פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo124.gifפינת השבוע../images/Emo124.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: אמן השבוע: סרט/סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונת השבוע:

shani judd

New member
עונה :)

שיר השבוע של אליס: וולד, דם בונס, אגיין, גוט מי רונג שיר השבוע לא של אליס: incubus-anna molly Megadeth - She Wolf Audioslave - Cochise escape the fate-chariot of fire אלבום השבוע: קליפורניקשן אמן השבוע: רד הוט, אודיוסלב סרט/סדרת השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - ציטוט השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: 3> משהו רע שקרה השבוע: ממ..לא תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לא משהו מייוחד תמונת השבוע:>>

shirbowie

New member
../images/Emo137.gifסביבון סוב סוב סוב חנוכה הוא חג טוב

שיר השבוע של אליס:לא שמעתי השבוע שיר השבוע לא של אליס:shout-tears for fears.ואל תשאלו אותי איך הגעתי לזה. אלבום השבוע:pearl jam-live at gorge 05/06 אמן השבוע:דפש מוד סרט סדרת השבוע:הארי פוטר החמישי,ודה סבנטיז שואו
ספר השבוע:קפקא-המשפט מאכל השבוע:סופגניה אוף קורס
ציטוט השבוע:מתוך שנות ה70,מצטערת אם ייצא לא מדויק.. ג'קי:"אני לא מבינה מה רע בזה שאני יוצאת עם סטיבן?" אריק:"יוקו,יו אר ברייקינג דה בנד!"
משהו טוב שקרה השבוע:סוף סוף הצלחתי להשתכר!זה לקח 8 שוטים של וודקה,טקילה,ייגר ופיג'לין אבל הצלחתי!
משהו רע שקרה השבוע:זה גם גרם לי להקיא על המגפיים החדשים שלי באמצע הכביש
תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה:בצפר

הו היי

שיר השבוע של אליס: Nutshell שיר השבוע לא של אליס: Radiohead-Pyramid Song Led Zeppelin-Thank You אלבום השבוע: Led Zeppelin II Radiohead-Amanisac (כמה שגיאות כתיב יש לי?) אמן השבוע: לד זפלין ורדיוהד סרט/סדרת השבוע: לא ראיתי כלום ספר השבוע: נרקיס וגולדמונד/הרמן הסה, הארי פוטר 7
מאכל השבוע: פוקצ'ה מתוקה ציטוט השבוע: בע תעזבו אותי משהו טוב שקרה השבוע: תחרות משהו רע שקרה השבוע: תחרות תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: מפגש פורום רד הוט (רמז דק למפגש שלנו צק צק צק) תמונת השבוע: צק צק צק, אני בתגובה המהירה

hitchhiker218

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של אליס: dirt שיר השבוע לא של אליס:הרבה פרל ג'אם, לד זפלין ןאיפה הילד? אלבום השבוע: אין ספציפי אמן השבוע: לד זפלין סרט/סדרת השבוע: שנות ה-70
ספר השבוע:לא קראתי מאכל השבוע: אפרסמון ציטוט השבוע: קיטי:"מילה נרדפת לאכזבה-4 אותיות" רד:"אריק!"
משהו טוב שקרה השבוע:קניתי את לד זפלין 4 ועוד כמה דברים משהו רע שקרה השבוע: כואבת לי היד תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: מחר מפגש פורום פרל ג'אם וצימר בצפון תמונת השבוע:

brass monkey

New member
מי שלא שומע טול, פשוט לא מבין.

הלקה הכי עמוקה וטובה שקיימת. שיר השבוע של אליס: ריין וואן אי דיי שיר השבוע לא של אליס: 42 & 6 , H של טול אלבום השבוע: אנימה של טול אמן השבוע: טול אופת' ועוד... סרט/סדרת השבוע: סאות'פארק ספר השבוע: כתובות מאכל השבוע: פיתה ציטוט השבוע: "וידעת היום והשבות אל לבבך", אנשים אומרים שאני מאמין, אך אין מבינים כי לי יש ציווי מפורש לחשוב לפני האמונה בניגוד אליהם. הם מאמינים בתיאוריות חסרות בסיס והיגיון, אמונות טפלות ממש. שוטים שכמותכם! מתי תתחילו לחשוב, יש לכם דרך ברורה, והסבר מדוייק - למה ללכת אל התיאוריות? "וידעת"- לחשוב, "והשבות אל לבבך"- להאמין. משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לאמא, ומחשב עובד. משהו רע שקרה השבוע: כוונות טובות שלא התממשו. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: ללמוד, מוזיקה, ושוב ללמוד. בהודעה הבאה...

Alice108

New member
A%

שיר השבוע של אליס: פרוגס, בשתי הגירסאות
שיר השבוע לא של אליס: Paranoid Android אלבום השבוע: OKC אמן השבוע: רדיוהד סרט/סדרת השבוע: סדנא לעצבים
ספר השבוע: - מאכל השבוע: אורז ציטוט השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: כל השבוע מגניב!! ברוריה (שם בדוי) באה אליי
משהו רע שקרה השבוע: ימי חופש אחרונים
תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: להשלים את הפער בלימודים תמונת השבוע: דמיינו משהו יפה. הרבה יותר בריא למח

אתם לא תיפטרו ממני כל כך מהר../images/Emo123.gif

שיר השבוע של אליס: מותר של שלושה שבועות? XD המחשב החליט שהוא רוצה להיות דפוק, אז לא היה לי איך לשמוע. מאוד עוזר כשיש בבית מערכת ודיסקמן שלא עובדים.. Grind, שראיתי בMTV2, וגם חצי של again. וwould? שסתם זמזמתי כל הזמן, בין שאר השירים של אליס שיר השבוע לא של אליס: המפף.. blow up the outside world של סאונדגרדן. שגם אותו תפסתי בVH1. אשכרה חייתי על MTV, כמה עצוב אלבום השבוע: Jar of flies/Dirt אמן השבוע: אליס
התגעגעתי. עדיין מתגעגעת, הרמקולים לא עובדים:\ סרט/סדרת השבוע: המפף.. ראיתי מלא טלויזיה, לשם שינוי. אבל לא זכור לי משהו בולט ספר השבוע: פרנויה של ג'וזף פיינדר מאכל השבוע: אמא:) ציטוט השבוע: לא זוכרת.. משהו טוב שקרה השבוע: המפף...... משהו רע שקרה השבוע: המפף.... סתם שבוע רגיל. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: ללמוד? :\ לשמוע שירים כברררררררר תמונת השבוע: אין לי כוח:p

למעלה