פורסמו חוקי פורום חדשים + עידכונים

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo124.gif פורסמו חוקי פורום חדשים + עידכונים

כל גולשי הפורום והכותבים בו מתבקשים לקרוא אותם ולנהוג בהתאם אליהם, חוקי הפורום כמו כן - התעדכנו קישורי הפורום:
וטרינרים ובתי חולים לחיות.
אתרי בע"ח בארץ ובעולם (צריך עוד להתעדכן) כולם מוזמנים להוסיף קישורים לפני הקטגוריות המתאימות ולהציע קטגוריות חדשות. התעדכנו גם אלבומי הפורום, יותר נכון נמחקו כאלו ישנים שנפתחו לפני כניסתי לניהול, קיימים אלבומים מאוד בסיסיים כרגע (ריקים) אתם מוזמנים להוסיף תמונות לפי הנושא ולהציע אלבום - או לבקש אלבום בשביל החיות הפרטיות שלכם. כמו כן, נכתב סקר חדש - מומזנים להצביע ולהשפיע. הפורום הזה קיים כבר הרבה זמן, לפני רוב הפורום הקיימים של בע"ח בתפוז, המידע שהיה ויש בו הוכנס לפני כניסתי לניהול ולכן נמצאו בו קישורים שכבר לא פעילים, מידע ישן שכבר לא רלוונטי וכו' (הפורום מתעדכן וימשיך לעדכן בימים הקרובים) אני רוצה שהפורום יהפוך לפעיל שוב עם הכנסת מידע חדש ונושאים רעננים ומעניינים, אני מנסה עכשיו בכל כוחי להפוך אתה פורום למקום נעים לגולשים, מקום שירצו להשאר בו (ולא רק לכתוב הודעה פעם אחת ולהעלם) כרגע הפורום עומד בתקן של לוח מודעות ואני רוצה לשנות את זה, אני חושבת שאפשר - בעזרתכם הגולשים המזדמנים (אם תשארו) והבודדים שקבועים (אם תזמינו ותביאו אנשים חדשים).
אתם מוזמנים לעזור ולהציע רעיונות כל דבר יתקבל בברכה.
שבת שלום, מיכל.

Sweet Fantasy

New member
נוספו קטגוריות וקישורים -

עמותות אגודות ופעילים למען בעלי חיים
חוגים ומעדונים

Bakura

New member
לא פלא שאין פה הרבה קבועים,

כי לכל חיית מחמד (חוץ מעכבישים) יש פורום משלה ואנשים מעדיפים ללכת לפורומים שלכולם יש את אותה חיה.
החוקים כתובים היטב, אבל הודעות אוף הן לא הודעות כלליות וגם על בעלי חיים, אלא הודעות שלא קשורות כלל לנושא הפורום. כל הכבוד על הנכונות להעיר את הפורום.

Sweet Fantasy

New member
אני יודעת מהן הודעות אוף

אבל יש אפשרות לנעוץ רק 3 הודעות והעדפתי לנעוץ שירשור כזה שמחבר כמה נושאים אז הוא נקרא "אוף ועוד.." וכן אני יודעת על הבעיתיות שלכל חיה יש פורום, אבל יש כאלו שלא רוצים לפנות לפורום X או Y מסיבה זו או אחרת (אני יכולה למצוא כמה) ופונים לכאן, כמו כן עדיין אין פורום להכל
ויש כמה סוגי בע"ח שנכנסים לקטגוריית הפורום הזה.

למעלה