קניתי טראו 650 משומש

AYELET1

New member
../images/Emo124.gifקניתי טראו 650 משומש

פשוט לא הפסקתי לחייך כל הדרך הביתהה כל כך שמחה!!! עכשיו צריך להטעין, לבצע HR ולהתחיל להתקין. איזה כיף

AYELET1

New member
מוזר לי שכשהוא כבה אין נעילת מרקקשים כמו בכל

טראו שראיתי עד היום (650 אחר, 700 ו-750) אני מניחה שזה עניין של הגדרות? כעת, כשהוא כבה הלחצן האדום מדליק אותו. בשאר שראיתי, יש צורך באדום + JS IN

AYELET1

New member
המשך ההרפתקאות...

המותק סרב להסתנכרן. כלום... שום לחיצה לא עוררה תגובה מהמחשב (למרות שהוא דווקא כן נטען דרך ה-USB). כבר התחלתי לחשוב איך אסנכרן דרך BT (מעצבן) אבל החלטתי לנסות לנקות מגעים עם אלכוהול 99 נקודה משהו אחוז. ו... זה עבד. המותק הסתנכרן.

AYELET1

New member
תלוי. ללא עברית על מקלדת רצוו 1100

ללא עברית בכלל 800 מצאתי גם ב-650 ללא עברית כלל, ללא סטיילוס וללא כבל טעינה נזיל מאד ותלוי במצב היצור.

urias78

New member
אל תשכחי להוסיף אותו לחתימה שלך יחד עם פוצי

והמלך תתחדשי, אחלה בחירה

י-וס-י

New member
תתחדשי איילת

דווקא חשבתי גם לקנות איזה טריאו 650 ראיתי מישהו מוכר ב-650 ש"ח, חשבתי לעצמי שיהיה במגירה למה לא. אבל אז חשבתי לקנות כבר נוקיה E65, אבל ברגע שראיתי אותו במציאות הבנתי שהוא לא בשבילי, ואז כבר החלפתי את המפלצת בטריניטי חמוד וממש מהיר עם WM6 ששמתי עליו. בכלל נראה לי ששבעתי כעת מהחלפת מכשירים, ואני בנתיים נשאר עם הטריניטי והסוני אריקסון.

AYELET1

New member
החלפת את ה"מפלצת"?????

זה היה מהיר... ותודה. הטראו נהדר

י-וס-י

New member
החלפתי את המפלצת כי היא מפלצת

זה לא הסתדר לי מבחינת המשקל והגודל. לו רק יצא כזה מפלצת עם אותם נתונים במשקל וגודל של JAM.

2cookie

New member
טושיבה G900 (בערך)

בקרוב גם ה-ULTIMATE ודגם של XPLORE ששכחתי את שמו.

י-וס-י

New member
אם אינני טועה

לטושיבה אין GPS מובנה. הבעיה גם שלכל המכשירים שציינת אין את התמיכה של אתר XDA שזה כבר שווה הרבה.

למעלה