פיצחתי את המחשב

אורא

New member
../images/Emo124.gif פיצחתי את המחשב ../images/Emo6.gif

אני גדולה מהחיים... חבל לכם על הזמן
תתחילו לשרשר הערכה הערצה ואהבה והמוני געגועים...

בוקר טוב ../images/Emo103.gif../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif

איך פיצחת? מה היה?
בכל מקרה
תתחילי לזמר...
יום נפלא לך ולכולנו

אורא

New member
בוקר יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

קודם כל שלחתי לך מייל עם קובץ וורד... חוץ מזה ת´געגעתי המון המון המון
אבל עכשיו אני אתכם ואף אחד לא ירחיק אותי מכאן יום נפלא ואני אענה לך על כל המסרים ששלחת לי במשך היום אור

היי, לא להגזים...

מה, תתחילי לענות על כל המסרים שקיבלת? מספיק אחד... ההוא עם הקובץ מתעקש לא להיפתח. לא יודעת למה. נ.ב. אתמול ראיתי תמונה הורסת של עומרי ב-ynet. סוף הדרך ! סוף-סוף נמצא הצלם שיודע לעשות איתו חסד.....!
נסמה.

ואני ראיתי אותו על "חי" אצל אימי../images/Emo6.gif

לאימי יש טלויזיה בגודל חצי קיר (וברוך השם עומרי גוזלי לא יכול להכנס לכל גודל של מסך) והגעתי אליה אחה"צ והראו אותו בערב חדש , חבל על הזמן, הפרצוף שלו היה מרוח על כל המסך. פצצת מין נחשקת ואהובה שלי הנסמה. תקנאו, אני יודעת שזה מתוך קנאה ורצון להתחלק , אז לא ! אין חלוקה! נקודה.

תגידי? ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

ראיתי בפורומים אחרים שיש כזה, "גלריית תמונות". אולי נבקש מפנינה לפתוח כזאת גלרייה אצלנו? מי בכלל רוצה לגעת לך ב-
כמו הנרות של חנוכה, לראותם בלבד

אורא

New member
ומה נשים בגלרייה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תמונות שלך ועומרי ביחד
ת-ח-ר-ו-ג אותך וגנובית תעזור לה

../images/Emo53.gif לא ולא ../images/Emo93.gif

תגידי, חוץ מההברגה במחשב, יש עוד איזה בורג שנחלש אצלך
אין תמונות שלי בנמצא. הגלריה רק לתמונות של עומרי
עומרי הוא כוכב
להיט
לא לדאוג, חמותך וגנובי יכולות לישון בשקט

אורא

New member
רק עומרי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב מקובל, אפשר לשים תמונות של עומרי עם אבא
ועם חמתי
ועם האח גלעד
מי שכחנו

איך? מה עשית? אמרתי שאת שדה לא?

אז אפילו שאמרנו כבר בוקר טוב אחת לשניה. שוב., בוקר טוב נשמה

אורא

New member
במייל זה לא נחשב בוקר ../images/Emo182.gif../images/Emo24.gif

בוקר אור לך יקירתי, הכי כיף לכתוב עם כל האייקונים ולשגע אותך
עכשיו הכל מסודר ואני אוכל להמשיך לבלות אתכם

יאללה תתחילי לשבור קריז../images/Emo8.gif

כמעט יומיים קוראת עם ידיים קשורות ללא יכולות תגובה,
אני הייתי משתגעת ממממממממזמן.
טוב.,
נספור לאחור
עוד יום אחד למניאק
למרות שמחר אני מתחילה זריקות ובעלי יצטרך לקבל את האחיינית אחה"צ (שיאכל גם קצת קש , לא יזיק לו) אתמול היא לא רצתה לרדת לי מהידיים, התחרפנתי לגמרי ! כל מה שעשיתי בבית היה ביד אחת. גיסתי ישבה לאכול כשהגיעה לקחת אותה ורמזה לי קלות שהסידור יכול להיות "נחמד" כי בעלה אמר לה שאולי יהיה לו קשה לשמור עליה פעמיים בשבוע כשאולי יצטרך להשאר עד מאוחר בעבודה. אז כמו שעשיתי לה, הנה שוב,
נננננננננננננננננננע
לתוך העין!
אלא אם כן, תעביר אותה על שמי ותעביר את כל הריהוט אליי הביתה. (ואני לא צוחקת מזה) "שתחפש את חבריה בצומת ביל"ו"

