Sweet Fantasy
New member
../images/Emo124.gif פורסמו חוקי פורום חדשים + עידכונים
כל גולשי הפורום והכותבים בו מתבקשים לקרוא אותם ולנהוג בהתאם אליהם, חוקי הפורום כמו כן - התעדכנו קישורי הפורום:
וטרינרים ובתי חולים לחיות.
אתרי בע"ח בארץ ובעולם (צריך עוד להתעדכן) כולם מוזמנים להוסיף קישורים לפני הקטגוריות המתאימות ולהציע קטגוריות חדשות. התעדכנו גם אלבומי הפורום, יותר נכון נמחקו כאלו ישנים שנפתחו לפני כניסתי לניהול, קיימים אלבומים מאוד בסיסיים כרגע (ריקים) אתם מוזמנים להוסיף תמונות לפי הנושא ולהציע אלבום - או לבקש אלבום בשביל החיות הפרטיות שלכם. כמו כן, נכתב סקר חדש - מומזנים להצביע ולהשפיע. הפורום הזה קיים כבר הרבה זמן, לפני רוב הפורום הקיימים של בע"ח בתפוז, המידע שהיה ויש בו הוכנס לפני כניסתי לניהול ולכן נמצאו בו קישורים שכבר לא פעילים, מידע ישן שכבר לא רלוונטי וכו' (הפורום מתעדכן וימשיך לעדכן בימים הקרובים) אני רוצה שהפורום יהפוך לפעיל שוב עם הכנסת מידע חדש ונושאים רעננים ומעניינים, אני מנסה עכשיו בכל כוחי להפוך אתה פורום למקום נעים לגולשים, מקום שירצו להשאר בו (ולא רק לכתוב הודעה פעם אחת ולהעלם) כרגע הפורום עומד בתקן של לוח מודעות ואני רוצה לשנות את זה, אני חושבת שאפשר - בעזרתכם הגולשים המזדמנים (אם תשארו) והבודדים שקבועים (אם תזמינו ותביאו אנשים חדשים).
אתם מוזמנים לעזור ולהציע רעיונות כל דבר יתקבל בברכה.
שבת שלום, מיכל.
כל גולשי הפורום והכותבים בו מתבקשים לקרוא אותם ולנהוג בהתאם אליהם, חוקי הפורום כמו כן - התעדכנו קישורי הפורום: