קריאה אחרונה בנושא המפגש!

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
../images/Emo124.gifקריאה אחרונה בנושא המפגש!

לצורך הזמנת מקום אנו צריכים לדעת בוודאות את מספר המשתתפים במפגש הפורום. לכן, אבקש מכל מי שעדכן אותי, את SIGURROS או את פיונה, לשלוח אל אחד משלושתנו פעם נוספת מסר אישי ולרשום בו האם הוא יבוא עם בן זוג/מלווה או לא. אנא עשו זאת בהקדם על מנת שנתחיל להריץ דברים. שאר הפרטים יועברו בהמשך.

liti

New member
גידי, אני מסוקרנת

תגלה לנו מי תהיה בת הזוג שלך!

גידי42

New member
../images/Emo141.gifלמה להרוס את ההפתעה

מבטיח שברגע שאדע אשמח לשתף, אבל רק אותך ורק משום מעמדך הרם בפורום. השאר יצטרכו להזדיין בסבלנות. חוץ מזה כל עוד אין תאריך למפגש מי יכל לתכנן בימינו לטווחים לא נודעים בעליל?

גידי42

New member
../images/Emo99.gifבת זוגי

אני ממש נפעם ונרגש מהתענינותם של חברי ובעיקר חברות הפורום במי תהיה הסינדרלה לערב מכובד זה. וזה נכון שעדין אני לא יודע. זה היה כתוב במפורש ולכן לא היה צריך לנחש!!! כל הכבוד LITI שעשתה קישורים וספקולציות מענינות מאד. וחוץ מזה אחרי שראיתי שרוב החברות באות לבד (איזה תירוצים....חבל על הזמן...) יכל להיות שעדיף לבוא לבד....????? ואז נוסיף את זה למשאל הפיק אפ...

כתומתי

New member
אני אגיע עם בן הזוג, אלא אם הוא

ישהה בחו"ל בתאריך שיבחר למפגש

שקדייה

New member
מתפקדת בדד...

החצי השני שלי לא מתלהב מענייני הפורומים למינהם. הפסד שלו.

Amoureuse

New member
תסבירי לו שיש אוכל

גם החצי השני שלי ממש לא בענייני פורומים (אפילו קצת כועס על הזמן המושקע בהם מצידי) אבל לסרב לארוחה???

שקדייה

New member
חבל על הזמן...

הוא לא בעניין (ב-ל´ הידיעה!). החצי השני שלי, ככל שהוא אוהב לאכול ולאכול טוב, לא יזוז ולא ישתכנע גם בתמורה לארוחה טובה. אבל פייר, בנינו, למה להתאמץ ולשכנע? לא רוצה?- לא צריך. יש מספיק חובות בחיים למה להפוך גם את ההנאות לכאלו? ואני... אני כבר ילדה גדולה ומרגישה מספיק בנוח בלי גיבוי. שלך, שקדייה או בצרפתית אלמונדייה

למעלה