קדימה,להתעורר! שאלון שינה

../images/Emo124.gifקדימה,להתעורר! שאלון שינה../images/Emo3.gif

מתוך פורום סקרים ושאלונים בתפוז. שם, גיל ומין: אוהבים לישון? כן/לא שמיכת פוך או סדין דקיק? איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מה מצויר על המצעים שלכם? מה אתם עושים לפני השינה? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? מה היה החלום הכי הזוי שלכם? פיג'מה - כן או לא? האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? ישנתם ערומים? עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? (
) כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? ישנתם אצל חבר/ה? ישנתם בישיבה או בעמידה? נרדמתם מול הטלויזיה? נרדמתם בשיעור תנ"ך? חלמתם "חלום צלול"? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? אבשלום קור או עמנואל הלפרין? השאלון הזה או תקנון הפורומים? איך אתם נרדמים? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?

מתעוררת מחדש..../images/Emo3.gif

שם, גיל ומין:שירלי, 18, נקבה
אוהבים לישון? מאד מאד מאד שמיכת פוך או סדין דקיק? תלוי בעונה
איך אתם ישנים בחורף? טרניננג איך אתם ישנים בקיץ? תחתונים וגופיה - סקסי בטירוף מה מצויר על המצעים שלכם? חחחחח פסים נקודות ופרחים.. מה אתם עושים לפני השינה? מצחצחת שיניים מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? כנ"ל מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? תגדיר מוזר.. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? בחופש מאוחר מאד כשיש לימודים - מאוחר מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים מה הזמן הכי ארוך שישנתם? כמעט יום מה היה החלום הכי הזוי שלכם? אני טובה בחלומות הזויים... חלמתי שמישהו רודף אחרי ומנסה לרצוח אותי... פיג'מה - לא האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? קורה לי כל בוקר
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? חחחחחחחח הייתי רוצה להתעורר ולגלות לידי מישהו אחר.. אחמ ישנתם ערומים? לפעמים.. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?
חס וחסה עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? תחביב ידוע שלי...
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
NEVER כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? מיליון? ישנתם אצל חבר/ה? מלא.. ישנתם בישיבה או בעמידה? באוטובוס... נרדמתם מול הטלויזיה? המון נרדמתם בשיעור תנ"ך? גם באזרחות, ספרות ועוד ועוד... חלמתם "חלום צלול"? סליחה?
מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? תנ"ך - לא לומדת כימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אין על עמנואל השאלון הזה או תקנון הפורומים? שאלה קשה.. התקנון איך אתם נרדמים? נוחתת על המיטה ותוך 3 דקות נופלת... ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? התאריך שבו יצא הסינגל של לירון ??????

../images/Emo6.gifאחלה כותרת, והתשובות שלי:

שם, גיל ומין: רון,25,זכר. אוהבים לישון? כן
שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך בחורף
איך אתם ישנים בחורף? לא פיג'מה, אבל לבוש מלא. איך אתם ישנים בקיץ? חולצה ומכנס. מה מצויר על המצעים שלכם? כוכבים או ריבועים
מה אתם עושים לפני השינה? מצחצחים שיניים מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אותו דבר
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? חצות-1 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? נדמה לי שזה היה בסביבות 28 שעות+- מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 15 שעות. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? לא זוכר פיג'מה - כן או לא? כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? אולי, אבל הבנתי תוך דקה. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? חחחחחח ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? כן עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? כן עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה. חבל שלא יותר
ישנתם אצל חבר/ה? הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה? קרה כמה פעמים בסוג של ישיבה, אבל לא בעמידה. נרדמתם מול הטלויזיה? יותר מידי. נרדמתם בשיעור תנ"ך?
לא. חלמתם "חלום צלול"? קרה כמה פעמים. מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? שכחתי את שתיהן. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? עמנואל
השאלון הזה או תקנון הפורומים? התקנון. איך אתם נרדמים? מהר. ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?

חיפוש קצר בגוגל מגלה את התשובה:

חלום צלול הוא חלום בו הינך מודע לעובדה כי אתה חולם בזמן שהחלום מתרחש תמצא את עצמך בתוך סביבה מציאותית לחלוטין בה תוכל לעשות כל דבר העולה... בקיצור חלום שתוך כדי החלום מבינים שאנחנו נמצאים בחלום, דבר מגניב

גוגל? למה לחפש בגוגל כשיש אותך....

