פיגוע בלת-אביב

../images/Emo124.gif פיגוע בלת-אביב ../images/Emo70.gif

פיגוע בתל-אביב בפינת הרחובות אלנבי וקינג גורג
תפתחו ערוץ 2 לפרטים נוספים
פאק שיט
מקווה שאין יותר מידי פצועים. מרקו וזהו!!!

DreamS_HunteR

New member
עדכון קטנטן...

30 נפגעים, 5 באורך קשה, אחת במצב אנוש, והרוג אחד שהוא המחבל...

קליפס

New member
די כבר עם הת´רדים הלא נחוצים האלה !

מרקו אתה בעצמך מתעצבן שלא משרשרים ופותחים ת´רדים לא רלוונטיים. תסלח לי מאוד על החוסר רגישות אבל ת´רד לכל פיגוע זה כבר ממש מוגזם ולא נחוץ. אין לכם שומדבר להוסיף בנושא הפיגועים אז שתקו, מי שרוצה שיפתח חדשות ויראה בעצמו כמה הרוגים יש, כמה פצועים וכמה נכים לעתיד או אנערף מה. ( ואני תוהה בקשר ל"מקווה שאין יותר מדי פצועים" - כמה זה יותר מדי ? זה נמדד במספרים ? )

DreamS_HunteR

New member
תגיד קליפס מה יש לך?

ואם למישהו אין טלוויזה (יא רייט..) בכל מקרה אין פה דיונים נורמלים בפורום הזה "הפורום הוא לא צ´ט!!!!" (ציטוט). אז מה הבעיה לעדכן את המצב החרבנה שבארץ? די כבר להיות מעצבנים!

טוב תירגע אדם!

דבר ראשון קליפס היא בת! דבר שני לכל אחד יש פה את הזכות להגיד מה שהוא רוצה, זה פורום והוא פורום חופשי תודה רבה! והנה אני אומרת את שלי- זה באמת מעצבן שיש 3-4 הודעות חדשות על כל פיגוע, שמישהו יכתוב את ההודעה הראשונה ושהשאר ישרשרו מה הבעיה??? והפורום לא חייב לרוץ! אפשר לכתוב פעם ביום הודעה על מה שקורה באילת ויגיבו עליה ויכתבו עוד איזה 2-3 הודעות חדשות סתמיות כי אחרי הכל זה פורום "אילת" ולא פורום "ישראל", את מה שקורה בישראל אנחנו יודעים לבד מהרגע שזה מתפרסם, לא צריך להודיע לנו גם בפורום וסתם להוריד למטה הודעות חשובות!!! מבין? יופי

DreamS_HunteR

New member
חבל שלא כתבת "מתוך ההודעה של אדם"

אה? זה נקרא באמת... Cut and Paste ...את יודעת למה אני מתכוון..

Alinush182*

New member
אני חולקת עליך........

כשאת אומרת שאת רוצה שכל העם הערבי ימות, לפחות תדברי בשם עצמך, וכשאת אומרת את זה, אז לא יותר טובה מהם, הכל מתחיל מפה! לא כל העם הערבי רע, רק הפלסטינאים, וגם שם לא כולם רעים, ועכשיו תתחילו להרצות לי על זה שמלמדים אותם בבצפר איך להרוג יהודים, בסך הכל הילדים לא אשמים שהם נולדו למציאות הזאת! והפלסטינאים נלחמים על ארץ משלהם, בידיוק כמו שאנחנו נלחמנו על שלנו,כל לוחם טוב יביס את החומה הכי חזקה, והם בידיוק ככה, לאט לאט הם גורמים לישראלים לרצות לעזוב את הארץ,אני כבר מתה לעוף מפה ואני בטוחה שכך גם חצי או יותר מהפורום הזה, אבל זה עדיין לא נכון להגיד שכל הערבים חראות, כי הם לא, בכל עם יש רעים וטובים, להם יש נקודות מבט שונות משלנו ולנו נקודות מבט שונות משלהם, לכן לנו ניראה שהם טועים באותה מידה שלהם ניראה שאנחנו טועים...... כלום לא יקרה עם תנסו להקשיב ולהבין מידי פעם..... ושלא תחשבו שאני מצדיקה את הפיגועים, אני ממש לא!!! אבל לפחות תבינו אותם, ועם הזמן אולי גם הם יבינו אותנו...... זהו..... וואי, אני לא מאמינה שאני אופטימית בקשר לזה... אני עדיין לא מבינה מאיפה בא אצלי כל החמלה והבנה.... אלינה, ממש הפתעת אותי לטובה!-תודה.......
ביייייייייייייייי

אביטן

New member
פרטים על הפיגוע בתל אביב

הפיגוע התרחש בבית הקפה "מיי קופי שופ". 27 פצועים, ביינתים אין הרוגים {ונקווה שגם לא יהיו} דרך אגב בשעה 23:12 היה פיצוץ ליד הדולפינריום בתל אביב. מסתבר שזה רימון הלם ושאין נפגעים!

DreamS_HunteR

New member
טוב, הפעם זה באמת דבילי...

אביטן (מי שלא תהיה) אתה לא רואה?? הודעה מתחת ???? על הפיגוע הזה..... למה אתה פותח עוד הודעה, אם יכולת לכתוב תגובה "עדכון מהפיגוע בת"א" אה?! הפעם זה מעצבן גם אותי..סלח לי איש..

אביטן

New member
היי.... למה להתעצבן???

בסך הכל הכוונות שלי היו טובות! באמת שאני לא מעוניינת לעצבן אותך! ודרך אגב אני סולחת לך, אבל רק הפעם! יום טוב שיהיה לך!

אביטן

New member
אופס.......

בדיוק כשסיימתי לשלוח את ההודעה שלי על הפיגוע, גיליתי שכבר הקדימו אותי! מצתערת!

havlaz

New member
../images/Emo41.gif פיגוע בחיפה, עשרות נפגעים ../images/Emo41.gif

גררר... והמדינה שלנו ממשיכה לשבת כמו בובה

למעלה