צום קל ומועיל לכולם! כאילו, למי שצם וגמר חתימה טובה וזה... וסליחה אם פגעתי במישו
W West Doll New member 21/9/07 #1 ../images/Emo124.gifצום קל ומועיל לכולם! כאילו, למי שצם וגמר חתימה טובה וזה... וסליחה אם פגעתי במישו
D Down And Away New member 21/9/07 #4 |ג'ייד|../images/Emo112.gif הממ ננסה. נראה מתי אני אשברP: צום קללל [חחחחח מתי כבר היה לך זמן לפגוע במישהו מפה ? ><]
|ג'ייד|../images/Emo112.gif הממ ננסה. נראה מתי אני אשברP: צום קללל [חחחחח מתי כבר היה לך זמן לפגוע במישהו מפה ? ><]
C Cuttie Cat New member 22/9/07 #5 SORRY ניסיתייי! נשבעת שניסיתי!! הפסקתי לאכול ב6 בערב ונשברתי ב4 בבוקר כשחזרתי הביתה..
H HaDaRoSh New member 22/9/07 #6 סליחה אם פגעתי במישהו ../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif [כל סליחה על האיקון בכותרת ] וסורי שזה באיחור , לא היה זמן זהו אגב אני חוזרת שוב ביום רביעי =) אני אתגעגע
סליחה אם פגעתי במישהו ../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif [כל סליחה על האיקון בכותרת ] וסורי שזה באיחור , לא היה זמן זהו אגב אני חוזרת שוב ביום רביעי =) אני אתגעגע
H HaDaRoSh New member 22/9/07 #7 *גל ../images/Emo122.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif אה והיה צום קל
G g a l 9 4 New member 23/9/07 #8 ישששששששש מישהו מתחשב בצרכי ;____; לאט לאט הוא יעלם, אני מבטיח |מואהאהאהאה!!|
G gali56 New member 23/9/07 #10 תודה! צמתי עד 4 בצהריים,בסוף הצום אבל שתיתי כי כמעט התעלפתי ... סליחה עם פגעתי במישהו!![באיחור קצת,לא נורא..
תודה! צמתי עד 4 בצהריים,בסוף הצום אבל שתיתי כי כמעט התעלפתי ... סליחה עם פגעתי במישהו!![באיחור קצת,לא נורא..