פורום טוקיו הוטל: רמה אחת מעל כולם

X Slider

New member
../images/Emo124.gifפורום טוקיו הוטל: רמה אחת מעל כולם../images/Emo140.gif

שלום לכל הגולשים ובעיקר לגולשות החמודים והחמודות של פורום 1809 טוקיו הוטל
הרגשתי צורך לפתוח הודעה זו ולהבהיר כמה עמדות חשובות שלי, בתור מנהל, ובתור בן אדם, לגבי הפורום הזה ואיך שהוא צריך להתנהג. אז ככה: נכון, אנחנו מאוד (*מאוד*) אוהבים את טוקיו הוטל, ואנחנו רוצים שכולם יאהבו אותם (או לפחות לא ישנאו), ואנחנו חושבים שהם אחת הלהקות הטובות (אם לא הכי טובה), אבל חוץ מאתנו יש כמה אנשים שכנראה לא כל כך מחבבים את ביל, טום, גיאורג וגוסטב. יכול להיות שם מקנאים בהצלחה המטורפת של הלהקה ויכול להיות שהם פשוט לא אוהבים את המוזיקה, אבל מה שהם בוחרים לעשות עם זה, אם זה בלוגי נאצה, הודעות פוגעות בפורום שלנו, בקומונה, במקומות אחרים ברשת - זה כבר בעיה שלהם ואך ורק שלהם. אנחנו בתור פורום לא מעוניינים לפגוע בהם חזרה, ובכלל אנחנו לא צריכים להתייחס לזה. תנו להם להתבשל עם עצמם, אם אין להם משהו יותר חשוב לעשות עם החיים שלהם חוץ מלפגוע באנשים אחרים - שיבושם להם! אנחנו לא ניתן להם "להנות" מזה כי בסך הכל הם רוצים את היחס שלנו - זו המטרה שלהם, ואנחנו לא ניתן להם להשיג אותה. הפורום בתור פורום חייב לשמור על רמה אחת מעל אותם האנשים, אנחנו לא בעד אלימות, לא פיזית ולא מילולית! מעתה, כל הודעות הכוללות קישורים לבלוגים/ושאר דברים נגד הלהקה פשוט יימחקו - כי זה לא המקום. רוצים לדבר על זה? לא על גבי הפורום
. שוב אני מזכיר לכם - אתם נותנים להם דלק להמשיך במה שהם עושים. פשוט צריך להתעלם ולהמשיך הלאה
וחוץ מזה - יש לנו אחלה פורום שבעולם
פעיל כמו טיל
שחף

3has3

New member
../images/Emo69.gif ../images/Emo45.gif DDDD:

אנחנו פעילים כמו טילים DDD: XDD

crazysapir

New member
../images/Emo124.gifאהה וגם...

טוב תקשיבו לפני יום או יומיים לא זוכרת ... ממ דברתי עם הנציג הישראלי של טוקיו הוטל על כל מיני דברים הקשורים ללהקה בקיצור הוא בין הדברים ביקש לא לשלוח לו ככה מיילים כי אתם ממש מפוצצים אותם ולא נעים לו...הוא רוצה להיות נחמד והכל אבל זה בלתי אפשרי ככה! אני הבאתי לשחף(מנהל הפורום למי שעדייין לא יודע) את האימייל של הנציג(כי הנציג ביקש) והוא יעביר לשחף את המידע ,עידכונים וכו'... אז בבקשה תפסיקו לשלוח אימילים אליו מסכן הוא כ"כ חמוד חחח(שיט מאוהבת;)

3has3

New member
../images/Emo69.gif XDDD עכשיו את אומרת?../images/Emo122.gif

סתם לא DD: לא שלחתי אפילו אחד.. טוב כן. זה שהוא ענה אליו ונוי פירסמה פה
אני הייתי חלק מזה XDD

YuviR

New member
../images/Emo45.gifאתה צודק...

אנחנו נהיה חביבים :]]]

n o m u s h

New member
../images/Emo45.gif

חח
לא אבל ברצינות, אם יש אנשים שלא אוהבים את ט"ה שיהנו להם. זה לא ממש מעניין אותי ואני בטוחה שגם לא אתכם. ט"ה שליטה

למעלה