ע"פ גורמים זרים, יש תוצאות

afiksambol

New member
../images/Emo124.gifע"פ גורמים זרים, יש תוצאות

אמנם לא ממקור רישמי, אבל מדיווח שנראה די אמין, עולה כי הזוכים בחרות ה-A.L.S. CHAMPIONSHIP הם הצוותים הבאים : בקטגוריית הנט"נים - נט"ן איילון (ד"ר יעקב דודלזק, פראמדיק זיו קליינברט, נהג רמי אברמסקי ומתנדב הנוער ליאור ברק). בקטגוריית האט"נים - אט"ן ירושלים (פאראמדיק זוהר גלאי, פראמדיק צביקה קליין, נהג דניאל פירסטטר ומתנדב הנוער איתן גיליס). ברכות לזוכים

ירקון 15

New member
עייפים, אך מרוצים...

אז חזרתי אתמול מהתחרות בערך ב15:00... היה מדהים!! לא הייתה כזאת הפקה מעולה במגן דוד אדום בישראל! פשוט חבל לכם על הזמן! כל הלוגיסטיקה, כל הארגון היה מדהים!! נסביר בקצרה איך התנהלה התחרות... הגענו לאכסנייה שלנו ב"האון", שם הסבירו לנו קצת ומייד יצאנו לדרך... קיבלנו מעטפה עם פרטים על המקרה (בן 12 נפל ונחבל) ומפה עם הסבר כיצד לנסוע לשם (עקב הצוותים מחו"ל ומצה"ל שנסעו על רגילים היה איסור להשתמש במחשב)... מגיעים למקום ונכנסים לתחנה... כמובן כאשר הצוות שהיה לפניך כבר עזב את התחנה... בתחנה ישנם שחקים ובובות, מנהל תחנה ושני בוחנים... מתחילים לטפל בשחקן / בבובה... חלק מהטיפול היה מתודי וחלק היה אמיתי... לאחר רבע שעה או פחות מסיימים את המקרה... הפארמדיק מחליט כיצד מפנים (אם צריך להרים מסוק אז בדר"כ הפארמדיק מבקש אותו בתחילת המקרה.....)... מנהל התחנה מוסר לך את המעטפה למקרה הבאה... נוסעים בערך חצי שעה למקרה הבא... את כל ריענון הציוד עושים בדרך (וואי זה מעצבן)... וכך שוב נכנסים ועושים עוד מגה קוד... היה תרחיש לילה אחד שהיה נחמד... מה שהיה מדהים זה שבאחד מהמקרים הגענו לנקודה שאליה התבקשנו להגיע, שם חיכה לנו ג'יפ... הג'יפ לקח אותנו עם הציוד שלנו אל המקרה... או שהיה מקרה בטיילת בטבריה - בת 25 התעלפה... מגיעים, מתנדבת נוער ממד"א טבריה קוראת לנו לבוא עם הציוד אל ספינת דייג קטנה כזאת... שטים על הסירה אל סירה גדולה יותר ומטפלים... היה פשוט מדהים וכולם נהנו! אגב - אט"ן ירושלים (פאראמדיק זוהר גלאי, פראמדיק נהג דניאל פירסטטר, חובש מלווה צביקה קליין ומתנדב הנוער איתן גיליס). מזל טוב לזוכים!!

ירקון 15

New member
אסף, זה באמת מוזר...

צילמו מלא מלא אנשים ועוד לא מצאתי כלום ברשת... ברגע שיהיה לי רגע אני יעלה לכאן כמה תמונות מהשיירה... היה מגניב לראות יותר מ30 אמבולנסים נוסעים עם רולרים! כל הטבריה הייתה על הרגליים
דניאל - ירקון

chanand

New member
../images/Emo27.gifתמונות!!!

תמונות מהתחרות: http://101.org.il/v3/forum/show.asp?Messageid=45123

שקוף 101

New member
לכיש מקום אחרון!

זה מה שקורה שפוליטיקה ולא מקצועיות הם הקווים המנחים בבחירת האנשים, והמבין יבין! זיו אתה תותח!!!

עידן כץ

New member
שאלה בקשר לתוצאות...

אני רוצה לדעת מה הציון שהאזור שלי קיבל...אזור שרון...איך אני יכול לדעת את המספר שלו... או שזה בכוונה רק מספרים כדי שרק הצוותים עצמם יידעו?

ירקון 15

New member
זה בכוונה רק כדי שהצוותים עצמם ידעו

אתה מוזמן לפנות לצוותים... או לאחד מאחראי הפארמדיקים באזור.... דניאל - ירקון

למעלה