*פרוייק: החאיית הפורום!*

../images/Emo124.gif*פרוייק: החאיית הפורום!*

~התחיל פרויקט החאית הפורום, להלן החוקים והתנאים של פרוייקט זה!~
אתם לא תכתבו הודעות בנושא חדש כמו "הפורום מת" או "תחיו את הפורום" אלא תפתחו נושא חדש עם משהו מעניין שאפשר לשרשר לו הרבה דברים.
אני חושבת שלמרות שזה פורום גרין דיי- אפשר לכתוב על נושאים אחרים, אבל רק בגלל שהפורום יבש!
אל תציעו לאחד עם פורומים אחרים.. אני לא בעד... והרבה אחרים גם לא בעד.
יש לי פה כמה רעיונות שיובילו לשישורים שאתם יכולים להתחיל: - משחק ממש כיף- משחק ציטוטים לעברית מתורגמים משירים של גרין דיי ובכלל (דוגמאות בפורום משחקי שירים) - שירשורי תמונות בנושאים מיוחדים - שירשורי "ת.ז" לאנשי הפורום - סיפור פורום - משחקים בהמשכיות עם שירים של גרין דיי, או של כלמיני, למשל, מישהו מתחיל שיר בA, ומישהו אחר בB, ובC.... או שמישהו כותב שיר כלשהו, והוא נגמר במילה מסויימת, ומישהו ממשיך שיר אחד שמתחיל במילה הזאת
משהו שקרה לכם היום? ממש מעניין, אתם פשוט חייבים לשתף את פורמינו? שטפו!!! אפילו אם זה לא קשור לגרין דיי!
על כל חבר בפורום זה לבחור איקון משלו (אם בא לו) ולהכנס לפורום לפחות פעם בשבוע על מנת שיהיו הרבה הודעות בפורום
על כל חבר בפורום זה לנסות להביא מישהו חדש לפורום, מישהו מחבריו, או מישהו שהוא מכיר.
תהנו!

Tre CooL

New member
אממממ רעיון טוב לגבי הפורום

אולי תתחילי את המשחקים האלה כדי שיהיה שירשור...(הבעיה שאני לא מכיר אותם....!)

Superunknown1

New member
מישהו קרא לי? :-*

איפה.. איפה יובל? אני מת לרדת עליו מחדש.. על הלסבית הזה.
אממ.. כן. אני פה, חזרתי.. בערך, רק לראות מה קורה איתכם. לא מעט חדשים, אז בורכה הבאה, ותמשיכי ככה דפנה. אהבתי את הפורום בזמנו, אבל אני כבר לא שומע גרין דיי, אז אין לי שום מטרה להישאר.

firerez

New member
טוב

אז סבבה רק מקווה שאנשים יעשו חלק מהדברים האלה טוב אז בתור התחלה האיקון שלי יהיה :
ודבר חדש שקרה לי אממ יש לי adsl מה שאומר שהיה לי יותר זמן בישביל להכינס לכאן טוב אוקי ביייי

למעלה