פעילויות תרבות וחגים

../images/Emo79.gif יום פתוח למחול

ביום שני, 18/4, בין השעות 10:00-14:45 יתקיים במתנ"ס, בשיתוף עם "סטודיו גל", יום מחול חוויתי המיועד לכיתות א'-ו'. למעוניינים ניתן להצטרף ליום הפתוח גם אם אינכם משתתפים באופן קבוע בחוג מחול/ג'ז. לפרטים והרשמה - ליאת: 08-9729935 054-6660330 עינת

***פרויקט בר מצווה ***

ביום חמישי 14.4.2005 בשעה 20:30 תתקיים פגישה במתחם הנוער של כל הורי שכבת ז :) על פרוייקט שנת הבר- מצווה שמטרתו היא גיבוש קבוצת הגיל על ידי מספר מפגשים מהנים !!!!! כול הורי כיתות ז מוזמנים - לא רק הרשומים לתנועה! השתתפותכם חשובה . בברכה דנה רכזת הנוער והקומונה - ליטל דניאל ילי עומר לשם ועידו

hagitshani

New member
../images/Emo104.gifדוכנים בארוע יום העצמאות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמדי שנה, גם השנה ארוע יום העצמאות יחל בדוכני מזון, צעצועים ועוד ולאחר מכן תחל המסכת.
כל מי שמעוניין לפתוח דוכן, נא לפנות בהקדם האפשרי לאיילת עידו בטלפון מס. 050-8808899

piniy2

New member
חג הפסח

מכירת חמץ לכל המעוניין מצורף בזה דף הסבר אשר נכתב ע"י הרב יהודה ישרים חג שמח

לארי

New member
../images/Emo124.gif פעילויות תרבות וחגים../images/Emo27.gif

בשרשור מטה

ביקור במוזיאון חיל האויר במחנה פסח

במסגרת מחנה פסח של "האיחוד החקלאי", קיימת אפשרות לבקר במוזיאון חיל האויר בחצרים ביום הראשון של הטיול. העלות עבור חניך בתנועה הינה 10 ש"ח בלבד. במידה ויהיה ביקוש מכל ההורים אשמח להזמין את הסיור. הסיור במוזיאון מאוד מעניין וחוויתי!.

מוזיאון ח"א

היי כיום אני משרת וגר בבסיס חצרים ואני במקרה אחד מאנשי הסגל של המוזיאון והבסיס. כבר מבטיח פריבילגיה לתושבי כפר האורנים- לווי והסבר צמוד... נ.ב- אני אמור לעבור לכפר האורנים בעוד 3 חודשים אז ניפגש.... ביי

פודה

New member
אני מדריכה לשעבר...

למרות ששנאתי כמעט כל רגע, ממליצה בחום על ביקור משפחתי בחתיכת ההסטוריה הזאת!

למעלה