../images/Emo124.gifעל מה כותבים היום? 21/01/08
אי אפשר להתגד למנהלת שכבר מצפה להודעות האלו אז נתחיל טיפים לבלוגרים אחרים? הייתי שמח להגדיל את המאגר שיש לנו עכשיו של טיפים לפרסום הבלוג שלי ואני בטוח שהמנהלת היקרה שלנו סוקי לא תתנגד להוסיף את הטיפים שנביא
תכתבו לנו בבלוג אצלכם את הטיפים שלכם וטיפ ראשון ממני, מכיוון שאני כבר לא מתכוון לכתוב רשומה על זה, וטיפ ממני זה הרבה אני קנאי על הדברים שלי - פרסום ב"כדאי לקרוא בבלוגיה" מביא עוד ועוד אנשים להיכנס, והסיכוים להיכנס לדף הבלוגיה ואף לדף הראשי גדלים ואיתם גם הסיכויים לפרסום הבלוג - וכפי שאתם יודעים בערך כל יום יש כ40 פרסומים שמפרסמים, מעט מתסכל ומעייף לעבור לקרוא הכל, אז תצורו עניין, העתיקו פסקה קטנה מן הרשמוה, זאת שאתם חושבים שהכי מעניינת, הדגישו אותה וכמובן שהלינק לבלוג יהיה לחיץ זה יותר נוח וקל מאשר להעתיק ולהדביק את הכתובת ואולי אחרים יוותרו על זה. סטודנטים? מרצים? בואו ספרו לנו איך החזרה ללימודים אחרי 3 חודשים? שכחתם כבר מזה ללמוד? עומס עכשיו בשביל להשלים את הפער שנוצר? וגם אם אתם לא סטודנטים או מרצים, ספרו לנו מה דעתכם שרק אחרי 90 יום נגמרה השביתה
אי אפשר להתגד למנהלת שכבר מצפה להודעות האלו אז נתחיל טיפים לבלוגרים אחרים? הייתי שמח להגדיל את המאגר שיש לנו עכשיו של טיפים לפרסום הבלוג שלי ואני בטוח שהמנהלת היקרה שלנו סוקי לא תתנגד להוסיף את הטיפים שנביא