ערב סי היימן בפרמיירה של סי

actress

New member
../images/Emo124.gifערב סי היימן בפרמיירה של סי

אנשושים יקרים
הרגע שכולו חיכינו לו הגיע.... ב 22.10 זה קורה בתאטרון גבעתיים בשעה 22:00
מופע חגיגי ומיוחד
כל הפרטים בקובץ המצורף
ופה באמת כולנו נוכל שוב להפגש + פגישה עם סי אחרי המופע כמובן שכרטיסים בהנחה ניתן לרכוש דרך הפורום וכל מי שרוצה להגיע ההרשמה החלה

actress

New member
בוא נקטוף פטל ונרכב על אופנוע שחור

נראה את אהבה הישנה ונגיד היי זאת לא טיפ טיפ המקורית כן כן זוהי יחד עם כולםםם רצים רצים רצים לעבר האופק ..................
אחחחחחחחחח............. ונלך לראות את טינה בהופעה!!!!!!!!! איזו שמחה איזה תענוג!!!!!! ואם שכחתי מישהו זה רק מרוב ההתרגשות אתם יודעים. והעיקר ניפגש כולנו

ט י נ ה

New member
שלום רב שובך ציפורה נחמדת

הי הי לך אדון אהבה עבודה וחדר קטן לגבי החדר -זה נכון לגבי העבודה -איך הולך ?? ואהבה ????? ספר ספר ריף לי לראות אותך כאן איתןאתה איש יקר לי עד מאוד ותמיד נשארת נקי מכל השטויות של כולם אוהבת סי

skito

New member
יופי של דבר הולך להיות שם

היי אנשים זה תאריך לחוץ אבל המקום כמובן מחייב חזרתי אשתדל לכתוב בהמשך

ט י נ ה

New member
על מי שרוצה להוריד לו פרטים לגבעתיי

גבעתיים יהיה מעין ערב בו נוכל כולנו סוף סוף לראות איש את רעהו המועדון חם ונעים לא מכופתר יש אחלה קפטריה המופע יתחיל ב 22.00 וימשך עד חצות ,היזדמנות לראות ולשמוע שוב את עולם תעשייתי זמן אחר חצי עולם רק מתוך שינה עד אלייך ורבים טובים אחרים לצד שירי אי בביצועי בלוז וקארווים באנגלית אני אישית סמחה ומתרגשת מחכה לכם סי

אני אהיה שם כשזה קורה ../images/Emo3.gif

כמו שראיתם גם אני חזרתי לכתוב אחרי העדרות ממושכת.... שמח לחזור...!!!

actress

New member
../images/Emo62.gifמחשב עושה בעיות? מזדהה איתך

תמיד טוב להחזיק גם פלא' וירטואלי
אם כי בלי לשים תמונות אבל כגיבוי

skito

New member
איזה פיתוי

או או האולם (עולם) תעשייתי- חצי אולם בזמן אחר מתוך שינה ינהר לקפיטריה. קפיטריה אמרת! נו זה כבר טוב ובחברתכם עוד יותר טוב מיכלי אפשר אספרסו קצר עם תוסף של בסקוויט ע"ח הבית? שבוע טוב

היי

בקשר למפגש בעשרים ושניים בתיאטרון גבעתיים של סי.. מישהו מגיע מאיזור פתח תקווה? יהוד? כפר סבא? תודה.

ברור

בעודו פנוי ריגשית וגופנית, תמיד שמח לארח אנשים בביתו. את תמיד מוזמנת ללון אצלי, לצדי, באותה מיטה חושך מסביב, שקט הס .. ורק נשימותנו הקצובות העמוקות נשמעות אנחנו ישנים לא היה דבר ולא יהיה.. (יא סוטים!! נראה לכם אני אעשה לה משהו???)

actress

New member
זהו שיר ישן על אניטה וחואן../images/Emo99.gif

מילים: נתן יונתן לחן: נחום היימן זהו שיר ישן על אניטה וחואן גבהו עשבי הזמן והשושן פרח עם החוחים הם שייכים עכשיו למלאכים. אניטה לחואן חיכתה אך הוא איחר לקטוף את רימוני אהבתה גביעי שפתיה הוא עוד לא שתה פתאום הקיץ תם אך לא ייתם סיפור אהבתם. זהו כל השיר הוא שייך לחלומות שיש לאנשים שאיחרו לפרוח באביב שלא למדו את שפת האוהבים. אותם שלא נולדו בזמן אבל איזו אניטה מחייכת בלבבם אותו חואן אותה האהבה פתאום הקיץ תם אך לא ייתם סיפור אהבתם. מוקדש לזוג יונים

מקסימום זוג אחים

אני עוצרת את העיניין מייד ובדיעבד, לפני שאני אצטרך לצום ביום כיפור ולכפר על גילוי אריות (מישהו רוצה לבוא איתי לספארי?).

למעלה