עידכון מיטאורה.

kiticat

New member
../images/Emo124.gif עידכון מיטאורה. ../images/Emo124.gif

כמו שרובכם יודעים, מיטאורה נכנס למקום הראשון במצעד האלבומים הנמכרים ביותר בארה"ב, עם מכירות של יותר מ800,000 עותקים. עד עכשיו האלבום עבר כבר את מחסום מיליון העותקים ואמור לקבל פלטינה לבטח השבוע, כבר בשבוע השני אחרי היציאה שלו, ובתקווה כמובן שהוא יישאר במקום הראשון שבוע נוסף, כמו גם הסינגל SOMEWHERE I BELONG. הסינגל הבא הולך כנראה להיות (אם אנחנו סומכים על שמועות) FAINT. וזאת כמובן אומר שהקליפ הבא שעלינו לצפות לו הוא FAINT. הקליפ לסינגל הבא (יהיה אשר יהיה) מצולם בימים אלו- ובגללו נדחו 2 הופעות. במאי הקליפ הוא כמובן הדיי, ג'יי- ג'ו האן. הודעה רישמית תצא בימים הקרובים- הסינגל אמור להיות FAINT או LYING FROM YOU. לפחות באירופה.

ArSiT

New member
אני מעדיפה ש...

LYING FROM YOU יהיה הסינגל הבא... את Faint לא כל כך אהבתי... יותר נכון - לא ממש התחברתי אליו... שיר נחמד

kiticat

New member
אני רוצה את ברייקינג איי הביט

השיר הכי יפה לדעתי.. ומענין לראות את הקליפ שלו.

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif חושב כמוך מירי

שיר שמאוד אהבתי בפורום משמעות חזקה...!!!! תפנימו? בטח שואלים מה תפנימו? תשובה: כלוםםםם סתם משעמם לי אני בזמן של התפרקות יומית המן הרשעעעע

kiticat

New member
השיר מדבר על

לשבור הרגל. להפסיק אותו. מה ההרגל שלך שאותו אתה שובר? בהנחה שאתה יותר מסתם אוהב את השיר ובעצם מזדהה איתו.

ArSiT

New member
אהההההההההה

חחחחחחחח... חשבתי רק מ- 2 השירים האלה.. אממ... הייתי רוצה לראות את numb...

spiralll

New member
מה זה משנה מה הם יוציאו?

העיקר שיהיה גדול כמו תמיד!

kiticat

New member
../images/Emo2.gifאגב

אתם מוזמנים לעבור על הניתוח לקליפ שעשיתי של SOMEWHERE I BELONG... יש שם עדין 3 שאלות שעדין לא עניתי להם.. למעשה- אחת אני כן יודעת עכשיו, הגיטרות מסמלות את העבודה עם הגיטרות האקוסטיות באלבום...

mscooter

New member
זה קשה לבחור...

אני לא מנסה לתאר לעצמי את הלהקה יושבת וחושבת איזה שיר להוציא בקליפ הבא! במיוחד כשכל השירים שלהם כאלה יפים !!! Faint - הפיזמון שלו פשוט מדהים! והקטע שהוא צורח "HEAR ME OUT NOW" ואז בשקט: "i can't feel the way i did before don't turn your back on me" וצורח "i won't be ignored" Lying From You - המילים יפות, שיר יפה, אבל יש יותר יפים ממנו Breaking The Habit - השיר הכי יפה שלהם! הפיזמון המילים הבתים המוזיקה כל השיר פשוט ענק !

olly v

New member
אני כנראה היחידה...

שאוהבת את frim the inside זה שיר כל כך יפה! אנשים! המנגינה קליטה ונמשכת כזאת....לא יודעת איך לתאר את . זה באמת קשה לבחור מה להוציא בתור סינגל...מסכנים...שוברים ת'ראש

למעלה