צוצהההההההההההההה

התעורר../images/Emo124.gif

יש סקר חדש
הרבה זמן לא דיברנו על יחסים בן גבר לאישה [או ההפך]
סקר
אז מה דעתכם על המשפט "לתת לא על מנת לקבל" האם הוא תופס גם כשלא ממש מקבלים?
כשהבן זוג [או הבת זוג] מעצבנים אותכם אתם נהיים קרירים או שקרירות היא לא האופציה שלכם בכלל? כשבן הזוג שלכם פתאום קר אליכם איך תגיבו? תתרגזו או תתחנפו אליו? כשהבן זוג זורק לכם מילה וזה נהפך לויכוח [הרי לפעמים כך מתחיל ויכוח סתמי] מה תעשו? תזרמו עם זה עד הסוף תריבו תפנו את הגב ולא תדברו או תעצרו את זה גם אם אתם אלו שנפגעתם? אם אתם מתווכחים על משהו ואתם צודקים תמשיכו עד שהבן זוג יבין את הפואנטה או שתוותרו? כמה פעמים ביום אתם מתקשרים לבן הזוג ובן הזוג אליכם? כמה פעמים אתם מתכתבים בSMS גם סתם למילה טובה לא רק לאמר משהו. האם צריך לשלוח מילה טובה בSMS גם לאחר ריב שאתם חושבים שאתם צודקים ובן הזוג עם ראש בקיר או שלזרום עם הריב עד שהוא יבין את עצמו? אממממ... מה עוד? מה עוד? אני מקווה שברור שמדובר פה על אישה לגבר וגם ההפך!!!! [יפה לי לחשוב בקול באמצע מחשבות על הסקר]
מתי המילה "אוהב\ת אותך" צריכה להאמר? אם הייתם יודעים שלבן הזוג שלכם עדיין יש רגשות מסויימים לאקס איך הייתם מגיבים? אם בקשר פתאום אתם עוצריך לחשוב על זה ומבינים שדיין יש את הרגשות לאקס איך תגיבו? מה תעשו? תמיד להתלבש יפה ליד בן הזוג, להתאפר ולהתגנדר או רק שצריך? מה הבילויים האהובים עליכם עם בן הזוג? אני חושבת שמספיק , לא??

רק בגלל שזו את ../images/Emo25.gif

אז מה דעתכם על המשפט "לתת לא על מנת לקבל" האם הוא תופס גם כשלא ממש מקבלים?
בהחלט כן, היום אני רואה שמאד תלוי מי הפרטנר
ואני מוכנה לעשות הרבה ולא לקבל
כשהבן זוג [או הבת זוג] מעצבנים אותכם אתם נהיים קרירים או שקרירות היא לא האופציה שלכם בכלל?
חופשי קרירה, במקרים כאלה אני משחקת טוב את תפקיד הפולניה
כשבן הזוג שלכם פתאום קר אליכם איך תגיבו? תתרגזו או תתחנפו אליו?
מנסה לברר מה קורה ואם אין תגובה נחמדה הולכת עד יעבור זעם
כשהבן זוג זורק לכם מילה וזה נהפך לויכוח [הרי לפעמים כך מתחיל ויכוח סתמי] מה תעשו? תזרמו עם זה עד הסוף תריבו תפנו את הגב ולא תדברו או תעצרו את זה גם אם אתם אלו שנפגעתם?
אין לי בעיה להתווכח ולריב אבל מתישהו זה מתחיל לעייף
אם אתם מתווכחים על משהו ואתם צודקים תמשיכו עד שהבן זוג יבין את הפואנטה או שתוותרו?
בדרך כלל אני מנסה להוכיח את צדקתי אבל מה לעשות שחייבים מתישהו גם להתפשר כמה פעמים ביום אתם מתקשרים לבן הזוג ובן הזוג אליכם?
בדרך כלל הוא מתקשר יותר, אני בקושי נוקפת אצבע
כמה פעמים אתם מתכתבים בSMS גם סתם למילה טובה לא רק לאמר משהו
הרבה
האם צריך לשלוח מילה טובה בSMS גם לאחר ריב שאתם חושבים שאתם צודקים ובן הזוג עם ראש בקיר או שלזרום עם הריב עד שהוא יבין את עצמו?
מאד תלוי בסיטואציה, זה משתנה מפעם לפעם מתי המילה "אוהב\ת אותך" צריכה להאמר?
תמיד בלי שום קשר לריב או לאירוע אחר
אם הייתם יודעים שלבן הזוג שלכם עדיין יש רגשות מסויימים לאקס איך הייתם מגיבים?
לא נעים בכלל, קנאה מטורפת
אם בקשר פתאום אתם עוצרים לחשוב על זה ומבינים שדיין יש את הרגשות לאקס איך תגיבו? מה תעשו?
מנסה לא לחשוב על דברים כאלה יותר מדי, זה לא עושה טוב
תמיד להתלבש יפה ליד בן הזוג, להתאפר ולהתגנדר או רק שצריך?
אני תמיד אוהבת להתלבש יפה ולהתגנדר ככה שזה לא ממש משנה מי לידי
מה הבילויים האהובים עליכם עם בן הזוג?
כל מקום שהוא נמצא אני אשמח להיות שם
אני חושבת שמספיק , לא??
מספיק בהחלט

למעלה