ראיונות ניגו"ב חוזרים בגדול

Vdrums

New member
../images/Emo124.gifראיונות ניגו"ב חוזרים בגדול

כל שבוע נבחר קורבן שיאלץ לענות על כל שאלותינו. המתנדב הראשון הוא דודו (duduamar) אז יאללה, תפגיזו ואל תרחמו

magenta73

New member
שאלות לדודו

איך קוראים לחברה שלך? איך הכרתם? עם כמה בנות עשית את זה? מתי היתה הפעם הראשונה ועם מי למה אתה כל הזמן בפורומים? מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? את מי אתה אוהב יותר, אבא או אמא? מה הפנטזיה המינית הכי מטורפת שלך? האם ממשת פנטזיות...? מה הזיכרון ילדות הראשון שלך? אם היית יכול לקפוץ ליום מסוים ולשנות אותו, איזה יום ומה היית משנה? מנה 3 תכונות טובות ו3 רעות אצלך מה היית משנה אצלך בגוף ובנפש? אתה מאמין באלוהים, פרט נמק והסבר איפה אתה רואה את עצמך עוד 20 שנה ואחרונה חביבה... נכון שאתה אוהב אותי ? :)

duduamar

New member
יאללה לעבודה ../images/Emo13.gif

את השם של החברה שלי אני מעדיף לא לחשוף, כדי לכבד את הפרטיות שלה, עמכם הסליחה...
איך הכרנו? באחד הפורומים כאן בתפוז (מי אמר שאי אפשר?
)... היה דיון על נושא מסוים ולא ממש הסכמנו אז התווכחנו והתווכחנו, ובסוף עברנו למסנג'ר ומשם הלאה. זה די גורל האמת, כי אני ברוב המקרים לא גולש בשבתות והיא בכלל בקושי נכנסת לתפוז, וכאילו רצה הגורל - ובאותה שבת אני כן הייתי מחובר, והיא היתה צריכה לכתוב עבודה, אז כדי להפיג את השעמום מדי פעם היא נכנסה לפורומים, וכך הכרנו
העבר המיני שלי, בתור אנטי סטוציונר, מאוד מצומצם, והוא כולל רק את הנשים שהייתי איתן בקשר רציני, שזה יוצא 4 נכון להיום (ומקווה שזה ישאר 4).
הפעם הראשונה היתה די באיחור האמת, באיזה שבת בצבא עם בחורה מצחיקה ומקסימה. החזקנו רק 3 חודשים אבל היה ממש כיף
למה אני כל הזמן בפורומים? יש דרך יותר יפית להעביר את העבודה? 90 אחוז מהזמן שאני כאן זה בזמן שאני במשרד (כמו עכשיו למשל...)
אני כבר גדול, לא?
בכל מקרה, אני שנה הבאה מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים בטכניון, ואני מקווה לעסוק בתחום הזה ולהגיע כמה שיותר רחוק.
זו שאלה שאין עליה תשובה... הקשר שלי טיפה יותר חם עם האמא.
אין לי האמת פנטזיות מיניות מוטרפות מדי, והיתרון בזה לדעתי - שהן ברות מימוש
בעקרון אני רוצה להתנסות בכל מיני דברים לאו דווקא מיוחדים, אבל דברים שלא יצא לי (סקס בטבע, קשירת עיניים ועוד כמה דברים שלא נפרט
)
האם ממשתי? את חלקן אני שמח לומר שעשיתי עליהן
, מקווה להמשיך ולממש...
זכרון ילדות הראשון שלי? אני די סנילי אז זה מגיל 5, אני זוכר את כל המשפחה יושבת בשולחן ואחותי אומרת לי "יש לך היום יומולדת..אתה בן 5"...
שאלה מעניינת...האמת יש לי תשובה אבל אני מעדיף לשמור אותה לעצמי, סורי.
תכונות טובות: אכפתי מאוד לזולת, בעל קליטה מהירה, בעל חוש הומור (או לפחות ככה אני מקווה...) תכונות רעות: פרפקציוניסט מדי, סטרילי והגייני מדי. מספיק 2 לא?
בגוף הייתי משנה כמעט הכל... לא אוהב את המראה שלי. בנפש? הייתי מוציא קצת גנים מרוקאים ומחליף אותם בגנים רגועים יותר....
גדלתי בבית מסורתי. אני מאוד מאוד קרוב לדת (אמנם לא שומר שבת אבל כשרות וצומות עוד דברים בהחלט כן), וכמובן מאמין באלוהים.
מקווה מאוד מאוד שבעל משפחה מאושרת, וקריירה מצליחה.
שאלה רטורית לא? ברור!
וואו איזה ארוך זה יצא.. מישהו קרא את זה??

