פרישה מניהול הפורום

גריני

New member
../images/Emo124.gifפרישה מניהול הפורום

הוותיקים שבכם יודעים מזה זמן שהתפקוד שלי כאן אממממ... לא כפי שהיה...
לאחר מחשבות ולבטים עם עצמי, הבנתי שכנראה שהגיעה העת לומר שלום ולמסור את מפתחות הפורום למישהו אחר. אני מניחה שאהבתי לפענוח חלומות תגרום לי להמשיך ולהגיע לכאן ולפרש, מידי פעם - אבל זה יבוא ממקום אחר, פחות של מחוייבות ומתאים יותר לקצב האישי שלי. אז בינתיים אני עוד כאן (לפחות רשמית) ואם יש מישהו/י שמעוניינים לקחת על עצמם את ניהול הפורום - אנא פנו אלי במסר. ת ו ד ה

kfir number 1

New member
חבל

חבל שאת פורשת. למרות החיכוכים בינינו חבל לי לראות אותך יוצאת משורות הפורום. מאחל לך בהצלחה בהמשך דרכך. כפיר

עד שהגעתי לבקר אני מוצא כאן את

ההודעה הזאת. וזה ממש חבל.. שמתי לב שלא עמדת בקצב. בטח קשה לנהל פורום כזה לבד

גריני../images/Emo24.gif

עכשיו כשאני "לא חולמת" אני נכנסת לכאן מידי פעם לבדוק מה נשמע, וממש מצער אותי לקרוא את ההודעה הזו. אני מקווה שנפגוש אותך כאן עוד הרבה בצבעים אחרים, לאו דווקא בכחול. אני מקווה שהפורום הנהדר הזה ימשיך לפעול ולעזור לאחרים כפי שהוא עזר לי.

מקסימה1

New member
לגריני היקרה

המון תודה על כל מה שעשית כאן למעני. אין לי ספק שאת ממשיכה בדרכך הרוחנית לכיוונים אחרים שמפתחים אותך,ולוקחים אותך למקום טוב יותר.והחלומות- תמיד יהיו חלק ממך, מדריכים רוחניים גדולים ואמיתיים. באהבה מקסימה1

Seeker68

New member
גריני ../images/Emo23.gif

כל הכבוד לך על האנרגיה והעבודה המבורכת שהשקעת כאן, כל שנתת היה מהלב... כל כך הרבה חלומות ולפעמים פתרון חלום יכול לקחת שעות... בהצלחה גריני בהמשך דרכך
בועז

גריני

New member
תודה לכולכם ../images/Emo24.gif

מקווה שיהיה לי כוח להמשיך ולתרום לפורום - גם כשיהיה תחת ניהול של.....(שששש.... סוד, כרגע....
). ניהול הפורום תרם לי המון
זה לא רק שנתתי - קיבלתי לא מעט ואני מודה לכל אחת ואחד מכם על ההעשרה שלכם. מתנצלת על האכזבה שנגרמה לכם לאחרונה, בעקבות העדרותי הרבה מהפורום ומקווה ש.... הכל לטוב
אוהבת

גרינו'ש, חבל חבל לי... ../images/Emo10.gif

אך אני בהחלט מבינה אותך... היתה לי הקגשה כי רגע זה קרב ובא...
בהצלחה בכל דרך שתבחרי לצעוד בה!!!

שיהיו לך רק ברכות ושפע מכל טוב

לא רבים מסוגלים לעשות את מה שאת עשית. זו מתת אל. בטוח שבחרת נכון. אז מה עכשיו, מהקרביים לקריבים?

למעלה