צדי צרפתי ערוץ 3

L e e e e e

New member
../images/Emo124.gif צדי צרפתי ערוץ 3

מדבר עם גיל ריבה על כוכב נולד, ג'קו וכו'

שונית 7

New member
לי תודה את מדהימה ושתדעי לך

שגם את מאיה אני אוהבת מאד ןפעם ראשונה בחיים שהצבעתי לכוכב נולד הצבעתי למאיה כשהתמודדה מול זהבית וכמובן שבגמר הצבעתי לג'קו אבל אני בפירוש מאחלת לה הצלחה:היא מאד מיוחדת.

livi4

New member
תודה לי

בואו נגיד שבכל זמן שהוא - היה מת להיות ג'קו , אין על ג'קו האחד והיחיד! סה"כ צדי היה מאחורי ג'קו ונארה שדאג לו מאד! טוב גם אנחנו דאגנו לו לא??? יאללה לילה טוב בנות...

שונית 7

New member
ראיתי.דיבר עליו טובות אהבתי.גיל

ריבה שאל למה כוכב נולד לא עומדים מאחוריו והוא אמר שהם כן תומכים בו גם הוא וגם טמירה ירדני.פשוט לא היתה ברירה כולם עלו עליו והיו מוכרחים ללתת לגל העכור להתפוגג

rifkin1

New member
הוא צודק ב 100%

אם כל אחד היה משחק אותה סנגור של ג'קו אז זה כבר לא היה נראה טוב... מי שהיה צריך לדבר דיבר (טמירה וצביקה...) וכל השאר תמכו בשקט שזה גם משהו...

שונית 7

New member
ריפ אהבתי גם שהוא סינגר על נינט

גיל ריבה ניסה להציג אותה כמשהו סינטטי כפרה ממי לעומת ג'קו המחתרתי והוא אמר שהיא לא הייתה כזו פשווט התקשורת הפכה אותה למוצר סינטטי והאמת גם אני חושבת ככה

דורית41

New member
צדי צרפתי מאוד מאוד מעריך את ג'קו

ניתן היה לראות זאת בבירור במהלך העונה. לא יכולה לשמוע את הראיון כל המשפוחה כבר ישנה.

rifkin1

New member
שוניתוש, כל מה שגיל אמר על נינט

היה אמת לאמיתה, בדיוק מה שחשבתי. אין ספק, לנינט יש קול מדהים והיא שרה בצורה מאלפת, היא פרפורמרית, היא קסם של בחורה ורואים שהיא צנועה. הבעייה שלי איתה היא שהיא הפכה להיות מותג, גימיק...ואת זה אני לא אוהבת. היא עושה הכל מהכל, איפה שאפשר היה לדחוף אותה דחפו אותה (פסטיגלים, שיר נולד, השיר שלנ וכו' וכו'...) וגם עד שהיא מוציאה דיסק היא עושה ריאליטי בטלפון על איך היא הקליטה את הדיסק. היא מסחרה אחת גדולה, היא מוכרת יותר כ'נינט שמאוד רזתה, זרקה את רן דאנקר לטובת יודה לוי ושיש לה סטייליסט...מאשר נינט המוסיקאית. הפוני שלה זכה לפרסום יותר גדול מהאלבום שלה... וגם היא תורמת לעניין לא מעט בכל מקום היא מדברת על היחסים שלה עם יודה לוי .בפתיחות וזה גרוע. בר רפאלי אמרה משפט היום אצל יאיר לפיד שגרם לי קצת יותר להעריך אותה. היא נשאלה למה היא לא מדברת על היחסים שלה עם ליאונרדו? הרי כולם מדברים על האהבות שלהם. והיא ענתה שכולם מדברים על האהבות שלהם עם אנשים שאיכפת להם ולא מול שישה וחצי מליון איש שמפשים סקופים. אני אישית מקווה שג'קו לא ייפול לתוך המסחרה הזו...

שונית 7

New member
צודקת ריפלנינט יש או היה בתכנית

קול מדהים והיא הלכה לכל הכיוונים הלא נכונים כי לזה כיוונו אותה.אני זוכרת יפה מאוד כמה התרגשתי כששרה את השירר של ה"יהודים".אני מקווה שג'קו לא יפול למלכודת הזו ומאמינה שלא כי הוא למרבה הצער למד בדרך הקשה פרק בעיניני תקשורת ועובדה שחוץ משם החברה שלו וגילה לא יודעים שום דבר עליה וזה טוב מאד. מה שכן היה לי ויכוח עם אחת מבנות הפפורום שטענה כשהתחילו ליחצן אותו שוב שהוא מוצג עם תוספת גדולה מידי של סוכר ואני אטענתי שאין ברירה כבר יודעים שהוא הרוקר הבועט ואחרי הכתבות השערוריתיות מוכרחים לאזן את התדמית שלו עם כמה כפיות סוכר.לכן אין ברירה לדעתי לגבי יחסי ציבור נראה אותו בעוד ועוד מקומות שזוכים לסיקור בתקשורת כשהמטרה היא להשכיח את השערוריה ההתחלתית ועל מנת ל"הלבין" כביכול את הרושם הקשה ההתחללללתי ממנו. לגבי בר רפאלי היא באמת חכמה ויש גם מי שמדריך אותה בבית(אמא שלה ציפי לוין דוגמנית לשעבר ואישה קשוחה שמכירה טוב מאודאת העולם הזה}

shongold

New member
בוקר טוב שונית למרות שאני לא אוהבת

לטחון וטחנו את הענין עד דק וקולי נשמע - חייבת להגיד הלוואי שהיו יוצאים קולות מסנגרים על ג'קו והרבה הרבה מאד, ולא כך היה מעטים מאד ואחרי זמן מה..וחבל..כי הלב נשבר..והוא נשבר..אם היה יותר משוב חיובי ובעוצמות - עוצמת המכה היתה מתרככת וגם הוא...

שונית 7

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב גם לך שון.גם אם זה

נכון את הנעשה אין להשיב ואני שמחה לפחות עכשיו לשמע קולות שפויים ותומכים בתקווה שפני הדברים ישתנו לטובה ויוליכו את ג'קו למקום הראוי לו בדרך נכונה ועם אפס טעויות

shongold

New member
נכון. אפס טעויות מאד קשה..אבל

בהחלט למקום הראוי והוא ראוי. מה גם שענין אפס טעויות.. = אני הייתי אומרת טעויות של מי..? של התקשרות..? של טדי.? של אנשים ..חדלי אישים..? כן הוא צריך לישר קו ולהתנהג כבלרינה ו..ללכת בין הטיפות הנהוגות..בעולם התקשורתי..כבובת פלסטלינה...!

שונית 7

New member
אפס טעויות של אנשי המקצוע שסביבו

בלבד.את הבחור המסכן צריך להניח לנפשו. מררו לו מספיק את החיים

למעלה