פגישה עם פולמן

האבק

New member
../images/Emo124.gif פגישה עם פולמן

שלום לכולם
זוכרים שהבטחתי דיווח מפורט? אז הנה זה בא. קצת על הטיול באנגליה, והרבה על הפגישה עם פיליפ פולמן באוקספורד. אתם מאד מוזמנים לקרוא ולהגיב - יש שם הרבה מידע חדש ומעניין
http://www.hdm.co.il/page.php?id=194

The Immortal Me

New member
אלוהים אדירים. נפגשתם עם פיליפ פולמן?../images/Emo210.gif

נורא נהינתי לקרוא את הרפורט שלכם, ולא נותר הרבה מה להגיד חוץ מלקלל אתכם. אני אחסוך את זה ואסיים עכשיו.

אקס93

New member
אדיר!!!

הרשו לי להתלהב. וואי יעל את כל כך דומה לילדה מהכיתה, אבל באופן מפחד! עכשיו כשאני חושב על זה בשבוע האחרון יצא לפגוש לפחות 4 אנשים שדומים באופן מטריד לחברים שלי

נטעש

New member
יש לי כמה דברים שרציתי לומר הרבה זמן...

ולא הייתה לי אפשרות טובה מספיק כדי להגיד אותם. אני נורא נורא גאה שאני משתתפת בקהילה הזאת. אני גאה בזה שיש אנשים שמוכנים לעשות הכל בשביל לקדם את הקהילה, ובכך לעזור לכל מי שמשתתף בה. הייתי רוצה להגיד למי ששעדיין לא תרם, שכדאי לתרום, אפילו את המעט שיש (אפילו השתתפות בדיונים זה נקרא לתרום). מפני שכל תרומה אפילו הכי קטנה יכולה לעזור לקהילה לצמוח. כל מי שתרם עד עכשיו, אפילו דברים קטנים ופשוטים יכול להגיד שהוא גאה במה שהוא עשה. הייתי רוצה להודות במיוחד למנהלי הפרויקטים, שתרמו לקהילה רבות והביאו אותה עד הלום! מחיאות כפיים סוערות לכל מנהלי הפרויקטים הגדולים ולכל התורמים!!

מצטרפת לקריאה! ../images/Emo9.gif

הידד לכל האנשים המגניבים שטורחים ועושים דברים כדי שהפורום והקהילה יהיו בהתקדמות מתמדת! תודה עצומה בשם כל משתתפי הפורום!

וואו!

ממש מגניב שפגשתם אותו, ואני כ"כ מקנאה בכם! אוקספורד זה אכן אחלה מקום.

KER13

New member
אהההההההה!

אני לא מאמינה שבאמת פגשתם את האחד והיחיד פיליפ פולמן!
ולחשוב שהייתי בפסח באוקספורד ופספסתי הזדמנות כזו >< שמחה שנהנתם!

ממש מקסים!

כל הכבוד על היוזמה!!! אני מאוד מקווה שיבוא יום, ופולמן יבוא וירצה בארץ. אני מאוד שמחה שנהנתם!

נטעש

New member
לא נראה לי שהוא בא ../images/Emo10.gif...

אני לא זוכרת איפה קראתי, אבל הבנתי שהוא הפסיק לקחת מטוסים בגלל שהם פוגעים באיכות הסביבה.

נטעש

New member
גם אוניות מזהמות...

אני לא מדברת כמובן על הספינות של פעם כמו משודדי הקאריביים

Fairywitch

New member
קראתי בינתיים רק חלק../images/Emo9.gif

קודם כל- ברור לך שאני אכולת קנאה, אבל גם גאווה. אם יש מישהו שמגיע לו להיפגש עם פולמן- אלה אודי ויעל שלנו
אין מישהו שאני מכירה שתורם לקהילה הזו יותר מהם. "אז אודי טעה" לגבי הסקס
אבל מותר לך להמשיך לפנטז
סצנות חדשות לסרט
הרי בטח קיצצו דברים- אז למה? ז"א, למה לא להמעיט בקיצוץ במקום לקצץ ואז להוסיף חדש? זה מדאיג אותי
*עדיין מקווה שהתפקיד של ליירה לא יצומצם לכלום*

אקס93

New member
עוד לא הוכח שהוא טעה

אאל"ט פולמן אמר שהוא פשוט לא יודע והוא לא חשב על זה

dahoe

New member
כל כך כיף לכם!

יש לנו ללא ספק את אחד האתרים הטובים בעולם לחומריו האפלים! הוא לא סיפר לאיש על כמה מהדברים שגילה לנו. טוב גם שהוא לא ענה תשובה חד-משמעית לשאלה הנצחית של הקהילה - אחרת על מה נריב?

למעלה