פי.. פיננ...ות

../images/Emo124.gif פי.. פיננ...ות ../images/Emo213.gif

מה דעתכם על פינות חדשות דנדשות, ועל החזרה של כמה פינות ישנות שנעלמו מנוף הפורום
משחק אסוסיאציות אחים- פעם בשבוע, שבה נשחק את המשחק, מי שיהיה אחראי על הפינה יכתוב מילה, וכל פעם כל אחד יכתוב אסוציאציה שקשורה למילה הזאת, ומילה אחרת שגם קשורה למשפחה, אחים וכו'- יש מתנדב/ת לביצוע הפינה בפועל
פינת המאמרים- פעם בשבוע להביא מאמר שקשור ליחסי אחים ואחיות, ולהביא שאלות לדיון בעקבותיו- מה דעתכם
שרשור קיטורים שבועי- כל הקיטורים על כל האחים, וכל מה שבא להוציא מה-
... ייפתח על ידי באופן קבוע, באמצע השבוע. אני אשמח מאוד לעוד רעיונות, דברים שתרצו לראות בפורום, משחקים,פינות ועוד... ואל תשכחו שאפשר לפנות אליי תמיד במסרים
.

נו,תגיבו../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

לי אין בעיה לפתוח פינת אסוציאציות,אבל שיהיו אנשים שישתתפו ויגיבו.. ופינת הקיטורים,אחלה של דבר

אחלה, נבחרת לפינת האסוסציאציות../images/Emo127.gif

ניתן לזה ניסיון, מקסימום... אני אכתוב לך מסר בעניין. תודה על הנכונות

אגבבב,

אני ממש לא מסכימה עם זה שאסוציאציות יהיו חייבים להיות על משפחה,\אסוציאציה היא המחשבה הראשונה שעולה בראש...וקשה לקשר המון דברים דוקא למשפחה.לפחות לי. נראה לי.

מבינה את הבעייתיות...

אבל בכל זאת מדובר בפורום על היחסים בין אחים ואחיות, ורציתי שזה יהיה קשור... אז תשתדלו שזה יהיה קשור לאחים ואחיות או משפחה...

אז הם...

זה לא באמת אסוציאציות..וזה מונע ממני חהשתתף כי אני לא מוצאת דברים קשוורים... את יכולה להסתכל בעוד המוניי פורומים וזה לא קשור, בפורום של ליאל אני מעלה פעם בחודש בערך שרשור כזה וכמעט אפעם זה לא קשור לליאל/לעולם המפורסמים....

למעלה