עזרה מכל מנויי YES

../images/Emo124.gif עזרה מכל מנויי YES

שלום לכולם , אני אורן אהרוני , במשך חודשיים שלמים שיחקתי בטורניר הקיץ של YES , בערוץ YES PLAY . הובלתי לאורך כל התחרות במקום ראשון ופתאום הגיע מקום 2 ומשום מקום העלה במעל מיליון נקודות במשך כמה שעות ספורות ועקף אותי . מכל הבירורים נאמר לי "שהכל תקין" , למרות שאין שום הסבר הגיוני לתוצאה שלו . למען הצדק , אני פונה לכל חבריי הפורום להתגייס לעזור לי לחזור למקום 1 שהרווחתי אותו ביושר עד אתמול (כאשר מחר נגמר המבצע) . לכן כל מי שיכול לתרום ולעזור , ישחק ובסוף המשחק יש לרשום מספר טלפון , למי שמחובר קו טלפון צריך להוציא את הקו טלפון וללחוץ על YES ואז יתקבל קוד (שיראה בערך כך: יס 123456754673456 . אתם מוזמנים לרשום ולשלוח לי את הקודים בהודעה פרטית תודה לכולם .

kalay

New member
../images/Emo6.gif

אתה חושב שמישהו ישחק רק בשביל שאתה תוכל לזכות באיזה פרס מעפן

TheCharm

New member
נ"ש - מחר כולםםםםםםםםםםםם

קונים פנאי פלוס, הולכים למדור חדש, מחפשים איפה כתוב "ג'וני ____" (____ = שם משפחה) וקוראים את מה שכתבתי
(יאפ, אני כתב חדש בפנאי פלוס
)

TheCharm

New member
דו נוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

אני יכול להיות הכלללללללללל אבל רק לא שון (שאגב, כנראה, לא ממש חיברו לו את היס הזה ביום ראשון
) וחוץ מזה, רק 3 פורומים

Aviad1987

New member
אממ

השיר שלנו, או סי, יס וויקאנד ויס פלוס זה כבר יותר מ3. ורק בהם בדקתי בינתיים.

TheCharm

New member
אתה קצת טועה ../images/Emo4.gif

לא פרסמתי בפורום "השיר שלנו", לא בפורום "או סי" וגם לא בפורום "יס פלוס", אז בבקשה תהיה בטוח כשאתה כותב משהו (ולצורך העניין, כתבתי כאן, פורום טלוויזיה ופורום אבודים).

TheCharm

New member
אה ואם כבר אתה מזכיר את פורום

יס פלוס, אז רק שתדע, שאני אפילו לא משתתף בו כפרה

TheCharm

New member
אהה...

טוב, זה מסביר המון. לא הכל, אבל המון
סתם סתם. אני עכשיו אגיד התנצלות התקבלה כי זה מתאים פה

למעלה