פרוייקט הפורום #2!

roychu

New member
../images/Emo124.gif פרוייקט הפורום #2!

אוקיי, עדיין אין ממש פרוייקט, אבל אני מבקש מכם שתשלחו לי במייל/מסרים רעיונות לפרוייקט, אני אשמח לכל פניה

מה דעתכם על -

כמה רעיונות בשלוף מהמותן...: א. עיצוב תמונת כניסה לדף הפתיחה של הפורום שתכלול מוטיבים מכל מיני שיטות עבודה באיור ממוחשב (עיבודי תמונה, צביעה ממוחשבת, ריטושי תמונה וכ"ו). ב. איור פרק מהתנ"ך (אני לא דתי אני תכף אסביר) - כשהייתי בקורס תסריטאות, המדריך נתן באחד התרגולים פרק מספר תהילים ואמר לנו, תבנו לי על זה תסריט ותחלקו לצילומים וסטורי בורד (בחירת זוויות צילום וכ"ו והמחשתן בציורים קטנים). זה הרבה יותר קשה ממה שחושבים וגם יכול להיות לזה ערך מוסף בכל מיני פורומים אחרים. אפשר למשל ללכת בגדול ולנסות לאייר את תהילים קי"ט - הפרק הארוך בתנ"ך... ג. אולי לנסות לבנות אמוטיקון (סימן נושא) חדש לפורום, או לפחות רעיון של אחד ולהעביר אותו להנהלת הפורומים... ד. לאייר/לעבד סיטואציה רומנטית בלי להציג דמויות אדם... ג. לבחור חפץ, בנאלי ונפוץ ולנסות להציג אותו בכל מיני סיטואציות יוצאות דופן שיוצרות לו הקשר חדש (כמו למשל, שימושים מעניינים לאסלת שירותים או לשואב אבק...) - יותר מתאים לעיצוב תעשייתי אבל קביל גם במקרה של הפורום הזה... אולי משהו מהרעיונות יעזור למישהו אחר לחשוב על משהו נוסף.

roychu

New member
תודה עופר, בחרתי את אחד הרעיונות

שלך, יותר מאוחר אני אתן פירוט ל-מה/כמה/למה/איך

כמו שכתבתי...

למצוא את הקומפוזיציה הרומנטית בעיני האמן בלי שימוש באובייקטים אנושיים. דוגמאות (אבל זה אומר שאף אחד לא ישתמש בהן עכשיו לפרוייקט וחבל... ) א. תמונה של שולחן אוכל עם מנות אקסקלוסיביות להחריד שכל אחת מהן מעוצבת כמילה/ברכה וכ"ו ומעבירות מסר מילולי (נניח אני אוהב אותך בעזרת אנטיפסטי גבעת ספגטי בצורת לב ורצועות לחם או משהו אחר בכיוון). ב. חיות!!! ראיתי פעם תמונה מדהימה של זוג פלמינגואים מחברים את הצווארים כמו לנשיקה ויוצרים בעיקול הצוואר צורת לב, כל זה על רקע שקיעה מדהימה מעביר מסר של רומנטיות... ג. בחירת חפץ בעל משמעות סימלית כחפץ רומנטי והבאתו לידי קונפלקט רגשי (כמו למשל בכיוון הפוך לגמרי בנושאי מלחמה, לראות תמונה של TEDDYBEAR קרוע שוכב בבוץ עם סימנים של טנק שדרס אותו על רקע עיר הרוסה וכיתוב בגנות מלחמות וסכסוכים אלימים) - בחרתי בכוונה נושא שלא קשור לרומנטיות להמחיש איתו כי רוב הרעיונות הטובים שלי מרוכזים בקטיגוריה הזו (במקרה ותחליט לאמץ את הרעיון הזה...) מקווה שהבהרתי. עופר.

למעלה