פרוטוקול ישיבת ועד 30 בינואר

kobitton

New member
החזר הוצאות חניה לועד

לפי מה שראיתי בפרוטוקול הישיבה האחרונה נדהמתי לראות את ההחלטה העגומה על החזר חניה. ראשית אני חושב שזוהי תחילת הדרך השלילית, והדוגמא האישית שחברי ועד צריכים לנקוט צריכה להיות הפוכה. עוד מעט יעלה לדיון החזר על טלפונים ומי יודע היכן זה ייגמר .חברי הועד היקרים אני חושב שחבל לבזבז זמן ולדון על החזר חניות בישיבת ועד(כבר על כמה מדובר). אגב אל תשכחו שמאחורי הועד יש עשרות פעילים מתנדבים ביישוב שעושים המון ומשלמים חניות אולי גם להם מגיע!! אולי מגיע להם טלפונים של תיאומים וכו'. ובכן חברי ועד אני ממליץ לכם לשקול את ההחלטה בשנית , רוח ההתנדבות שלקחתם על עצמכם מוערכת וחבל לקלקל את ההערכה הזו.

ronpel

New member
תודה

קובי - למיטב ידיעתי הצעה זו הועלתה כבר בוועד הקודם ורק אושרה עכשיו. אני מציע שתשאל את ישי בנושא. חבל על ההרצאה הארוכה אין כוונה לכסות הוצאות אחרות. תודה על ההערכה . רונן

קובי, הפעם באמת הגזמת

החלטה עגומה? דרך שלילית? נסחפת קצת! לא מדובר פה על החזר חניה על בילוי במרכז תל אביב. מדובר פה על החזרי חניה על מילוי תפקיד התנדבותי. אם אחד מחברי הועד לוקח חצי יום חופש (ולא מבקש על זה החזר) נוסע ברכבו הפרטי (ולא מבקש דלק) וכל זה כדי ללכת למשרד החינוך ולקדם את ענין בית הספר בישוב, אני לא רואה שום פסול בעובדה שבמקום להסתובב ברחבי ירושלים ולחפש מדרכה צבועה בכחול לבן (ניסית?) הוא יכנס לחניון ויקבל על כך החזר. וכן אולי צריך לשלם להם גם על הטלפונים שהם עושים אם מדובר בשיחות בעיניני הישוב. קצת פירגון לא יזיק. בטח לא בימים אלו. אגב, אני לא חברת ועד והגובה שלי היא דעתי (ולדעתי, לא האישית בלבד). רונן, שתדע שיש תושבים שמאוד מעריכים ומודים לכם על המאמץ.

ronpel

New member
חבל

ורדה וקובי שלום חבל על הויכוח - אני מתחייב לא להגיש שום קבלה בנושא - זה כסף קטן לעומת תוספת של 1500 שח בחשבון הנייד שלי מאז שאני בוועד ( אין תלונות) ביי רונן

למעלה