קדימה להתעורר!!

מיכמיך3

New member
../images/Emo124.gif קדימה להתעורר!!

התפקדות יולי! שם: גיל: מקום מגורים: משהו שאתם מחכים לו החודש: לאיזה דמות אתם הכי מתגעגעים בשבט:

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifבהחלט!!!!!../images/Emo13.gif

שם:נייטלי
מקום מגורים:ג'רוזלם, דה הווווווליקראפ סיטי:)
משהו שאתם מחכים לו החודש:י' מעוניינים עם השמו"צ
לאיזו דמות אתם הכי מתגעגעים בשבט?
לקס
אהובי... חודש מ-ע-ו-ל-ה לכולם!!!!!!

אוקי...

שם: לינוי נאמדאר גיל: 16 וחצי מקום מגורים: ת"א משהו שאתם מחכים לו החודש: שיקה משהו מעניין... לאיזה דמות אתם הכי מתגעגעים בשבט: א-ב-ו-נ-י!!! שליטה!!!

מתפקד!!!

שם: אביב זילכה גיל:12 וחצי מקום מגורים:קרית אתא משהו שאתם מחכים לו החודש: אממ...אני רוצה להתקבל לכיתת מופת בחטיבה לאיזה דמות אתם הכי מתגעגעים בשבט: אבוני!!!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gifמתפקדת../images/Emo9.gif שם: דפי. גיל: 20 מקום מגורים: נסציונה../images/Emo82.gif. משהו שאתם מחכים לו החודש: הופעה של "מים שקטים" עוד שבוע../images/Emo99.gif. לאיזה דמות אתם כי מתגעגעים בשבט: אמבר../images/Emo99.gif. אבל הישנה, זו של עונה 1../images/Emo99.gif

slallum

New member
הא

עופר 19 [אני צריך להפסיק לגלוש בפורומים הא?] מזכרת בתיה (ליד רחובות) אני מחכה שההורים שלי יטוסו ויהיה לי בית לבד שבועיים =] אלי. ללא ספק לאלי.

dans girl

New member
../images/Emo185.gifשתוק../images/Emo11.gif ותזמין אותי ואת אנה לקפוץ על הטרמפולינה אצלך בבית ^^.

dans girl

New member
../images/Emo185.gifהו, יאי, נבוא../images/Emo9.gif מתי נוח לך../images/Emo9.gif?

slallum

New member
סופ"ש

אבל אפשר גם באמצע השבוע, ויש מצב שאני חותם חופש בחמישי

amichair

New member
מתעורר..חח

שם:עמיחי רזניק גיל:13 ותשע חודשים מקום מגורים:נתניה(עיר הפשע...
) משהו שאתם מחכים לו החודש:נופש באילת לאיזה דמות אתם הכי מתגעגעים בשבט:סלייד
ואחריו לקס

MMIICCHHAALL

New member
מתפקדת

שם: מיכל גיל:באוגוסט 14 מקום מגורים:ירושלים משהו שאתם מחכים לו החודש:שהIPOD שלי יגיע לאיזה דמות אתם הכי מתגעגעים בשבט:ואד

TziMHoNoa

New member
!!!!!!!

שם: נועה גיל: 18 כמעט מקום מגורים: ראשון משהו שאתם מחכים לו החודש: וואו אין הרבה.. לעשות מלא דברים מטורפים לפני שהשנת שירות מתחילה! לאיזה דמות אתם הכי מתגעגעים בשבט: נראה לי שאמבר או טאי סאן..

tribe spirit

New member
מתפקדת../images/Emo13.gif

שם:נדיה גיל:19 וחצי מקום מגורים:הבסיס. סתם, ירושלים משהו שאתם מחכים לו החודש:לראות את עמרי לאיזה דמות אתם הכי מתגעגעים בשבט:זאנדרה

מתפקדת..

רינה 20 ראשון לציון תחילת הטירונות והקורס שאני הולכת להעביר ברור שללקס =]

radio active

New member
האמ. טוב. למרות שאני פה לגיחונת.

שם: בר גיל:עודחודשיים19 מקום מגורים:אי שם בחלל החיצון משהו שאתם מחכים לו החודש:אני עוזבת את העבודה בסוף החודש. ווהו! לאיזה דמות אתם הכי מתגעגעים בשבט:ג'ק

מורן 1986

New member
אני אני אני

שם: מורן
מקום מגורים:
חולון!!
משהו שאתם מחכים לו החודש:
חצי שנה
לי ולחבר
לאיזה דמות אתם הכי מתגעגעים בשבט:
לקסססססס

למעלה