ערוץ 24 פתחו באתר ארכיון

0mroosh

New member
../images/Emo124.gifערוץ 24 פתחו באתר ארכיון

קליפים, ניתן לחפש בו כל קליפ לפי אמן/שיר. רונה בארכיון: לחיות נכון מבול מי מפחד מהזריחה אהבה שקופה (מ"המבוקשים") כמו שיורד גשם, רציתי שזה לא יגמר (עם טל גורדון) בנוסף, היא מנגנת ועושה קולות לערן צור ב"תותים" (בהופעה חיה) של יונה וולך, ובנוסף, מטיילת ברחובות אצל אהוד ב"ילדי הלילה". אם שכחתי,משהו, אתם רשאים להוסיף,
. -- http://www.music24.co.il/TheArchive.aspx?rand=2075893624 . (ותודה לפורום ערן צור) -- עלה סקר חדש. תהנו,
.

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif

של יונה וולך.
היא כתבה, ערן צור הלחין ומבצע.
-- נסלח לך, היות ולמדת כל היום. D:

*יונה וולך...../images/Emo122.gif

אחרי כ"כ הרבה מאמרים אני שוכחת איך קוראים..
אני כבר לא רואה בעיניים..

שלמונזה

New member
../images/Emo46.gif אני ארביץ לך ../images/Emo168.gif

רשמו ערן תותים של ערן צור [שאכן נכתב ע"י יונה וולך ז"ל] זה פשוט שיר כזה מדהים
ורונה בקולות אז בכלל, ומוריד כל טעם רע ואסוציאציות רעות שנשארו לי מהשיר תותים של אתפיכס

הו, אבל מאיר ../images/Emo99.gif

עומר מאוהב בשיר הזה..
וסלחי לי, אחרי כ"כ הרבה שעות לימודים ואחרי שקוראים כ"כ הרבה מאמרים- יש נטייה לשכוח איך קוראים, ובעיקר נטייה לא לראות בעיניים..

0mroosh

New member
חרוזים? ../images/Emo12.gif

בואי נפתח משרד פרסום, את נשמעת משכנעת.

0mroosh

New member
זה לוקח בדיוק 5 שניות, ../images/Emo13.gif

ואז אפשר להשתמש בחיפוש, :)

נרשמתי והכל ונכנסתי לארכיון

וכתבתי רונה קינן וזה מצא לי את כל השירים אבל זה לא קליפים ולא כלום... סתם כתב לי את השירים.. בלי שום אפשרות ללחות עליהם או משהו כזה.

שלמונזה

New member
כי לא מראים את הקליפים! ../images/Emo168.gif

כבר ציינתי שזאת תכנית חדשה שמאפשרת לצופים לבחור קליפים בשידור חי אם הם יראו את כל הקליפים באתר, מה שווה הערוץ?! [שגם ככה לא שווה הרבה]

שלמונזה

New member
פורום ערן צור ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

נכון פורום גאוני? והאממ הארכיון זאת תכנית חדשה בערוץ 24 שבה אפשר לבקש קליפים בשידור חי [פלאשבקים ל"מהקליפייה באהבה" בימי ראשית ערוץ 2]. וככה תוכלו להתקשר ולבקש רונה כל היום, אבל האממ בשידור חי

שישיץ

New member
נייייס_../images/Emo79.gif

אני לא מאמינה שבאמת ראיתי את שבעת הקליפים!! כולם ידועים ויפיופים בהחלט! חוצמזה שזה מאוד שימושי הדבר הזה... תודה רבה

למעלה