אני חולקת עליך........
כשאת אומרת שאת רוצה שכל העם הערבי ימות, לפחות תדברי בשם עצמך, וכשאת אומרת את זה, אז לא יותר טובה מהם, הכל מתחיל מפה!
לא כל העם הערבי רע, רק הפלסטינאים, וגם שם לא כולם רעים, ועכשיו תתחילו להרצות לי על זה שמלמדים אותם בבצפר איך להרוג יהודים, בסך הכל הילדים לא אשמים שהם נולדו למציאות הזאת! והפלסטינאים נלחמים על ארץ משלהם, בידיוק כמו שאנחנו נלחמנו על שלנו,כל לוחם טוב יביס את החומה הכי חזקה, והם בידיוק ככה, לאט לאט הם גורמים לישראלים לרצות לעזוב את הארץ,אני כבר מתה לעוף מפה ואני בטוחה שכך גם חצי או יותר מהפורום הזה, אבל זה עדיין לא נכון להגיד שכל הערבים חראות, כי הם לא, בכל עם יש רעים וטובים, להם יש נקודות מבט שונות משלנו ולנו נקודות מבט שונות משלהם, לכן לנו ניראה שהם טועים באותה מידה שלהם ניראה שאנחנו טועים...... כלום לא יקרה עם תנסו להקשיב ולהבין מידי פעם..... ושלא תחשבו שאני מצדיקה את הפיגועים, אני ממש לא!!! אבל לפחות תבינו אותם, ועם הזמן אולי גם הם יבינו אותנו...... זהו..... וואי, אני לא מאמינה שאני אופטימית בקשר לזה... אני עדיין לא מבינה מאיפה בא אצלי כל החמלה והבנה.... אלינה, ממש הפתעת אותי לטובה!-תודה.......
ביייייייייייייייי