ערב גרדרובה יוצא לדרך

tookish

New member
אני רוצה ....../images/Emo9.gif

כמובן עם חצי ... ככה את שכנה שלנו ולא מדברת
בקשר לבגדים - היו לי שמונה ארגזים מלאים כל טוב הארץ (אבל באמת כל טוב)שתרמתי שעברנו לפה. אבל אני בטוח אמצע מלא גי'נסים שהי לי טובים ולא עוד.

יש מצב, אפרת-תזכירי לי עוד מעט

כי אני אחרי כמה ימים שוכחת! שווה לדבר עם רותם111 מלמעל הקהילה ולקבוע איתה ברחובות שאנחנו נביא את הבגדים. רעיון מעולה!

ו שתי

New member
אני מגיעה! מביאה איתי:

עוגת שוקולד לחוגגת ועוד המון דברים במסגרת מבצע "פנה ביתך" איזה כיף! ערב בנות!

נשמע מקסים!

אני אשתדל מאוד להגיע, אם כי אני לא בטוחה שיש לי בגדים להביא, וגם לא בטוחה שיש מישהי בכלל במידות שלי...

יעל י

New member
מקווה לטרמפ (אדר???)

יש לי מה להביא אבל האם יש שמנות מאד אצלינו???

יעל י

New member
היי אחותי-שרון של לוטן(לשומן-לצרה)

ימים לא טובים זה אומר יותר מ 52? מה הגובה שלך? איזו מידה את במתאים לי?

כן אחותי, הנני כאן.

האמת היא שאני מתביישת לחשוף פרטים מביכים אלו. אני 1.78 מ' (זה דוקא הפרט הלא מביך). במתאים לי אני מידה 3 בימים טובים ועכשיו אני נדה בין 4 ל-5. בהריון הייתי 6. ומה איתך? להביא לך בגדים?

yaelia

New member
רוצה גם. רוצה גם.

אבל אין לי איך להגיע ואין לי מושג אם יש בגדים. (אבל מוכנה לפנק בתחום עוגתי)

חושחושה

New member
גם לי נורא בא להגיע, אם יש טרמפ

מהאיזור שלנו, אני אשמח להצטרף! ואחד הדברים האהובים עלי, זה לעשות סדר ולרוקן את הארונות שלי!

nngr

New member
חדשה ישנה יכולה להתפקד?

הייתי פעם בפורום הרזיה לאחר לידה. כרגע גיליתי פורום זה. אפשר להצטרף לפורום ולמפגש?

../images/Emo45.gifמתפקדת, אם דלקת הגרון תחלוף../images/Emo10.gif

בעניין גרדרובה - בשל "קוטן" ארון הבגדים שלנו הוא חף מכל פריט בלתי לביש, כך שאין לי מה להציע. אשמח לתרום מכשירים חשמליים, אם כי נראה לי לא לעניין לסתום את הדירה של מעין עם זה. אולי אפשר להעביר ישר ליעדים של פורום "למען הקהילה"? בתחום הקולינרי אשמח מאוד לתרום. דרך אגב - מעין, האם הדירה באמת תוכל להכיל את כל המתפקדות?

מעיןבר

New member
ספירת מלאי

התפקדו: אפרת12 lulyK היידי אור + דורון cookie1 + עומר dorlim דפנה מי עמית@+דורון tookish ו שתי Arfilit אדר שלי שרון של לוטן יעל י yaelia חושחושה nngr בלינקה - התפקדות טלפונית
ב-
(או כאלה שלא ממש הבנתי אם הן באות או לא): אמא של עופרי וטל אמא של אחת וחצי משוש30 הכי חמודה באמת עדידס77 (שעוברת דירה באותו שבוע
) לפי ספירה שלי כולל אני אנחנו בסביבות 25 נשים ונראה לי שהדירה בהחלט מסוכגלת לקלוט את כולנו. מקסימום יהיה לנו צפוף וחמים

אנידס

New member
יו זה נשמע כיף אמיתי, אולי אגיע אם

אצליח לפנות לי לו"ז לימודים.

למעלה