פורום גינדיס עובד מהפכה!

1joni1

New member
../images/Emo124.gif פורום גינדיס עובד מהפכה! ../images/Emo124.gif

פורום גינדיס עובר מהפכה: שאלות ותשובות עם ערן און לין פעם בשבוע (מתחיל ממחר!) סקרים פרסומי מספרי מדינות שיתוף פעולה עם קרוסלה... ועוד ועוד לעידכונים: http://gindisforums.com/forums-heb/viewtopic.php?t=32112 בואו ותהנו
ג'וני

Bleys1

New member
חחח ערן רואה שבורחים לו מהמשחק

אז הוא מנסה לעשות הכל כדי להרוויח אותנו חזרה...

Bleys1

New member
אני מדבר על זה שערן הסכים לענות על שאלות

למרות שאני בטוח שכל תשובה שלו תהיה משהו כמו: לא אין שם באג, המערכת מתוכנתת לדפוק את כל השחקנים שלא קנו תומך. ערן רואה שרוב האנשים מתחילים לפרוש מהמשחק ולכן הוא הסכים לענות על שאלות...

1joni1

New member
אממ גם זה לא קשור... אני ביקשתי מערן את הכל

אני ביקשתי מערן את הכל... והוא פשוט הסכים אממ בקשר לזה שהמשחק הרוס... אני לא חושב אני חושב שערן עשה טעויות בארגון של הרבה דברים... ועדין לא מאוחר לתקן... נחכה ליום חמישי נראה מה התלונות...

darkest

New member
המשחק גוסס- והבעיה העיקרית שלו היא המשחק

עצמו ולא כל השטויות מסביב ערן סירב לתקן עשרות באגים ולהתייחס לכל מה שכתבנו לו מאוחר מידי לטעמי. המשחק גמור

yardiboom

New member
מבחינתי

לא משנה מה יקרה זה ישאר פורום הנובים אלא אם כן במהלך מפתיע כולם יעבור מתפוז לשמה השיפורים שלך הם טובים מאוד אבל מבחינתי השיפרו הגדול שמה זה השאלות ותשובות אבל אם הוא יענה רק רבע שעה מה הטעם

1joni1

New member
תראה אתה חייב להבין משהו ../images/Emo4.gif כנס...

הסיבה היחידה שהפורום הזה קיבל את הכינוי פורום הנובים הוא שיש שם נובים... אבל אני באמת שואל?? מה אתם רוצים ממנו?.. הפורום הזה נפתח במיוחד בשביל לעזור לאנשים! ולא כולם חכמים כמוכם! מה הבעיה בלעזור לשחקנים חדשים גרועים ודפוקים מה הבעיה??? זה המחויבות של פורום רישמי ולכן אין לינו מה לעשות ואין לי מוסג מה אתם רוצים ממנו! בעניין השאלות... רבע שעה זה המון בהמתחשב בכך שיהיה רבע שעה לשאול שאלות ואז הפורום ינעל שוב אבל כנראה שערן יענה על הכל! כשהפורום כבר נעול ולכן נקווה שכולם יקבלו תשובות וגם חבל בשבילכם יש לנו המון מה לתת... תומכים אנחנו מתכוונים עכשיו לחלק ממש חופשי... אבל אם אין משתמשים אין טעם לחלק
מקווה שהבנת אותי ג'וני

Bleys1

New member
חחח מי רוצה תומכים אף אחד לא משחק

חוץ מזה להזכירך כולנו הינו נובים, אבל הצלחנו ללמוד את המשחק בעזרת זה שקראנו הוראות, אנשים שם שואלים שאלות שאפילו בהוראות המפגרות של ערן יש את התשובות... שואלים שם שאלות כמו איך תוקפים ושטויות כאלה, שיקראו הוראות כוסאמק...

yardiboom

New member
אני מאוד מעירך תהשקעה שלך

ואין לי שום בעיה לעזור לשחקנים החדשים גם אני הייתי פעם חבר בפורום הזה ואני מקווה שלא נעלבת מזה שקראתי לו פורום הנובים כי מה לעשות זה השם שלו אני לא רוצה שתעלב או משהו פשוט מבחינתי הדבר היחיד שאני יכול לעשות כרגע שמה זה לדבר עם ערן אני לא מתלונןן על הפורום כה אני מתלונן על ערן שמביא רק רבע שעה בשביל להקיד לקהילה שלו פעם בשבוע שוב אני אזחור על זה ממש השקעת בפורום ואני מאוד מעריך את זה רק שזה פחות נוגע אליי ובנושא שנוגע אליי שזה ערן לא עזר לי בכלום

berko2

New member
חחחח למה שיעלב אם אתה קורא לו פורום הנובים

אני קורא לו פורום המובים ואני עוד מנהל שמה

1joni1

New member
זה לא עניין של להעלב... כנס...

אני לא הטאטלה של ערן או הפורום... אין לי ממה להעלב פשוט אני רק מאוכזב מקהילת תפוז שמגיבה על פורום סקרים שנפתח רק בשביל לתת דעת קהל חזקה תגובה כזאת: וברגע שישמידו את המדינה שלי אני גם אפרוש מהמשחק הזה =\ אני לא מאמין שאני מגיב בפורום הנובים אל תעלבו ואתה יודע מה נגיד שקיבלתי שהפורום הוכתר בשם שלו כפורום הנובים... אבל ההודעה שכתבת לא סתאם אומרת שזה פורום של נובים כמו שכתבת למעלה... אלא שמי שמגיב בה הוא סתאם איזה אפס אחד... בסדר נגיד הדבקתם את הסתיגמה הזאת פורום הנובים בבקשה לפחות אל תהרסו לנו
כמו פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1319 ההוא של הציר שליטע כל מה שאני עושה זה רק בשביל לקדם את הכח של הקהילה ואת הקהילה עצמה תגובה כזאת סתאם מורידה את החשק בלי קשר להעלב תאמין לי שאני יכול לעשות המון המון אם תיהיה קהילה חזקה ומה שאני בדיוק עכשיו מנסה לעשות זה להתאים גם בשביל בני אדם כמוך את הפורום... אחרי הכל פורום גינדיס אמור להיות הראשי לא תפוז לא נעלבתי לא כועס... סתאם שתכנסו לראש שלי ג'וני

למעלה