מהפח - מהומלס לגורג´ס..קבלו את.. ../images/Emo41.gif
המנחה החיננית שלכם, ג. יפיכס. "שלום ערב טוב ברוכים הצופים ל´מהפח´ התוכנית השבועית בה אנו לוקחים עקום או עקומה מעקומת העוני ומיישרים קו בשיער ובלבוש, וזה לא עולה לו כלום (ואם זה היה עולה לו במילא לא היה יכול לשלם). ועכשיו .. קבלו את איציק ומזל בורגול". ג: "איציק, תאר לנו איך אתה מתלבש בד"כ לעבודה?" איציק: "אבל.. אני לא עובד חמודה" ג: "אז תאר לנו מה אתה לובש נניח, בדרך ללשכת התעסוקה?" איציק: "וואלק, סתם, מכנס, חולצה, כמו כולם לא ככה?" ג: "ונעבור לאשתך היפהפיה מזל". איציק: "איזה יפהפיה, מותק - זאתי אם היתה יפהפיה לא היתה צריכה לבוא למהפח, לא ככה מזל?" ג: "מזל, מה את בד"כ לובשת?" מזל: "יש לי שתי שמלות, ג´ינס, סנדלים, נעלים לשוק, זהו כפרה" ג: "ופאן, כמה פעמים בשבוע את עושה פאן?" מזל: "כל יום כפרה, אני ספרית לא?" ג: "התכוונת לעצמך, איך את מפנקת את השיער?" מזל: "וואלה אם היה לי זמן לתפנוקים, כפרה, אין לי רגע בנשמה לעצמי" ג: "ובגלל זה את פה. אנחנו נפנק אתכם. תראו מליון דולר" איציק: "איפה מיליון דולר? זכינו במליון דולר?" ג: הפסקת פרסומות ואל תלכו לשום מקום כי עוד מעט יתחיל המייקאובר איציק: "מייקאוברדראפט" ג צוחקת במבוכה, מביטה נואשות במפיק האומלל שיחטוף את צעקותיה על הזוג הזה שהביא. פעם הבאה, היא תצעק עליו, שיביא סלבריטי ולא איזה זוג מהרחוב. פרסומות. ג: "ושוב אתם איתנו כאן במהפח" איציק: "וואלק אלא איפה אנחנו אם לא כאן?" ג: "התכוונתי לצופים. ועכשיו נפנה לספרית הבית שלנו, קוקי בורגנבורג, קוקי - מה את הולכת לבצע על תלתליה של מזל, ומה לאיציק?" איציק: "באמשלי לא משנה מה הקוקו הזאת תעשה למזל כבר יהיה שיפור" קוקי: "ובכן לאיציק נעשה תספורת קצרה שתדגיש את המצח ותוי הפנים האפרו-לבנטיניים שלו, בדגש על תספורת נוחה לאיש קריירה עסוק" איציק: "איזה קריירה בראש שלכן. מובטל אני אומר לכן! הלו! סגרו לנו את המפע.. היי מי סגר לי את המיקרופון יענו לא שומעים אותי?!" ג: "ולמזל, קוקי, מה איתה?" קוקי: "למזל, ששוטפת כל יום שיער של אחרים, נעשה שטיפה טובה עם קונדישינר, מייק אפ רך שיטשטש את הקמטים שנוצרו בפנים מסחיבת קניות הביתה בשמש מהשוק וקונסילר שיטשטש את הפנסים הכחולים בעין" מזל: "איזה פנסים בראש שלך, זה מייק אפ שמתי לפני התוכנית" ג: "קוקי זה נשמע נהדר". קוקי: "אני נהנית לפנק את לקוחותי בטוב ביותר" ג: "מי כמוני יודעת קוקי" קוקי: "ג. את מוזמנת לרשת המספרות שלי מתי שתרצי" ג: "אני לקוחת מועדון קבועה אצלך הרי" קוקי: "וזה הזמן לצופות בבית להצטרף" ג: "כן זה זול וכדאי.. והנה על המסך הטלפון 1-800 של הרשת" קוקי: "ואנחנו מספרים גם גברים" ג: ואיזה תספורות.. ממש נהדרות. את מהטופ של הטופ, קוקי" קוקי: "אני הטופ ש-ל הטופ" ג: "בודאי, ברור", קוקי: "השמנת של הפודינג" ג: כמובן כמובן קוקי: "ג. ברשותך קצת פרסומת חינם, לרשת המספרות שלי..." ג: כמובן כמובן קוקי: "אז כמו שאמרנו.. חברי מועדון.. אני.. פאן... זול... מספר אחד בארץ.. (ג: כמובן כמובן)... מעולה.. טלפון חינם.. צלצלו היום...כיף ופינוק......... ג: "טוב אזל הזמן. את מזל ואיציק נראה בפרק הבא של מהפח. היו איתנו שבוע הבא לעוד תוכנית של מהפח." פס קול הסיום. פרסומות.