פינת הבקשות!

../images/Emo124.gifפינת הבקשות!../images/Emo124.gif

אהמ אהמ, אוקי חברים, פינת הבקשות פתוחה באופן רשמי!
לכאן תוכלו לשרשר בקשות על כל מה שתרצו בנוגע לט.ה, (הורדת שירים תמונות, תרגום לראיונות, לקליפים, מילים לשירים, רקעים וכל דבר שקשור לטוקיו) ואני מבטיחה לעשות את כל מה שאני יכולה כדי לתת לכם את מה שאתם מבקשים (סבירות גבוהה שתקבלו את זה).
הפינה תיפתח מעכשיו תחת השם "ווישליסט" בכל יום חמישי ורשימת הבקשות תיסגר ביום שני בערב נא לא לשרשר בקשות החל מיום שני אלא לחכות לפינת הבקשות הבאה.
דרך אגב, גם אם אני לא מוצאת את הדבר שאותו ביקשתם,אני אמשיך לחפש ואני אשלח מסר למבקש כשאני אמצא את הדבר!
כולם מוזמנים להצטרף ולענות על הבקשות! מאחלת לכולנו בהצלחה והמשך יום נעים לכולם!
אוהבת
המון! נ.ב אני הכנתי תתמונה
אשמח לדעת מה אתם חושבים

ראשון! רעיון טוב!

טוב אז הבקשה שלי היא .. לקרוא את הכתבה של פנאי פלוס, אין לי את העיתון, אבל אם את יכולה להשיג את הכתבה דרך האינטרנט או משהו אני אשמח הכתבה בנושא ט"ה שפורסם היום!! תודה בובהל'ה

הכתבונת מפנאי פלוס

כותרת: מלון הלבבות השבורים תת כותרת: טוקיו הוטל, תופעה בועטת מגרמניה, מנסים לכבוש את העולם באנגלית. רוק- "טוקיו הוטל", שצוחקים כל הדרך אל הבנק במגדרבורג גרמניה, עוד זוכרים היטב את השנים בתיחכון. החבר המבוגר בלהקה הבסיסט גיאורג ליסטינג בן 20, המתופף גוסטב שייפר כמעט בן 19 והאסיםף התאומים תום (גיטרה) וביל קאוליץ (זמר) יחגגו בספטמבר יומולדת 18. כיום הם נחשבים ללהקה הגרמנית המצליחה ביותר, בהתחשב בהיסטוריה הקצרה שלה (scream יצא בשנת 2005, והשני zimmer 483 -חדר 483 יצא השנה) והמכירות (למעלה מ-3 מיליון בגרמניה) עכשיו רוצים למנף את ההצלחה הזאת ולהגיעי להק הל שאינו דובר גרמנית ומכאן ההחלטה להקליט באנגלית 12 שיריםפ מתוך 2 האלבומים. ההצלחה נבנית גם על הלוק המעורפל מגדרית של ביל (אי ליינר, לק) אבל גם למוזיקה יש חלק: רוק כבד וקליט, מעיין מטאליקה לייט, עם גיטרה אקוסטית, עוצמה חשמלית ובלאדות רוק אצטדיוניות למנופפי מצתים. ותודה לחברה שלי שמנויה על העיתון תמונה בקרוב-

dorkiflitz

New member
וואו אם לא הייתם אומרים שיש כתבה עליהם בפנאי+

(חחח לא היה לי מקום לכתוב) בחיים לא הייתי רואה אותה! תודה!

אין בעד מה ü (פרצוף מחייך חדש)

חחח אני לא מצליחה להפעיל את הסורק אז עוד מעט אני אשים גם תמונה...

Rukia nik

New member
יש!יש!יש! ../images/Emo24.gif

אני אוהבת אותך!!
את יכולה לתת לי קישור לשיר Raise your hands? (ולא בלייב) אני במסע חיפושים מפרך אחרי השיר הזה!

אוקי אז דיברתי עם חברה שלי מגרמניה ו

היא אמרה שזה אמור להיכלל בגרסאת דלוקס של האלבום סקרים והיא אחת המעריצות היותר גדולות שלהם (אובססיבית כמעט כמוני) ולכן מה שהיא מסרה לי מדויק הנה העתקתי תשיחה מהאייסי *&*LIR*&* ‎(22:26): oh and I have a question about wo sind eure hande… *&*LIR*&* ‎(22:27): \Well they played it in English version called “rasie your hands together” you know this version? jule (22:27): ye *&*LIR*&* ‎(22:27): So I want this song but not live do you have it? jule ‎(22:29): no. no one have it cause the song didn’t came out yet it will be aout in the deluxe version of die album *&*LI*R&* ‎(22:34): so can you let me know when its coming out sudio version? jule ‎(22:36): ja of corse! I send it to you when the deluxe versio come out *&*LIR*&* ‎(22:37): and do you know when the deluxe version coming out? jule ‎(22:36): don’t remmber I will tell you later

Rukia nik

New member
יאאא, תודה רבהרבה ../images/Emo24.gif

אז כשהוא ייצא תודיעי לי? 3:

ברור! שכן

ואני גם אשים את זה על האינטרנט כדי שתוכלי לשמור (לא להוריד- לשמור
) את זה על המחשב שלך

למעלה