמניה ולעבוד. יש לציין שנרשמתי בגרמניה כאזרח המתגורר בגרמניה. וזאת כדאי לקבל את מקסימום העזרה והזכויות ללימודים+עבודה! ממש אתמול קיבלתי זימון ל"בקום" שלהם. מה אני עושה עכשיו??????? אני ממש לא רוצה להסתבך עכשיו אם כל העסק הזה. יש לציין שהחוק פה אומר ש-2 בני משפחה מחוייבים לשרת, והשאר פטור! כמו כן כל משפחתי חיים בארץ! (יש לי עדיין קרובים כאן) אז השאלה שלי לאנשים שמתמצאים או שקרה להם מקרה דומה: מה אני אמור לעשות בשביל לבטל את הצו הזה???????????????????? הערות ביניים: -אם עשיתי כבר שירות במדינה אחרת (בארץ) אני פטור? -אני יכול לתעון שהתחייבתי בארץ לא לשרת אף צבא אחר? וכמו כן יש עוד לציין שאני מתכוון לעשות מילואים בארץ אם יתאפשר לי. איך זה משתלב? מבקש עזרה דחוף, ותודה לכולם!

עמלק

New member
אני הייתי ממליץ,

בנושא כזה רציני, לשכור עו"ד גרמני מקומי... ולא לסמוך על עצות אחיתופל אנונימיות בפורום כזה או אחר...

למעלה