עיצוב אישי

../images/Emo124.gif עיצוב אישי

אנשים- לא נעלמתי שוב! אבל יש לי משהו נחמד כבר הרבה זמן: אם היית יכולה לעצב דור משלך, שבו תשימו דברים שטובים לפי הדורות שהיו. הנה לדוגמא תשובה של חברה שלי ששאלתי אותה על כך (בשיעור אנגלית, הקטע הראשון לא כ"כ מתייחס לשאלה): "הייתי רוצה שהפוליטיקאים יהיו ילדים כי להם חשוב השלום ולא הסביבה, אם ילד היה במקום שרון הוא היה מכסח לערבים ת´צורה. בגדים זה דבר אינדבידואלי כך שאני לא יכולה לקבוע לכולם, כנ"ל לגבי מוזיקה. הייתי רוצה שאידיאלים לא יישארו תלויים באוויר אלא יושלכו למציאות" מה אתם הייתם לוקחים מכל דור כדי להקים דור אידיאלי מבחינתכם?

מאטריקס

New member
הילד אולי יכס לערבים ת´צורה, אבל

הוא מת ביחד עם הערבי... אז רק רגע, אתה מנסה לומר (או החברה שלך...) זה שילדים יכסחו לערבים ת´צורה? אני חושב שאתה טועה, כי טחחח תוך שנייה הם ימותו מהפצצה... בכל אופן, לפי דעתי כדי שהפוליטיקאים יהיו גם (ואני מדגיש את הגם, כי לא רק ילדים, יש הרבה מבוגרים ורק קצת ילדים) מכיוון שאני לא יודע, אולי בשביל שכשהם יהיו מבוגרים הם יהיו מנוסים מאוד בחבלנות ובכלל בכל הדברים האלו... אני הייתי בונה דור בו הילדים חופשיים, שיכולים לעשות מה שהם רוצים (לא קמים ב- 6 בבוקר ואז יאללה לקום... בית ספר... יש כמה שאני שמח שעברתי את הקטע הזה! אבל או-או יש צבא!), וושהם גם יהוו חברה בפוליטיקה, ובכלל בכל... הדור עכשיו לפי דעתי פשוט מסריח, יש מגבלות לילדים בכל מקום (הילדים לא יכולים לראות את זה, זה יפחיד אותם. הילדים לא יכולים להכנס לבית חולים. הילדים יעשו מה שהמורה אומרת, מה שאימא אומרת...), ואני רואה כל יום על פרצופם של הנוער והילדים שהם תשושים... קמים מוקדם, הולכים לבית ספר, לא יכולים לעשות מה שהם רוצים... בעניין הדור עצמו, אני מאוד רוצה שתהיה טכנולוגייה ברמה גבוהה... שהטכנולוגייה תתפתח במהירות ומהר מהר יהיו כל מיני מכשירים מיוחדים חדשים... וזהו, זה כל מה שאני חושב לגבי דור טוב ולא דור מסריח!

אוי...

פיספסתי משהו? נרא לי שהיא התכוונה כללית, נשמה של ילד... זה העיקרון, לא נראה לי שהיא התכוונה לפיגוע (כך משתמע מדבריך) מגבלות זה די חשוב, מין מסגרת, חשבת אולי לשנות את המסגרת?

מימי

New member
אני הייתי רוצה שהחברה תהיה

טובה. שאנשים ירצו לעשות טוב אחד לשני, ולא רק לעצמם, ולא רק לאנשים שהם אוהבים. זה היה יכול להיות כל כך כיף אם כולם היו עושים טוב לכולם! זה היה מן עולם מושלם. בעולם שלנו ממש קשה להיות טובים. אבל אני דווקא מחבבת את העולם שלנו, אפילו שיש לו הרבה חסרונות.

Master Boo

New member
אוטופיה?... עאלק

the first matrix was designed to be a perfect world (או משהו כזה) "בעולם שלנו ממש קשה להיות טובים"? זה די סותר, בגלל שאם כולם היו רוצים, אני מניח שלאף אחד לא הייתה בעיה להיות. אבל, מכיוון שאין באמת את הרצון להיות טובים (אולי כי האדם הוא לא טוב מטבעו?), אנחנו ממציאים תירוצים למה זה "קשה"...

מימי

New member
לא כולם רוצים, ברור.

לכן העולם הזה דמיוני ולא קיים באמת. אם כולם היו רוצים להיות טובים, הם היו, ושומדבר לא היה עוצר אותם - כי כולם היו טובים אליהם בחזרה, כי כולם היו רוצים להיות טובים. בוא נגיד שאני ממש רוצה להיות טובה, אבל אני לא מסוגלת להיות טובה לאנשים שרעים אלי. אם האנשים האלה היו טובים אלי, הייתי טובה אליהם בחזרה, וככה במין גלגל כזה כל העולם היה טוב.

מאטריקס

New member
לפי דעתי את צודקת אבל גם לא...

רוב האנשים בעולם הם באמת אנשים רעים!
ואני מדבר עליך IC4 חחח סתאאם.... איך אפשר לומר שבני האדם לא רעים - כל יום שומעים על רצח חדש, אלימות, מלחמה... בעעעעע, עולם מסריח ומחליא! ואם רק היה אפשר, להיות בעולם כמו שתיארת, אז זה יהיה פשוט נפלא! אבל לא נראה לי שאי פעם יהיה כזה עולם (כבר אלפיים שנה אין, מה פתאום יהיה עכשיו?), כמו שמאסטר בו אומר, "בני האדם רעים מלידה, וזה טבעי לחלוטין"... (מצטער אם ציטטתי לא נכון...)

למעלה