פורום חדש לזכויות בעלי-חיים

../images/Emo124.gif פורום חדש לזכויות בעלי-חיים

שלום חברים, לאחר שהפסקתי לנהל את הפורום הזה, החלטתי לפנות לוואלה ולהציע להם לפתוח מחדש את פורום זכויות בעלי-חיים שם, שנסגר לפני שלוש שנים. לשמחתי הרבה, וואלה הסכימו. הפורום המחודש בוואלה נפתח היום, וכך נוספה לנו במה לשיתופים, דיונים, התייעצויות והודעות בכל הקשור לזכויות בעלי-חיים. אשמח לראותכם גם שם. לנוחיותכם, קישור: http://community.walla.co.il/?w=/509/2510 מחכה לכם, נטע

האם יהיה הבדל כלשהו

בין הפורומים? (בגישה, בתכנים, צורת דיבור או כל דבר אחר)?

barakbl

New member
עם כל הכבוד, נטוע היא 558.

נטע זו מוכרת כ"התרנגולת"
אני לא חושב שאכתוב בפורום החדש. הממשק של וואלה הוא זוועת עולם לדעתי. מצד שני, אם מהפורום בוואלה יעדרו כמה מהטיפוסים המפוקפקים והמזיקים לזכויות בעלי החיים, אולי אני כן אמצא את עצמי מנסה להתרגל לממשק אחר... :) בכל מקרה, בהצלחה לנטע ולכולנו עם הפורום החדש

Veganiny J

New member
אבל אני כן../images/Emo11.gif

בתור חצי מהצמד שהמציאו את הכינוי. נטוע זו רק 558.

אני מאמינה שכן

הממשק השונה של וואלה, כמות האנשים בפורומים שם ודרך הניהול השונה בוודאי יעשו את ההבדלים בין הפורום בתפוז לפורום בוואלה.

אלי ו.

New member
מאחל לך הצלחה

אבל לטעמי הממשק בוואללה גרוע בהרבה מהממשק בתפוז (גם החדש), כלי הניהול עלובים (בפעם האחרונה שבדקתי מנהל לא היה יכול לחסום טרולים ומפרסמים וגם ההנהלה אינה מוכנה לעשות זאת) וההשקעה של וואללה בקהילות היא אפס. כל מה שוואללה הצליחה לעשות בנושא פורומים זה להרוס את הפלטפורמה המוצלחת ביותר שהיתה בישראל (יואל - IOL) לאחר שקנתה אותה, הרסה את הממשק, פירקה את אופצית החיפוש והטילה מימיה בקשת על מנהלי הפורומים והמשתמשים. הייתי ממליץ לך, לפני שתתפתח קהילה לעבור לפלטפורמה נחמדה יותר. נענע משקיעים בקהילות שלהם, ל BSH יש ממשק נחמד וגם הייד-פארק מאוד משתפר.

למעלה