על חינוך, ילדים והורים

פנייה לנוער שעושה ביביסיטר ולהוריהם

סליחה על האנונימיות, אנחנו עדיין רוצים שתבואו אלינו לעשות בייביסיטר. אנחנו מכניסים אתכם לבתינו, משאירים לכם את היקר מכל, משלמים לכם ביד יפה, ותמיד מעגלים למעלה, בכיף, שתהנו. אנחנו רוצים שתרגישו אצלנו נח. אבל מסתבר שחלק מכם, לא כולם כמובן, רק חלק, חושבים שאם הם אצלנו בבית, אז מותר להם להרים טלפונים חופשי, חופשי. ועוד לטלפונים סלולארים. אנחנו מסתכלים על פירוט השיחות מזועזעים. שיחה אחרי שיחה. נוער נכבד, זה סוג של בזיזה. השיחות הללו עולות כסף, ומי משלם עליהם? לא זכור לנו שהתרנו לכם שימוש חופשי בטלפון. הורים יקרים, דברו עם ילדיכם על כללי התנהגות נאותים בבתים של אחרים. תודה. וסליחה אם מישהו מבני הנוער מרגיש פגוע, כי הוא לא כזה. אנחנו יודעים שלא כולכם כאלה.

figaro22

New member
הזהרה להורים

היום בשעות הבוקר (10 בבוקר) יצאה קבוצת תלמידים מביה"ס בסביבות גילאים 6-7 ע"י ליווי של שתי מורות והתמקמה מסביב לשולחן במגרש המשחקים אשר ממוקם צמוד לדואר. אחד הילדים התפס על המתקן עצמו לא במקום שמותר לתפס אלה ממש מעל המתקן והוציא את ראשו החוצה דרך החור שבצליה מעל המתקן. הילד סיכן את עצמו וילדים קטנים אחרים ע"י כך שהיה יכול ליפול אם היה מחליק. המורות אפילו לא הגיבו ולא אמרו לילד לרדת מן המתקן. רק לאחר מספר הערות ע"י אימהות אשר היו במקות עם תינוקות המורה החליטה להגיב ושאלה מה קרה. לאחר שהוסבר לה מה קרה הילד אמר לאותה המורה שהוא עושה את זה כל הזמן והיא לא אומרת לו כלום. נכון עונה המורה ומוסיפה אבל ההורים שלכם אשמים בכך.

אלימות ילדים

שלום רב, אני אמא בישוב לילד בגיל שנתיים וחצי, לאחר הטקס שנערך לכבוד שבועות, בני ואנוכי הלכנו לשחק בגן השעשועים, במתקן הקטן. אני ישבתי בצד וחבורה של בנים מכיתה ג' או ד' עמדו על הגבעה לידי עם בקבוקים ופחיות. בני היה הילד היחיד שהיה בקירבתם ופתאום אני שומעת אותם מתכננים להשליך עליו פחיות ובקבוקים מלאים כחלק מהכייף או המשחק. היות ולא דמיינתי שהם באמת מתכוונים לבצע את זה לא הגבתי, לשמחתי הפחית הראשונה לא נזרקה לכיוונו. לאחר שהושלכה הם מאוד "התבאסו" שזה עורר את תשומת ליבו ולכן לו יכלו לזרוק עליו בקבוקים מלאים במפתיע. היות ולאחר השלכת הפחית הראשונה, הגבתי ישר הדבר הופסק. אני לא רוצה לדמיין מה יכול היה לקרות לבני או לכל ילד אחר מהשלכה מהגבעה של פחית מלאה או בקבוק מלא. אין לי מושג מה מניע ילדים לרצות או לנסות לפגוע בקטנים מהם כל כך. אך חשוב לי רק לציין את זה כי באמת אני מאמינה וחושבת שחיים פה אנשים איכותיים, אך כנראה שגל האלימות הנוראי שקיים בארץ מנביט ניצנים גם כאן. לכן אנא הורים לילדים בגיליים האלה תפקחו עיינים כי מקרה שככזה חס ושלום יכול לאגמר באסון. לילך

לארי

New member
../images/Emo124.gif על חינוך, ילדים והורים ../images/Emo41.gif

בשרשור מטה

אלה 3

New member
למען הסדר הטוב

לא הייתי בבוקר בגינה ולא ראיתי מה קרה, אבל: לא היו אתמול לימודים ולכן הקבוצה שהיתה היא כנראה מה"צהרון" ומי שמשגיח עליהם הן מפעילות הצהרון ולא מורות מבית הספר. המקרה היה כנראה חמור כפי שתארת אבל כשמדווחים יש לדייק כי נראה לפי תאורך שהם יצאו במסגרת בית הספר והיו תחת השגחת מורות שלא פעלו כראוי.

למעלה