פעילויות לתיכוניסטים בזמן השביתה

shian

New member
../images/Emo124.gifפעילויות לתיכוניסטים בזמן השביתה

השביתה עדיין נמשכת, התלמידים עדיין בבתים וקשה להיכנס לשגרה חדשה כי בכל רגע עשויים להתחדש הלימודים. לכן – ההורים ממשיכים עם מבצע הוואי ובידור... הפעם איחדנו כוחות בין שלושת התיכונים של רעננה לפעילות עבור כל תלמידי העיר המושבתים. הפעילות המשותפת תתקיים לסירוגין באביב, מטרו ואוסטרובסקי. יום שני 19 בנובמבר, 2007. טיול בחסות החברה להגנת הטבע מסלול הליכה רגלי בנחל יגור + פעילות לשיפור איכות הסביבה. יום שלישי 20 בנובמבר, 2007 - בתיכון אביב. 11.00-12.15 סקס בעיר הקטנה.... מפגש עם שרי לביא, סקסולוגית במרכז לרפואה מינית בביה"ח תל-השומר ובשרותי בריאות כללית. מחיבוק ועד יחסי מין, כולל כל הדברים החשובים שבדרך: התאהבות, זוגיות, אינטימיות, ועוד. במפגש נתמודד עם שאלות וסוגיות שמעסיקות מתבגרים רבים: האם אהבה "מגיעה" רק ליפים ולרזים? את מי ואת מה אני רואה כשאני מביט/ה במראה? מה זה יחסי מין בטוחים? 12.30-14.0 הקרנה של הסרט נודלס 14.00-15.00 מפגש עם איילת מנחמי בימאית "נודלס" יום רביעי 21 בנובמבר, 2007 – בתיכון מטרו. 11.00-12.15 גובר, שירות בתי הסוהר - "מאחורי הסורגים" - כיצד מטפלים באסירים, מקליטה ועד שחרור - "כלי משחית" שמתגלים בבית הסוהר - בעיות בעבודה עם אסירים 12.30-14.0 אריאל הלוי מנכ"ל חברת דיבייט גם תלמיד תיכון מסוגל לשכנע את מורתו לבטל מבחן בספרות!!! איך? חברת דיבייט תלמד אתכם כיצד ניתן, באמצעות סדרת כלים פשוטים ומתוחכמים, להשתמש בתקשורת וביכולות השכנוע כדי לכבוש את העולם. את הכלים האלה, שנעביר לכם, נאפשר לכם לתרגל במגוון מצבאים שאתם תבחרו: · מול המורים · מול ההורים · בצו ראשון ושני בצה"ל מול סוכני הנסיעות (לקראת הטיול בעולם לפני הגיוס) · ועוד.. כבר לימדנו את המועמדים של שתי העונות של תוכנית "השגריר" כיצד לעושת זאת. כבר לימדנו את המועמדים של תוכנית "דרוש מנהיג" כיצד לעושת זאת. אנו מלמדים כבר שנים את קורס הצוערים של משרד החוץ ומכשירים מ"פים וקצינים בכירים בצה"ל. רוב הלקוחות שלנו אומרים: "אילו רק השתתפתי בקורס הזה לפני 20 שנה!" – אתם לא תצטרכו לומר זאת. * יום חמישי – פרטים מלאים בקרוב יום חמישי 22 בנובמבר, 2007. – פרטים מלאים באתרים בקרוב בחצות(בין רביעי לחמישי), הקרנה של הסרט "בופור" בבתי הקולנוע. 11.00-12.15 מפגש עם יוסף סידר במאי הבופור - 12.30-15.00 סדנת בישול עדיין מתבשל. לא סגור. פרטים בהמשך.

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif גדולים מהחיים ../images/Emo70.gif

תודה על העדכון המפורט. נועצת את זה להיום בראש הפורום, שכולם יראו.

shian

New member
תגידי, את קוראת מחשבות?../images/Emo3.gif

בדיוק עמדתי לשלוח לך בקשה לנעוץ... עכשיו הבעייה העיקרית זה לגרום לילדים להגיע. אני יודעת שאת המתבגר הפרטי שלי קשה גם להעיר בשתיים בצהריים. הטלנו את המשימה הקשה הזו על וועדי התלמידים, עכשיו שיוכיחו את עצמם. אגב, הרעיונות לפעילויות הגיעו מהילדים ואם השביתה מתארכת, נשמח לרעיונות נוספים.

shian

New member
גם מיילים אבל לא רק

יש לנו דאטה בייס של כל הסלולרים ונשלחים אס.אמ.אסים עם עדכונים. בנוסף יש הודעות על גבי שלטון חוצות. ממידגם שעשיתי רוב הילדים יודעים אבל הם פשוט לא כלכך רוצים לקום מהמיטה

shian

New member
שלטון חוצות = שלטי חוצות ../images/Emo6.gif

מעניין מה פרויד היה אומר על זה...

יש פורטל חינוך יפה היה כאן קישור ויש קישור

באתר של העירייה תשלחי את המידע החשוב הזה לשם ותבקשי מהם לפרסם. זה נורא חשוב וכל הבוד על היוזמה אה ראיתי שם גם פורטל הורים אז אולי זה קשור לועד הורים

ATAF151

New member
להרחיב את הפיעלויות גם כאשר אין שביתה

אני מציע להרחיב את הפעילויות לתיכוניסטים גם כאשר אין שביתה. עדיף שיהיו להם פעילויות מסודרות ולא יצטרכו להסתובב ברחובות חסרי מעש ולעסוק בשטויות.

shian

New member
או שאין לך ילדים בגיל הזה

או שאתה לא זוכר בעצמך מה זה להיות בן 16. יכול להיות שאתה בגיל הזה הסתובבת ברחובות חסר מעש ועשית שטויות
אבל הילדים האלה מעבר ללימודים ולשיעורים, יש להם חוגים, יש להם חברים ויש להם חיים מלאי תוכן (בניגוד למה שאתה מתאר כאן) כך שהדבר האחרון שהם צריכים זה שנארגן להם פעילויות. לא קשה לך לחיות כל הזמן בשחור לבן???

ATAF151

New member
אני הייתי נער למופת

אבל ברחובות אני רואה לא מעט נערים שמתעסקים בשטויות.

למעלה