על מה כותבים היום? 21/01/08

זה ממכר

New member
../images/Emo124.gifעל מה כותבים היום? 21/01/08

אי אפשר להתגד למנהלת שכבר מצפה להודעות האלו אז נתחיל טיפים לבלוגרים אחרים? הייתי שמח להגדיל את המאגר שיש לנו עכשיו של טיפים לפרסום הבלוג שלי ואני בטוח שהמנהלת היקרה שלנו סוקי לא תתנגד להוסיף את הטיפים שנביא :) תכתבו לנו בבלוג אצלכם את הטיפים שלכם וטיפ ראשון ממני, מכיוון שאני כבר לא מתכוון לכתוב רשומה על זה, וטיפ ממני זה הרבה אני קנאי על הדברים שלי - פרסום ב"כדאי לקרוא בבלוגיה" מביא עוד ועוד אנשים להיכנס, והסיכוים להיכנס לדף הבלוגיה ואף לדף הראשי גדלים ואיתם גם הסיכויים לפרסום הבלוג - וכפי שאתם יודעים בערך כל יום יש כ40 פרסומים שמפרסמים, מעט מתסכל ומעייף לעבור לקרוא הכל, אז תצורו עניין, העתיקו פסקה קטנה מן הרשמוה, זאת שאתם חושבים שהכי מעניינת, הדגישו אותה וכמובן שהלינק לבלוג יהיה לחיץ זה יותר נוח וקל מאשר להעתיק ולהדביק את הכתובת ואולי אחרים יוותרו על זה. סטודנטים? מרצים? בואו ספרו לנו איך החזרה ללימודים אחרי 3 חודשים? שכחתם כבר מזה ללמוד? עומס עכשיו בשביל להשלים את הפער שנוצר? וגם אם אתם לא סטודנטים או מרצים, ספרו לנו מה דעתכם שרק אחרי 90 יום נגמרה השביתה

suki da yo

New member
וגם... ../images/Emo132.gif

כמה דברים מההיסטוריה: 1775- נולד אנדרה מרי אמפר, פיזיקאי צרפתי 1882- נוסדה תנועת ביל"ו בחרקוב שבהאימפריה הרוסית 1905- נולד כריסטיאן דיור, מעצב אופנה 1924- נפטר ולדימיר איליץ' לנין, השליט הראשון של ברית המועצות 1949- נולד שלמה גרוניך, מוזיקאי ישראלי 1950- נפטר ג'ורג' אורוול, סופר בריטי (אבל שששש! האח הגדול שומע!) 1965- נחנך מגדל שלום מאיר. באותו זמן היה הבניין הגבוה ביותר בישראל ובמזרח התיכון כולו, על חשבונה של הגימנסיה הרצליה היפה. 1968- מפא"י, אחדות העבודה - פועלי ציון ורפ"י מתאחדות ומקימות את מפלגת העבודה הישראלית 1976- בוצעה טיסת הבכורה של הקונקודר, המטוס העל-קולי המסחרי הראשון בטח מחכה... לאסוף ארועים היסטורים זה קל. ממש לחשוב על נושאים ככה מהאויר? אין זמן, אין זמן.

זה ממכר

New member
חחח, זה קלי קלות

הכל רץ בראש :D ולרוב זה גם נושאים שאני אישית לא יודע איך לכתוב ואיך לפתח ולא מתאים לנושא הכתיבה שלי, לרוב נושאים כאלו נתקעים אצלי, ותקראי קצת חדשות לא יזיק :D

suki da yo

New member
../images/Emo3.gif

אני קוראת חדשות! אני פשוט לא רוצה לחשוב על זה יותר משאני חייבת. זה מדכא לי את הצורה ..

זה ממכר

New member
בעע מבין אותך :/

אבל זה בדיוק הסיבה שאני עושה את זה, אותך זה מדכא אותי זה עוקץ וכואב לי והגיעו לא פעם דמעות, אז אני רוצה להוציא את אזרחי תפוז מהאדישות ולהכניס להם לראש מה קורה, שיכתבו שיזעקו שכל ישראל יראו שלאנשים איכפת, שיעבירו מסרים

suki da yo

New member
../images/Emo45.gif אם היה לי זמן היום,

דוקא יש לי לכתוב על משו ברומו של עולם.. אבל חייבת ללמוד :( בעעעע.

זה ממכר

New member
הכי נדפקתם עכשיו אחרי שלוש חודשים של שביתה

ללמוד סביב השעון שעות נוספות ושיש מוזה ויש רצון לכתוב, את תכתבי לא חשוב מה את עושה ואני לא יודע מה קורה איתך ומה עם אחרים, שאני יודע מה אני רוצה לכתוב, לוקח לי רבע שעה מהתחלה עד הסוף פעם שהתחלתי לקח לי כמה ימים חחח

suki da yo

New member
הבעיה היא לא הכתיבה בד"כ

הבעיה היא, כמו עכשיו, שאני באה למטרה מסויימת (למשל לוודא שלא החריבו לי את הפורום בזמן שלמדתי מישדי"פ) ואני נתקעת שעה- שעתיים.

suki da yo

New member
דההההההה

מישדיפ= משוואות דפרנציאליות |לא כאן| |רק הדפסתי דפי נוסחאות בפיסיקה| |שששש!| |חוזרת ללמוד|

suki da yo

New member
הייתי אומרת "הגזמת!"

אבל כבר היו דברים מעולם... לא, לא הייתי פה כל הזמן הזה. |גם עכשיו אניי לא פה| |אתה מדמיין דברים|

זה ממכר

New member
דיי סוקי נו, להודות בזה זה צעד ראשון

את יודעת כל המכורים אומרים שזה לא ככה, ותגידי תודה שאת מכורה לאינטרנט ולתפוז ולא לדברים אחרים חלילה (למרות שזה מסוכן באותה מידה) והורס את הבריאות גם

suki da yo

New member
אה, ברור שאני מודה שאני מכורה...

רק אמרתי שלא הייתי פה כל הזמן הזה, אתמול. במקרה. עיסוקים שאינם בשליטתי (בחינה מתקרבת בפיסיקה) מנעו ממני לשרוץ פה כל הזמן..

זה ממכר

New member
בהצלחה, איפה אני הייתי שאלוקים חילק את השכל

נראה שאת קיבלת גם את החלק שלי של השכל :D, אם הייתי לומד ממך גם אני הייתי עסוק קצת בפרוייקטים שאני צריך להגיש

דנטל

New member
אה, כן, בדיקות-החרבת-הפורום

ההיסטריה הזו של מנהלי פורום עוברת... אחרי 3-4 שנים.

TheWhiteTigris

New member
היה מעולה.

אחרי 3 חודשים של תלוי באויר, בלי אף קורס - סוף סוף ללמוד! הרי בשביל מה אני משלם או לא ללמוד?...

למעלה