פינת "הסצינה הכי..."!

RenanaD

New member
../images/Emo124.gif פינת "הסצינה הכי..."! ../images/Emo131.gif

שרשרו לכאן את הסצינה שלדעתכם היתה הכי __________ בפרק. למשל: הסצינה הכי יפה, הכי קורעת לב, הכי מבוימת טוב, הכי מושקעת, הכי מלוהקת מצוין... וכו' וכו'. חיחי, היום פתחתי לפני שהפרק התחיל ולא באיחור אלגנטי כרגיל
הוריי!

limors2

Active member
בנתיםם, הכי עצובה/מרגשת../images/Emo54.gif

כששון מדבר עם מאט על הההפלה ומתחיל לבכות, ומאט לא יודע מה לעשות עם עצמו... כמה עצוב...

noooga

New member
הסצנה הכי..

הסצנה הכי כואבת/מגעילה הייתה הסצנה שהיא הראתה את ה"חזה" שלה לשון... נוראי.

שלי...

הסצינה עם המשפט הכי חזק הייתה כששון אמר למטופלת עם ההגדלת חזה "אל תתבישי במה שיש לך בחוץ כי לכולם יש את זה בפנים"....משפט חזק ביותר!!!!

jointstriker

New member
הכי סקסית , גם הולך?????

אם כן , אז בפרק היום , כשמאט דפק את החברה של ונסה (היא מוכרת לי מאיפשהו , והיא פצצת עולם-תודו)זה ממש העלה את מפלס הטסטוסטרון.

הכי סקסית (זה לא היה עד היום חח)

לפי דעתי זה כשכריסטיאן וגרייס במטבח והוא אומר לה שהוא ספר ושהיא גמרה 3 פעמים והיא אומרת לו lock the door...
יאמי (עליו, לא עליה, כן?)

noooga

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

רק הסצנה הזאת שיגע לי את החושים.. יפה להם.

Rachel47

New member
הכי עצובה...../images/Emo15.gif

כשגרייס שמעה שכריס שכב עם קימבר... כאילו...ראו את הפנים שלה ואיך הייתה לה הבעה כזאת כל כך עצובה..אני לא יודעת מה איתכם אבל אני התחלתי לאהוב את הדמות שלה..היא מעצבנת בתור פסיכולוגית אבל הקשר שלה ושל כריסטיאן כל כך מסובך..וכל כך מעניין (אהבה-שנאה-אהבה-שנאה..אשר להשתגע..וזה מה שיפה) וזה מאוד תורם לסדרה... בקיצור...היא גם הייתה מדוכאת וגם כעסה על עצמה שהיא בכלל ציפתה למשו מכריסטיאן... זה היה ממש..קורע לב..

למעלה