עידכונים

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo124.gif עידכונים

היתקשרתי בבוקר למרפאה להזכיר לרופאת המשפחה להיתקשר לראומטולוג והיא חזרה אלי ב 10:30. היא אמרה שהיא דיברה איתו והוא טען שכרגע הוא לא רוצה להוסיף לי שום דבר ושאני אמשיך לרדת בסטרואידים עד 7.5 מ"ג ולגבי החום לקחת אקמול. אני לא יודעת כבר מה לחשוב. אני לא יודעת מה רופאת המשפחה אמרה לו או לא אבל זה לא נראה לי לטפל בחום רק עם אקמול ולא לפתור את שורש הבעיה. אני לוקחת אקמול והוא עוזר אבל החום חוזר. אני מרגישה על הפנים כל הפרקים כואבים לי ואין לי כוח לעשות כלום. נראה לי מאוד תמוהה מה שהראומטולוג אמר אבל הוא מבין יותר ממני ואולי זה באמת מה שאני צריכה לעשות- להמשיך לסבול בשקט ולהלעית את הגוף שלי באקמולים. הרופאה אמרה ליצור איתה קשר ביום ראשון אך אם זה ימשיך אני כבר אתקשר לראומטולוג ביום ראשון ואבקש לדבר איתו. דבר אחד בטוח- ככה אני לא יכולה להמשיך!!!

גימבה

New member
יותר מדיי אקמולים זה לא

טוב לכבד, את עוד תעלי לעצמך את התפקודים. אולי בנוסף יש לך מחלת הנשיקה? תבקשי לעשות את הבדיקות הרלוונטיות, לפעמים זה לוקח חודשים להתאושש מהדבר הזה. אני בהחלט מבינה אותך בקטע של אוזלת היד של הראומטולוגים, לפעמים זה נראה לי שהם קצת כמו כוסות רוח למת. אבל אין לנו יותר מדיי ברירה אלא להקשיב ל"קול ההגיון". תרגישי טוב

שירי../images/Emo23.gif

אכן נשמעת קצת תשובה מוזרה כדאי אולי שתשוחחי עם הראמטולוג בעצמך ותביני מדוע הוא חושב כך וכך תוכלי גם להסביר לו בדיוק איך את מרגישה וכמה זמן את סובלת מעבר לזה שהתקשורת הלא ישירה הזאת דרך הרופאת משפחה היא מעין חצי טלפון שבור כזה את החולה וזוכותך לדעת מדוע החליט כך הלא ההחלטה הזו קשורה לטיפול בך מקווה שהשבת תהיה יותר טובה מחכה לשמוע מה קורה ביום ראשון הלימודים היום היו מעניינים מאוד. כשלמדנו על 'העברה נגדית' ו'הזדהות השלכתית' בטיפול אף ראינו חלקים מתוך סרטים שמדגימים את זה בצורה ממש טובה ואף מצחיקה בחמישה לדצמבר מגיעה דודה שלי מחו"ל לביקור קצר בארץ.. היא חולה ומחכה להשתלת מיח עצם אז אנחנו נלך לסבתא לראות אותה בשבת...... הקרובה היא אישות ממש מיוחדת ואני חושבת שהיא חלק מן הסיבה שהלכתי ללמוד תחום טיפולי. בשבת הנוכחית אני צריכה לעבוד קצת על עבודה לקורס נוסף וגם על בניית קבוצות טיפליות וניסוח מטרות ראציונאל וכולי והכי חשוב להיות עם הפייה הקטנה ועם הבעלול כי היום בקושי הספקתי לראות אותה מחר אני גם הולכת לנוירולוג בבוקר ונורא בא לי להשלים קצת שעות שינה רק שאימא של הבעלול מגיעה ואי אפשר לישון בצהריים אבל לא נורא נשלים שינה בשבת

ל3

New member
פיונת

לצערי אני ממשיכה להרגיש לא טוב אבל ממש לא טוב- החום נמשך ואני לא מתפקדת בחיים לא הייתי ככה. אין מנוס נראה לי מלהתקשר בעצמי לראומטולוג ביום ראשון אני פשוט מרגישה לא נעים אחרי שרופאת המשפחה שלי דיברה איתו להציק לו גם אני אבל אני לא רואה ברירה אחרת אני לא יכולה להמשיך לחיות ככה- זו לא איכות חיים
.. תודה על התמיכה. מבטיחה לעדכן ביום ראשון

למעלה