קולולולולולו

bati77

New member
../images/Emo124.gifקולולולולולו../images/Emo70.gif

שיר השבוע של דניאל?
שיר השבוע לא של דניאל?
משהו שעשה לי את השבוע?
משהו שהרס לי את השבוע?
המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)?

BaRbiK

New member
אני../images/Emo3.gif

שיר השבוע של דניאל? אממ לא יצא לי לשמוע דניאל השבוע:\ שיר השבוע לא של דניאל?תיסלם מאחרים את מוקי- מעשנים ביחד (מאיזושהי הופעה שלהם) משהו שעשה לי את השבוע?3 הופעות ( אחת במוצאי שבת, אחת בשלישי ואחת בחמישי) משהו שהרס לי את השבוע? לא יודעת המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)?רגע שולטים
חחח סתם לא יודעת:\

Hakuna Matataa

New member
:)

שיר השבוע של דניאל?ספרי לי שיר השבוע לא של דניאל?אמ..להבין את המים של עברי משהו שעשה לי את השבוע?עוופרר
משהו שהרס לי את השבוע?שרון המורה למתמטיקה שהיא הכי זנונה בעולם, ו..ההלוויות=|

Gefi Giraf

New member
אמממ...

שיר השבוע של דניאל? נראה לי ש"כוכב". שיר השבוע לא של דניאל? ממשיכים לרוץ של סינרגיה. יצא לי לשמוע אותו המון השבוע. משהו שעשה לי את השבוע? מחר הופעה של שוטי הנבואה בפרנקלין בר בכרמיאל משהו שהרס לי את השבוע? השבוע שלי לא הרוס בכלל... המלצה? אני ממליץ בחום למי שמתעורר מוקדם לצאת לריצת בוקר לפחות פעמיים שלוש בשבוע. זה כל כך מרענן ומשחרר... יום נעים ולילה טוב

AVIV80

New member
אני

שיר השבוע של דניאל? אהבה שיר השבוע לא של דניאל? חום יולי אוגוסט סינרגיה משהו שעשה לי את השבוע? משהו שהרס לי את השבוע?הדחיה של שירן המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)? שיהיה רוקט

Liza1987

New member
תשובותיי. ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דניאל?"אוהב אותך".. שיר השבוע לא של דניאל? "נופלים לתוך טבעת" - גלעד שגב.. משהו שעשה לי את השבוע? אממ.. פגישה עם אנשים מהשכבה שלי... אני כעת סיימתי בית-ספר.. אז.. לפגוש שוב את כל השכבה היה כיף. משהו שהרס לי את השבוע? לא יודעת.. לא היה.. המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)? איך שלא?! "רבות הדרכים" - דניאל סלומון (!!)..

hodayoyo

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל? לא ממש שמעתי השבוע שיר השבוע לא של דניאל? מועקה- אבטיפוס משהו שעשה לי את השבוע? יום חמישי שנפגשתי עם אנשים ושאר השבוע כי ההורים לא היו בבית
משהו שהרס לי את השבוע? סתם עיצבנו אותי כמה פעמים המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)? קניתי את הדיסק "בכיף" של אינפקציה... נראה איך הוא
בנתיים מהקצת ששמעתי נראה לי טוב

ברררר

New member
לה לה לה גם אני רוצה לחיות נכון.

שיר השבוע של דניאל? אין לך הגנה שיר השבוע לא של דניאל? זה טוב- עברי לידר משהו שעשה לי את השבוע? התחלתי לקחת שיעורי נהיגה משהו שהרס לי את השבוע? **חסוי** המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)? כל סדרת אנגוס (זה ספררררררררר). יומטוב.

hodayoyo

New member
הו, התחלת מוקדם../images/Emo60.gif

טוב, בעצם 3 חודשים זה בדיוק הזמן שצריך כדי לגשת לטסט ביומולדת. אני התחלתי בינואר שנה שעברה והיומולדת שלי בפברואר (והתחלתי בינואר רק כי שיגעתי ת'הורים שלי)

Gefi Giraf

New member
אוי...

כמה כיף לשמוע אנשים מדברים על רשיון ושיעורי נהיגה כאשר רשיון הפלסטיק מונח בבטחה בארנקי כבר מספר לא מבוטל של חודשים

ברררר

New member
../images/Emo46.gif

רוע לב ממש
מדברת ככה על רשיון שרק התחלתי ללמוד. אני רק מפנטזת על זהההה

hodayoyo

New member
גם אצלי, זה בסדר../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

רק שאני בקושי נוהגת, אבל זה ישתנה בקרוב!!

S h A b i T

New member
חחח...

לפני כמה ימים אבא שלי אמר לי "אני במקומך הייתי עושה רישיון אחרי הצבא" זה אפילו לא הצחיק אותי.

ברררר

New member
את חייבת להגיד לי את השם משפחה

שלך!!!! יכול להיות שהיספר אנגלית שלי היה שלך

M A R K I

New member
בטוח לא כתבתי בו את השם משפחה. .

אבל אם תמצאי מלא קשקושים ודברים כמו ברנדה זונה, זה הספר שלי :)

למעלה