פורום סגור?או פתוח?סודי?

smady a

New member
../images/Emo124.gifפורום סגור?או פתוח?סודי?

אנשים לאור ריבוי המסרים בשאלות..... כמו למה אנחנו לא סגורים רק לאנשי הפורום ועוד......... אנחנו פורום לאמנות הליבוד. אנחנו אוהבים לחלוק ולתת לכן החלטנו לא לשנות את הרעיון נישאר פורום פתוח לכל. כולל סדנאות וירטואליות כולל העלאת הסברים כולל העלאת תמונות כולל העלאת אתרים שווים ויחד נמשיך ככה. אין לנו בשלב זה מקום לשנות את הפורום למקום סגור. תודה לכל אחת שפה נמצאת,כותבת,משתפת,מסבירה,מעלה..... אור וסמדי

אור224

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Sימה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif--פורום של מתוקות אחת

אחת ..... עם הרבה אהבה ופירגון ---מגיעים רחוק נ פ ל א להיות חלק מהמישפחה הזו Sימה

rachel1234

New member
סמדי ואור. אתן אחלה. זו בדיוק מטרתו

של פורום. לחלוק ולהתחלק ללמוד וללמד ולהעשיר בידע ולא להחביא ולהסתיר כמו..כמו..כמווווווווווווווווווווו :))

עוגיגה

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif השיתוף הפרגון והעזרה אלו

הם הדברים שעושים את הפורום לטוב ואיכותי. וכמובן שגורמים לרצות להיות חלק ממנו. תחילה שואלים, מכירים, מתרשמים,לומדים ואז מתחיל שלב הביצוע והשיתוף. כולנו מתחילים מהבסיס עם הזמן ,רכישת הידע והנסיון מגיעים לשלב שמעבירים את זה הלאה. נהנת לבקר כאן מידי יום (אני עוד בשלבי החיתולים בנושא אך אין ספק שנהנת לחלוק עמכן את הפורום).
תמשיכו להיות מקסימות ומפרגנות כמו שאתן ובהצלחה לכולן/ם

ענ2ת

New member
עוגיגה -את יכולה להתחיל להכנס

לשלב הגמילה מחיתולייך
בואי לסדנאות הצטרפי אלינו ותיראי שהדברים לא כאלה מסובכים

עוגיגה

New member
תודה חמודה בעזרת השם יום ראשון

אני אצל סימה ומם הכל יתחיל.............. רציתי להצטרף היום לסדנת הפרחים אך אני צריכה לצאת עוד 5 דקות לגן של הילדה לפעילות שתילה וזריעה.מה שכן לאחר שאתחיל יהיה קשה להפסיק אותי. מצפה גם למועד סדנת נעלי הבית.

rachel1234

New member
מושית. כשתצאי מחתולייך בדקי אם הם

חתולי טטרה..מתאים לליבוד :)

עוגיגה

New member
בטוח אני לא מעידן הטיטולים את זה רק

אחי זכה
. אני מימי חיתולי הבד וכל הבלאגנים לא מקנאה באמא שלי שהיתה צריכה להתמודד עם זה מבחינתי אם העידן הזה היה ממשיך הייתי משתמשת בהם כמו בחיתולים החד פעמיים של היום רק המחשבה שהיה צריך לנקות את כל הח..משגע אותי.אבל הבא נחזור לנושא שאליו באמת התכוונו ובנוגע אליו אין לי בעיה להשתמש בחיתולי טטרה
.

mehashefa

New member
../images/Emo45.gif ובזאת אני מוסיפה...

תודה לכולן על פורום נפלא

smady a

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif|

הציירת

New member
חסמב"ה.... תראו אני מציצה כאן

מידי פעם וממש נהנית! אמנם לא התנסתי אבל מאמינה כשהחומר יגיע לידיי אוהווווו איזה פיות אני אכין, חכי חכי סמדי.... דרך אגב תודה על הההההההההההה ..... מדהים ומוקצף... לא להעז לסגור את הפורום..

smady a

New member
ציירת המוקצפת שקיבלת נעשתה

במיוחד בשבילך יקירתי.

למעלה