פינת "הסצינה הכי"!...

RenanaD

New member
../images/Emo124.gif פינת "הסצינה הכי"!... ../images/Emo131.gif

סליחה שלא פתחתי אותה אתמול, נרדמתי
מזל ששמתי טיימר בווידאו!
שרשרו לכאן את הסצינה שלדעתכם היתה הכי __________ בפרק. למשל: הסצינה הכי יפה, הכי קורעת לב, הכי מבוימת טוב, הכי מושקעת, הכי מלוהקת מצוין... וכו' וכו'.

הסצינה הכי מצחיקה,

הייתה הסצינה שד"ר סנטיאגו פשוט קמה מהמיטה אחרי הסקס והלכה.

RenanaD

New member
../images/Emo131.gif

הסצינה הכי צפויה היתה ההפלה של ג'וליה. כאילו מה, מישהו באמת חשב שהיא תלד עוד ילד בשלב הזה של חייה? חוצמזה, מסכנה! מה היא צריכה את ההיריון הזה עכשיו, כשהיא סוף סוף מגשימה את חלום חייה ומתחילה ללמוד רפואה?!

liora699

New member
הסצנה הכי משתקת.......

שכריסטיאן לא היה צריך לזרוך לד"ר סנטיאגו כסף למונית היא פשוט קמה ויצאה.... למרות שנראה לי שהוא היה מת שהיא תישאר

ShiRooSh4

New member
הסצינה הכי חולנית-

ששלי(?) הציעה לכריסטיאן לשכב איתה ועם הבת שלה בשביל ניתוח

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif איחחח נכון!! ../images/Emo131.gif

הייתי בהלם מה אנשים מוכנים לעשות כדי לעבור ניתוח! למרות שזו סדרה והכל, רבאק, את מוכרת את הגוף של הבת שלך!

Rachel47

New member
אבל תחשבו רגע ../images/Emo15.gif

בטח הבת שלה זנותית כמוהה וגם ככה מוכרת את גופה..אז זה פסדר..כיאלו זה עדיין חולני אבל תחשבו על זה ככה

RenanaD

New member
אני ממש לא רואה את זה ככה...! ../images/Emo131.gif

נגיד שהבת שלה באמת כזו, כן? למה לעזאזל שהיא תרצה להיות בשלישיה עם אמא שלה?!
(איח די, אני נגעלת כולי פה
)

Rachel47

New member
כשאת אומרת את זה ככה (אייווו) ../images/Emo15.gif

אני פתאום קולטת כמה זה מגעיל

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מגעיל לגמרי../images/Emo5.gif

יעז

New member
מתי היא אמרה את זה? ../images/Emo108.gif

שמעתי רק שהיא רתץה לשכב איתו בשביל הניתוח, לא ששתיהן ישכבו איתו. כנראה פספסתי את החלק הזה. זה חולני בטירוף. הוא [כריסטיאן] הסכים?

darklighter

New member
../images/Emo45.gifבהחלט../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

כמעט הקאתי על המסך...

יעז

New member
הסצנה הכי..אה..חכמה [?] ../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

שכריסטיאן אמר לזאתי ממכון גמילה אחרי שהוא נתן לה את הכסף למונית את הקטע של "אנחנו עפר ואפר.." והיה גם מצחיק [באותה סצנה] שהיא אמרה לו "לא, אני שומאת על הכבוד שלי ולא הולכת". כן, יופי, זה בהחלט שמירה על הכבוד.

למעלה