פינת הפאנפיקים

Xx Haley xX

New member
../images/Emo124.gifפינת הפאנפיקים../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

שלום לכולן.
רק רציתי להזכיר לכם את הפינה החמדמדה ואני שמה לכם את בציטוט מדוייק של הפעם הקודמת בשביל שתוכלו להזכר. ^^
הפינה עצמה נפתחת ב6\2. עוד שלוש שבועות בדיוק.
אני ממש מקווה שהתחלתם כבר לכתוב וכן כמובן, כמו שכבר ראיתם אני הולכת להציק לכם
בשביל לקבל תוצאות - כי זאת הדרך ה.. כייפית.
והעוזרת לכולם עם בוש קטן.
שלום לכולן.
כמו שהבנתן, בקרוב הולכת להפתח פינה שבועית, בכל יום רביעי, בה יפרסמו כותבי הפאנפיקים והסיפורים את האומנות שלהם כדי לרתק את כולנו.
הפינה תתחיל לפעול החל מחודש יוני, כלומר מיום רביעי ה2/6. הפאנפיקים, אגב, לא חייבים להיות על טוקיו הוטל. הם גם לא חייבים להיות פאנפיקים, אלא פשוט סיפורים..
אבל כמובן שפאנפיקים על טוקיו הוטל יתקבלו בברכה.
בעקרון, כל אחד רשאי לשרשר פרק מפאנפיק/סיפור שלו, כל עוד הוא עונה על מספר תנאים:
א. מפרסם אך ורק פרק אחד בכל שבוע.
ב. בכל שבוע מפורסם פרק, ללא "הפסקות".
ג. קיבל אישור ממנהלת הפינה.
כיצד מקבלים אישור ממנהלת הפינה אתם שואלים
פונים אליי במסר בתפוז, או במסנג'ר, ואומרים לי שברצונכם להתחיל לכתוב לפינה באופן שבועי.
התנאי היחידי להתחלת הכתיבה בפינה הוא שלפני שמתחילי עם הפרסום, יש בידכם לפחות שישה פרקים מהסיפור שלכם.
זאת על מנת למנוע הפסקות באמצע, וכדי לא ליצור עליכם לחץ בין שבוע לשבוע ובכך למנוע את הנאתכם מהפינה הקסומה.
זו גם הסיבה שאני מפרסמת את זה כבר בתחילת חודש מאי - יש לכל אחד חודש מעכשיו להתארגן על סיפורים/פאנפיקים שהוא רוצה לפרסם ולהכין לפחות שישה פרקים.
אגב, הפאנפיקים לא חייבים להיות חדשים - אם יש חומרים שכתבתם בעבר ואתם רוצים לפרסם אותו? אנחנו נקבל אותו בברכה!
אלה בגדול הכללים בנוגע לכתיבת סיפור ממושך. בנוסף לכך, כל אחד ואחת מכם מוזמן ללא תיאום איתי לפרסם סיפורים קצרים, שירים, חמשירים, ציורים וכל העולה על רוחכם - זו בעצם הפינה של האומנות שלכם.

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gifלכו על זה בנות ../images/Emo63.gif

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifכנ"ל. אבל הבמה נעלמה לי!!!

היא אמרה שהיא תתחבר ב2!! והיא לא.
טוב היא חוזרת ב8 מהעבודה ושתיינו נתפוס אותה בביציות!!XD

תמקי XP

New member
אמממ...

יש לי סיפור, כבר 12 פרקים, הבעיה היא שנתקעתי איתו הקטע הוא שזה סיפור ממש מתוק עם רעיון די משוגע ומגניב ואני ממש אשמח אם מישהי תעזור לי להמשיך אותו - יעני תכתוב פרק , תציע רעיונות או משו ... פנו אליי

e t a

New member
../images/Emo118.gifמחכה בקוצר רוח לקרוא ../images/Emo9.gif

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אני יודעת, דנדי וליהי,

אנחנו עוד נמשיך, רק שייתפנה לי קצת זמן לנשום ואני ממשיכה. תקשיבו, אני מתרגמת לאחרונה לעברית פאנפיק מדהים ביופיו ("מדרגות לגן עדן") שנכתב ע"י חברה מגרמניה, (ונו, טוב, עם עזרה קטנה ביותר של מיש מארץ קיש שעשתה בטא לעניין), אבל כל הקרדיט הוא בשבילה! זה באמת לגמרי... אין מילים. השאלה היא האם אנשים מעוניינים בו. התרצו שאנעים את אוזניכם יחד עם פאנפיק מרגש זה? אוהבת אתכם המון! 3>

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifוול..

אישית? אני לא אקרא...XDD אבל זאת רק אני, כאילו.. נו את יודעת אני בתקופה שאני פשוט לא מסוגלת לקרוא כלום.XD אבל את בהחלט יכול לפרסם אותו והכול! :) ותגידו לנו מתי יש לך זמן, כי אני ממש רוצה לכתוב. D: ונעשה והכול יזרוום. ^^

למעלה