אורא

New member
צומת ביל"ו זה מזה רחוק../images/Emo6.gif

לא יכולת להגיד העליות של סדום, או צומת מצפה רמון, או באר שבע... עד צומת ביל"ו השתגעת לגמריי

אם הייתי מכירה צמתים אחרים ../images/Emo8.gif

אז בטוח שהייתי שולחת אותה לשם. כזאת חוצפה ועזות מצח לא ראיתי. אני אצא מוקדם ממקום עבודתי בכדי לשמור על ילדתה, אבל בעלה לא ינקוף דקה מוקדמת בשביל ביתו !!!! וואללה לפעמים באמת אנחנו כאלה "יהודים" שניתן להריח אותנו בכל מקום. תן אצבע ויקחו לך את כל הגוף ! אני כל כך כועסת בגלל זה שאני לא מסוגלת לחשוב על דבר אחר. זאת כפיות טובה וניצול! למעלה מחודש ימים הטרחתי את עצמי, יצאתי מוקדם ממקום העבודה ונתתי לה את הנשמה מתוך רחמים והבנה שאין לה תקציב לשלם למטפלת וכעת בשיא הטבעיות אני אמורה להמשיך לתת את השירות. מילא היה לה מיטה אצלי, מילא היתה ישנה אצלי אבל פה זה כמעט ארבע שעות מגבילות ללא כל תנאים הולמים , זה נוראאאאאאא! תחזיקו אותי לפני שאני מתפרעת!

אורא

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif לא להתפרע...

כבר אמרת לה שאת לא מוכנה. היא הבינה את המסר, אין לה אמא או אחיות שיעזרו
אני לא מבינה למה את/אני /כולנו צריכים לרחם ולעזור לכולם ועלינו אף אחד לא "מרחם" ועוזר.. ולא חס וחלילה שאני רוצה שירחמו עליי, אבל אני אשמח לקצת עזרה,תמיכה ואהבה, ועוד כמה דברים...
אני איתך סיגלוש תמיד

זה שאמרתי לא ניחם אותי ../images/Emo46.gif

החוצפה מרגיזה אותי
עצם ההעזה מצביעה על זלזול
היא גם יודעת שאני מתחילה את הזריקות ו "אולי" יהיה לי קשה מעט? מגביל מעט? מ ש ה ו? האגואיזם חוגג, כעת אני מבינה מדוע חמותי לא נקפה אצבע עבורה, וואלה אישה חכמה !

הגנובה

New member
רגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif רגע סיגלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ...

איזה בעסה... אין אייקונים להחזיק אותך. את יודעת מה
במחשבה שניה.... תתחרעי עליה
- היא באמת חוצפנית
... אני לא מחזיקה אותך... יש לך יד חופשית ממני לעשות כרצונך
... צריכה
או אולי
לשבור לה על ה"קלבסה" (
)
מה סיגלי
... תגידי לי מה לעשות
... תחזיקו אותי
תחזיקו אותי שלא אתפרע

הגנובה

New member
אורי../images/Emo70.gif - אני כבר קלטתי את סיגלי...

היא מנסה להפיל עלינו את גיסתה

מואה להפיל? תעדיפי בניין עליה../images/Emo6.gif

כזאת קוטרית שחושב שהכל מגיע לה שחבל על הזמן. האמת? תמיד שמשמתי לה כמין "מאזן" שמחזיק, מלטף, מכה ונושך. אבל מכאן ועד לניצול הדרך רחוקה לה מאוד מאוד. אני אשוחח עם חמותי (אני חייבת לה בראש גם) ואבדוק באם זו ריטואל חוזר אצל הגיסה הזו ואם כן אז באמת הלכה עליה.

למעלה