פיליפ חזר
איזה חנבצ:-}

b o t t e n

New member
../images/Emo124.gifפיליפ חזר../images/Emo70.gif איזה חנבצ:-}

בהנחה שהוא מצטרף לשאר הנודניקים, בילי ושות', את ההורמונים של מי בדיוק הוא אמור להפיץ עכשיו
ראול
דיאט קוקה-קולה C C

The Abbott Girl

New member
פיליפ גדל סוףסוף!!! ../images/Emo72.gif

הללויה!!! והיה פרק ממש נחמד היום, ויקי וגרי משחקים ממש מעולה!

Dawn12

New member
אני לא ממש התלהבתי מהפרק

שמחתי שראיתי אותו מוקלט ויכולתי לעשות FF על אוליביה וניל, טרישה וריאן, וכן - אפילו מלקולם ודרו. כנראה שמישהו חושב שעדיין לא הפנמנו מספיק את העובדה שמלקולם טס עד לפריז כדי לדבר עם דרו על ניל (אין לו משהו יותר טוב לעשות בחיים?) וכך יוצא שכבר פרק שלישי ברציפות אנחנו צופים באותם טקסטים ממוחזרים. אני לא יכול לראות יותר את ויקי ככה בשבי...
אם אנחנו נמשיך לחכות לישועה מפול כנראה שבקרוב יישארו רק שני צאצאים לשושלת ניומן. הכי אהבתי את הקטע שבו גארי נכנס בפאניקה לבית העץ וצעק משהו כמו "מסוקים!! קודם היה שם מטוס קטן ועכשיו יש בחוץ מסוקים!!"
כאילו דאאא? חטפת את ויקטוריה ניומן, לא איזו לין או מריסה...

The Abbott Girl

New member
הכוונה שלי דיי היתה ../images/Emo72.gif

הקטעים של גרי וויקטוריה... ברור ששאר הסצינות לא ממש עניינו אותי. ראבאק למי אכפת מה קורה בין היחסים של דרו וללקניל שויקטוריה חטופה?! ואת מי מעניין המפגש הראשון של תומס עם פיליפ? בחיאת!!! ואהבתי הוא לא חטף את לין או מריסה
חבל שלא...! אתם חושבים שדיאן היתה שמה לב בכלל שמריסה לא נמצאת?

Alon8304

New member
מסכימה איתך

אני נוהגת הרבה פעמים להקליט את הפרקים כדי שאוכל להעביר קדימה בקלטת את מי שאני לא רוצה לראות. מי ב"רשימה השחורה"? ניל, אוליביה, מלקולם, דרו, מריסה, תומאס ונינה (מלבד אתמול שלא העברתי אותם כדי לבחון את פיליפ החדש. הוא קצת פחות מעצבן מהקודם).

b o t t e n

New member
אצלי זה הרבה יותר פשוט

יש לי את כרמל, ככה אני רואה רק חלקי פרק, ואת השאר אני משלימה מההגיון.

Dasush17

New member
חחחח מסכימה

מלקולם ודרוסיליה כל כך משעממים! ומלקולם חוזר על עצמו כמו תקליט שבור כבר פרק שלישי ברציפות. מה הם רוצים ממנה? היא חייבת לניל משהו? היא אוהבת את העבודה שלה, למה היא צריכה לוותר על הכל ולחזור לחיים המשעממים שהיו לה איתו?? ניל אשכרה מתנהג כמו איזו טיינאיג'ר בת 17 שמרגישה שניצלו אותה מינית או משהו... חח שיתבגר כבר! אז שכבתם לילה אחד והיא עדיין רוצה לחזור לפריז?? סוו וואט?! והקטע שגרי נכנס בבהלה לביתן ואמר על המסוקים גם אותי זה הצחיק.. חחח כאילו מה אתה רוצה ממנה? מה אתה מספר לה את זה? היא ואתה לא בדיוק באותו צד, אני מזכירה לך. חח אוי והבן של נינה- איכססססס. מה החזירו אותו? עכשיו שוב יפתחו עלילה של "פיליפ בבקשה תנסה לקבל את תומאס"?? ב-ו-ר-י-נ-ג!

מה ז'תומרת חזר?

תודה לאל ולמפיקים של צעירים חסרי מנוח שחזר ילד אחר ונראה לי קצת פחות מעצבן....

Lopezit

New member
נמאס לי מכל הסיפור עם טרישה

כמה אפשר לרחם על האישה.. שתתאבד או משו וזהו

Dasush17

New member
ראסמי!

הסיפור איתה כבר יצא לי מכל החורים!!! כמה היא בוכה? כמה היא מסתובבת בבית מפה לשם בפאניקה? כמה ראין עוד ינסה לשכנע אותה לקבל עזרה??? דייי כמה אפשר? נמאסת! רק לראות את הפרצוף שלה עושה לי רע.. חח

dviridit

New member
אולי היא תטוס עם אביה וסלמאת.

את פיליפ שגדל לא ראיתי עדיין אבל אני סקרנית. אסי מתנהגת באמת יותר מדי כמו אמא קטנה אב ל תודו שאחיה הקט מזה מתוק ושבה לי ממש את הלב.

את קצת התבלבלת אז אני אעשה קצת סדר

אסי באמת אמא, לגילי המדוזה הקטנה הזאת. אין לה אח. יש לה אחות תאומה מיכאלה ולמיכאלה הזאת יש כביכול אח, כנראה התכוונת אליו, רק שהוא לא באמת אחיה, אבל הוא חמוד רענן הממזר הזה... מצ"ב תמונה אסי'לה שמח לעזור

junny

New member
אפשר להעלות תמונה שלו?

רונני? לא נראה לי שאני אצליח לראות צח"מ בקרוב

למעלה