ענת

תומסקה

New member
../images/Emo124.gif ענת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הנה הפישוט שלי לחמסה של רונית... תהני\תהנו
תום.

תומסקה

New member
שלב 1

הכנת הפרחים- רונית הכינה את הפרחים הכי בסיסיים, בלי יותר מידי התחכמויות, הכוונה- אין משטח מדורג, וכו'...... מכינים כ-3\4 גלילי פרחים, (חשוב! הם צריכים להיות מספיק ארוכים ככה שאח"כ נחלק אותם והם יהיו מספיק גדולים בשביל להתאים לעובי של הגליל לפני הצימצום)

תומסקה

New member
שלב 4:

הכנת האצבעות- חותכים מהגליל פרחים גליל נוסף באותו גובה (אם תשימי לב- רונית שילבה 5 פרחים בגליל אחד, וגם 4 שבלולים בגליל אחד. זאת גם אפשרות לאחד הגלילים אם בא לך...) לוקחים 3 גלילים בעובי של העין ויוצרים אצבע, ככה עושים 3 אצבעות, ואת המרווחים ממלאים באותו הצבע בו השתמשנו לעטיפת "שדה הפרחים" והעין. כל אצבע עוטפים בכחול, אותו כחול בו השתמשנו בשביל לעטוף את החלק התחתון של החמסה בשלב הקודם.

תומסקה

New member
שלב 5:

מחברים את האצבעות והחלק התחתון של החמסה ביחד, ועוטפים את כל החמסה בגווני כחול\טורקיז נוספים. (א אפשרות גיוון, שהיא לא חובה.) חשוב! להקפיד על ה"אוזניים" שמשמשות בתור אגודל וזרת, אחרת תהיה לנו חמסה עם 3 אצבעות... עוטפים את החמסה בצבע רקע לפי בחירתך. מצמצמים, חותכים, והגליל חמסה מוכן!!!

תומסקה

New member
שלב שני:

הכנת העין- מכינים גליל עין פשוט, הוראות פה: השידרוג של רונית- היא הוסיפה את ה"ברק" של העין (החלק הלבן) ע"י הוספת "ריבועון" לחלק השחור של העין

hoch

New member
היי, לא היה אמור להיות משהו מצורף

להודעה הזו?

hoch

New member
מצטערת תומסקה. הגבתי יחד עם ההמשך

שלך. זהו. אני מפסיקה להפריע

תומסקה

New member
שלב 3:

בשלב זה כבר יש לנו את כל הבסיס לחמסה. את חותכת את הגלילים (גם העין וגם את הפרחים) לפי האורך שנראה לך (חשוב! שלא יהיה דק מידי ושלא יהיה עבה מידי 5 ס"מ או קצת פחות בהחלט יספיקו אם את לא מתכננת לעשות עם זה מיליון חרוזים...
) מגליל פרחים אחד תחתכי 5 פרוסות, מגליל פרחים שני 6 פרוסות, ומגליל שלישי 3 פרוסות, ותניחי אותם בצורה כזאת----> את "שדה הפרחים" תעטפי בכחול (או בכל צבע אחר שאת רוצה) כנ"ל גם לגבי העין. (אם את רוצה תכלת עם נצנצים- אם אני לא טועה רונית עירבבה כחול נצנצים עם לבן) תניחי אותם אחד ליד השני, וצריכה להתקבל לך הצורה הזאת----> תעטפי הכל ברדיד כחול ותיצרי "אוזניים" (כמו החלק שמסומן בעיגול אדום) בשני הצדדים, כדי שימשו את תפקיד הזרת והאגודל.

תומסקה

New member
הארות...../images/Emo3.gif

התבלגנו לי קצת השלבים, אז תסלחו לי...
הפישוט נכתב בנקבה מטעמי נוחות אך מיועד לשני המינים יחדיו...
רונית- אם יש לך הארות\הערות... זה המקום...
ענת- אם יש שאלות, רק תשאלי...
תום.

קודם כל, את מתוקה בטירוף../images/Emo140.gif

בינתיים ההסבר נראה בסיידR גמור אולי את רוצה להרחיב קצת על האופן שיוצרים את המילוי, מסביב לחמסה? נראה לי חשוב
כל הכבוד לך

תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

כל הכבוד יקירה על העזרה והשיתוף, מדהים איזה נשמות טובות יש בפורום הזה

למעלה