קוראת לכול הזקנים החטיארים..

talis2

New member
../images/Emo124.gifקוראת לכול הזקנים החטיארים..

נכנסתם הא? הפסתדם אימון לילה ליגההההה!!! שעה של דיווש עם חיוך דקה אחרי 12 אבל דקה אחרי התנגן לו השיר אתמול היה טוב ואוחחחח איך אתמול היה טוב! חושך...מעגל של מדוושים ...נר באמצע ...מוזיקה איכותית בקולי קולות... הרבה XT ,אוי היה גדול. בנוסף על הכול קיבלנו בונס הופעת אורח מבית היוצר של שלמה(בועז ..כמו אז...) ארצי ממש אמיתי שר עם המגבת (יש עתיד), אבל כול זה לא משנה ולמה כי גם ככה אם הייתם באים לא הייתם רואים כי אתם זקנים לא ורגע גם לא הייתם שומעים כי אתם זקנים לא ? איזה מזל יש לכם עוד שבועיים יש שוב פעם עכשיו יהיה לכם המון זמן להכין את התירוץ הבא... ולאלא שכן הגיעו ג'קי ,אדמונית ,אהובה וחני אחלה אנרגיות סחתן! בד"צ כרגיל העונג כולו שלי לספוג אנרגיות לצידך
וSTEP UP ששיחקה אותה והגיעה היה נעים להכיר טוב בטח לא תקראו את ההודעה הזאת עד מחר כי הלכם לישון כי אתם זקנ...טוב נראה לי שהבנתם

נו טוב.....

שאת קוראת אותי דודה רוז'יצ'קה זקנה?! ללוויה שלי אני לא אזמין אותך!!! אוני חולכת לישון עוכשיו.. שאוני הולכת לנוח על משכבי בשלום... את אעד תגעגעי אלי.... וזה יהיה מאוחר... כבר לא תהייה לך דודה.

אכן חבורת חטיאירים ../images/Emo45.gif

לאלה שלא הגיעו
הפסדתם!
היה שיעור אנרגטי ומהנה.
שיעור בו גילינו שה-
מתפקד טוב יותר בשעות הקטנות של הלילה. שאפו בועז על האנרגיות ובמיוחד על ההופעה
. היה נחמד לדווש לצד השרוטים האמיתיים, אלה שהגיעו בכל זאת בשעות הקטנות של הלילה לדווש בצוותא ולהנות האחד מהשני
STEP UP - תודה שהענקת לנו את העונג להכיר.
תשנו, תשנו... ממילא את הדברים הטובים אתם מפסידים...
אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, ויהיה גם מחר.

Tami661

New member
מותקקקק... בעוד שבועיים נזדקן ב...

נכון! שבועיים! אז יוצא שנהיה עוד יותר חטיארים
ושוב נפסיד את האימון ליגההההה
מה לעשות? יש זקנים שבשעה שהצעירים התחילו... הם כבר היו אחרי 3 אימונים לאותו יום (שהוא גם יום עבודה וגם יש בו עוד אי אילו עניינים) ורק בגלל שהם זקנים, הם היו עייפים
... הפסדנו הופעה מבית היוצר - אפשר להשיג את זה ב-DVD?
הרבה XT?
- איפה היו הצעירים כשהיה XT באורך מלא?
ותראי מה זה יופי... אפילו לא הייתי צריכה את השבועיים כדי להכין את התירוץ הבא
והיה ברור שתיהנו
ואני בטוחה שנהניתם כל כך גם כי... הזקנים והחטיארים לא באו לקלקל לכם

בא בימים...

חמשי יום בעייתי מאמי יש אוכלוסיה מתקמטת את יודעת שזה היום שלה אני אישית הזדקנתי אמש בקומפורט כל בית גיל הזהב היה שמה אהההה אמצע שבוע אתם עובדיםםםםםםםםם... פיפי ולישון בעשר... הממממ הבנתי... לא כי...

talis2

New member
בית גיל הזהב ...

אחח תירוצים תירוצים אמא שלי למדה אותי אין דבר כזה לא יכול יש לא רוצה..... דרך אגב יכולתם לבחור בזכות השתיקה זה אתם שנכנסתם להגן על גילכם המופלג על ראש הגנב בוער הכובע....

talis2

New member
להיות כמוך אממממ

האמת יש כמה דברים שהייתי מאמצת אולי לא את התחתוני טנגה האדומות
אבל יש כמה

לא מתנצל

בלי תירוצים. נפלתם על הראש
החלקתם על השכל
מטורף מי שמתאמן אחרי 20:00 בשעות כאלה אני ישן
(אלא אם אני נרגע מאימון מאוחר). צריך לקום מוקדם לאימון בוקר. באופן אישי,אימון זה אימון.בילוי זה בילוי.אפשר ואף רצוי להינות מאימון. אבל בילוי זה משהו אחר. אולי בגלל זה אני נגד מתופפים,פירוטכניקה,רקדניות,ושאר ירקות במהלך האימון.

Tami661

New member
מה שנכון... נכון../images/Emo9.gif זה אכן

בית גיל הזהב וזה... ה
שלי... זוכרת?
ובגלל שאני לא תחרותית... אני לא מזמינה אותך לדו-קרב על יכולת
(לא, לא היכולת לשמור על זכות השתיקה
יש יכולות אחרות
) יאללה יום שלישי נראה אותך
לא! אני בפירוש לא תחרותית...

talis2

New member
לא מנסה להכנס לך הביתה ....

ולא אין לי רצון לנהל דו קרב על יכולת מספיק להשוות את הזמן שלי בתחום....למרות שאם אני זוכרת נכון בדו קרב האחרון השתמשת בסמים ונעזרת במדריך |קריצה| מענין שאת בוחרת להזמין אותי ביום שדווקא אני לא יכולה כי אני מזינה את המוח.... מבטיחה להשתדל להגיע

step up

New member
היה מ ד ה י ם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בפעם הראשונה בחיי נכנסתי למקום הזה שאני קוראת עליו כל כך הרבה זמן - ועל אף החששות הכבדים שהיו לי שאצא משם על אלונקה..
- אני חייבת לציין שעמדתי (תרתי-משמע..) בגבורה!!!!
נפלא היה לראות את בועז בפעולה,מדבר, שר ,משלהב.. ואת כל הקבוצה סביבו - מדוושים /קופצים כמעט רוקדים על האופניים...אחחחחחחחחח! איזה מראה מלבב
and to make a very long story short עוד שבועיים (ב"ה) נכנסים לזה שוב - תגיעו!!!!!!!
ותודה לחברי הפורום - שהביאוני עד הלום: talis2 בד"צ אדמונית ג'קי (מתנצלת אם שכחתי מישהו..) ול
תודה!

ahuvaw

New member
היה מעולה

נהיניתי היה בהחלט משהו אחר, אחרי זה היה קצת קשה לישון והבוקר הגעתי מוקדם לאימון של 5 שעות מתוכם רק שעתיים ספינינג והיתר משקולות ובצהריים קרסתי לשינה של 4 שעות - אבל בהחלט היה כיף. ביום ה' בעוד שבועיים חוזר סוף סוף קובי מקורס התזונה שלו כך שאסתפק בשעתיים של קובי ודובב ובילוי יום חמישי נורמלי עם החבר'ה מאורנג' ולא בועז לילי - מצטערת חיכיתי הרבה זמן לשובו של קובי וכזה סוף סוף יגיע לא יעניין אותי מישהו אחר. לגבי יום ג' - יום ניב כך שגם זה לא רלוונטי מבחינתי. סוף שבוע נפלא לכולם.

למעלה