תודה על ההסבר המפורט והמעניין. וזה קרה לי המון פעמים ה"חלום הצלול" הזה... ואני באמת אתחיל קצת להשתמש בגוגל...

the only DaRdAr

New member
גם אני מתעוררת ../images/Emo3.gif

שם, גיל ומין: הדר, 18, נקבה
אוהבים לישון? כן מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
שמיכת פוך או סדין דקיק? חורף פוך כי קר לי
ובקיץ שמיכה דקה
איך אתם ישנים בחורף? טרניגים
איך אתם ישנים בקיץ? גופיה/חולצה ותחתונים
מה מצויר על המצעים שלכם? סתם פסים צבוניים
מה אתם עושים לפני השינה? מצחצחים שיניים
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? שותה שוקו
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אמממ לא זכור לי שהיה כזה מקום
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? אמממ בסיבות 10-11, לפעמים יותר מוקדם
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? כמעט יום שלם
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? חצי יממה
מה היה החלום הכי הזוי שלכם? היו כמה אין משהו שעולה לי עכשיו
פיג'מה - כן או לא? כן למקומות שאני לא שינה בבית האם אי-פעם:
קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? דווקא עודד מנשה
הייתי מעדיפה מישהו אחר....
ישנתם ערומים? sometime
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לאאאאאאאאאא
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לאאאאאאאאאא
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כמה פעמים:
ישנתם מחוץ לבית? וואי מלא...
ישנתם אצל חבר/ה? הרבהההההה
ישנתם בישיבה או בעמידה? כן בישיבה באוטובוס או במכונית אה וגם
במטוס
נרדמתם מול הטלויזיה? אולי אבל לא הרבה פעמים
נרדמתם בשיעור תנ"ך? לא נרדמתי אבל תמיד עוד שניה נרדמת
חלמתם "חלום צלול"? הסבר בבקשה....
מה מרדים אתכם יותר:
המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? מורה לתנ"ך! לא לומדת כימיה
אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום קור
השאלון הזה או תקנון הפורומים? האמת לא זה ולא זה
איך אתם נרדמים? נכנסים למיטה ואחרי כמה דקות...
ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? אני עשיתי בגרות ב3 יחידות מתמטיקה...שכחתי איך עושים דינוס...חחחחח

../images/Emo26.gif

שם, גיל ומין: ירון, זכר, 24 אוהבים לישון? כן/לא. לא שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך בחורף וסדין דקיק בקיץ איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) חולצה וגופיה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) תחתונים. מה מצויר על המצעים שלכם? ציור בלתי מזוהה מה אתם עושים לפני השינה? עוצמים עיניים מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פוקח עיניים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? בט"ר ניצנים באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? בסביבות חצות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 36 שעות מה הזמן הכי ארוך שישנתם? קרוב ל- 15 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? ארוך מדי בשביל לספר פיג'מה - כן או לא? כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? בעעע ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? יכול להיות עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה ישנתם אצל חבר/ה? הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה? אני ישן באוטובוס בישיבה נרדמתם מול הטלויזיה? יחסית הרבה נרדמתם בשיעור תנ"ך? יחסית הרבה חלמתם "חלום צלול"? מה זה???? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? המורה לתנ"ך או במקרה שלי המרצה ליהדות. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? עמנואל הלפרין השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים איך אתם נרדמים? לאט ובזהירות ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? 0.988 (כולל השאלה הזאת).

ortalma

New member
עונה../images/Emo70.gif

שם, גיל ומין: אורטל,16 נקבה אוהבים לישון? כן! שמיכת פוך או סדין דקיק?שמיכת פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ?כנ"ל מה מצויר על המצעים שלכם?פסים צבעוניים\פרחים\מיקי מאוס מה אתם עושים לפני השינה?אומרת לילה טוב לכולם... מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מצחצחת שיניים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?דשא באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?22:00 בערך מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?לא זוכרת...אבל זה היה בל"ג בעומר לפני שנתיים..לא הייתי עייפה בכלל מה הזמן הכי ארוך שישנתם?12 שעות נראה לי מה היה החלום הכי הזוי שלכם?חחחחח יש לי כל מני פיג'מה - כן או לא?כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?לא ישנתם ערומים?לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? (
) לא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?הרבה ישנתם אצל חבר/ה?הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה?בשיעורים חח לא יודעת כמה.. נרדמתם מול הטלויזיה?פעמיים בערך נרדמתם בשיעור תנ"ך?לא יודעת לא הרבה דווקא חלמתם "חלום צלול"?לא זוכרת,בכל הפעמים שאני ממש ממש ממש עייפה ושקועה כי בד"כ יש לי נידודי שינה מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?תנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין?לא יודעת השאלון הזה או תקנון הפורומים?התקנון איך אתם נרדמים?עוצמת עיניים ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?

למעלה