s h i r k u s h

New member
שאלות לדודינקה ../images/Emo8.gif

מהן השאיפות שלך בחיים בגדול בתחומים השונים
כיצד הכרת את בת זוגתך
באילו פורומים אתה משתתף פעיל ובאיזה סביל
מה הדבר האחרון ששאלת בפורום כלשהו ובאיזה פורום זה היה

duduamar

New member
תשובות לשירינקה ../images/Emo13.gif

יש לי שאיפות די סטנדרטיות האמת... בתחום הרומנטי - להיות נשוי ובעל משפחה שמחה ומאושרת. בתחום הכלכלי-תעסוקתי - להיות בעל קריירה מצליחה ומכניסה.
כבר ציינתי בתשובה למגנטה, את מוזמנת לקרוא שם
אין לי פורומים שבהם אני סביל. אני פעיל בעיקר בפורום הזה, בליינד דייט (כולם מוזמנים **פרסומת סמויה**), סינגלס, סקס ותמיכה טכנית.
המממ לא זוכר האמת... לדעתי זו היתה שאלה טכנית בפורום תמיכה טכנית.

שאלות לדודווווווווו

סקס בפגישה הראשונה- כן,לא ,למה לא ? איזה מזל אתה ? מאמין באסטרולוגיה ? מה הדבר הכי מטורף שעשית ? מה חשבת שלא תעשה בחיים - ועשית ? מזל או גורל ? זהו .

duduamar

New member
תשובות לחיפשושית ../images/Emo15.gif

הכי לא בעולם. לא מסוגל לעשות סקס בלי רגשות (אחרת זה סתם אקט טכני וחסר ריגוש לדעתי). בדייט ראשון עדיין אין מספיק רגשות. ובנוסף - דייטים אצלי הם בד"כ במקום ניטרלי ומשם נפרדים כידידים (מקסימום מלווה אותה לביתה אבל לא נכנס) ולכן גם לא רואה איך יצא לי להתקל בסיטואציה כזו.
מזל גדי, ולא הכי מאמין באסטרולוגיה, אם כי חלק מהתכונות שאומרים למזל גדי מאוד נכונות לגביי.
הכי מטורף? מה שעולה לי בשליפה זה כשהיינו באיזה שבת באיזה מתקן אימונים ותפסנו כוננות, וחתכנו משם עם הרכב הצבאי (שאגב אסור להחנות אותו במקום אזרחי) למועדון... היתה אחלה מסיבה :)
יזיזות. אני כל הזמן אומר שזה לא בשבילי כי זה חלול מרגשות. פעם אחת נסחפתי לזה והיתה לי יזיזה לאיזה חודשיים. בדיעבד אני מצד אחד מצטער שזה קרה כי זה באמת לא בשבילי, ואני לא מתכוון לחזור על זה, ומצד שני - אני שמח שחוויתי את זה על זה בשרי ווידאתי שאכן מה שחשבתי - בשבילי רק קשר רציני.
אני מאוד מאמין בגורל, אבל מזל אף פעם לא מזיק... הלוואי והיה לי עוד...

השאלות החשבות באמת!

מילקי- קודם לאכול את המעדן או קודם את הקצפת? במבה או שוש? ביסלי או במבה? רגע עם דודלי או קיקשתא? מה הסרט/סידרה המצוירת האהובה עליך? והכי חשוב! איך אתה מרגיש הבוקר?

duduamar

New member
שאלות הרות גורל אין ספק....

לא אוכל מילקי, רק דני חום
במבה בענק! חולה עליה.
אמרתי במבה לא??
וואי זה לא ממש מהתקופה שלי... אני בקושי זוכר את רגע עם דודלי. את קישקשתא כמעט לא. אני אבחר ברובוטריקים
אני מרגיש מצוין
סופ"ש שלם רק אני והחברה לבד, אפשר לבקש יותר מזה?

נו אז איך היה הסופ"ש

אתה צריך נצל אותם! אם אני זוכרת נכון אתה מתחיל ללמוד ואז הם יתמעטו...

duduamar

New member
בהחלט יתמעטו...

היה אחלה סופ"ש, חבל שנגמר
ואחלה זכרון! אני מתחיל ללמוד בטכניון שנה הבאה, ואז אני פחות אבוא להציק לכם

Vdrums

New member
דודו תתייצב.

האם אי פעם גנבת/סחבת/פילחת משהו? האם החרמת דיסק? (לקחת ולהתחמק מלהחזיר) האם עברת על חוקי התנועה? האם אתה שר במקלחת? כמה פעמים היית בחו"ל? מה הדבר הכי מוזר שאכלת? אתה יודע לבשל? (אם כן, מה?) האם אתה יודע להכין קוקטיילים? משקה אלכוהולי אהוב? כמה אתה שותה כדי להגיע למצב כפית? ים או בריכה? אתה משחק מטקות? יש לך חיית מחמד? אתה משחק במחשב? בעע נגמר לי.....

duduamar

New member
מתפקד! ../images/Emo150.gif

האם אי פעם גנבת/סחבת/פילחת משהו? כמו כולם כן. בכיתה ה', כשהיינו אוספים קלפים של המונדיאל, הקלף הכי מבוקש היה של מראדונה, ולאיזה ילד מעצבן אחד היה אותו פעמיים! אז אני וחבר שלי ארגנו איזה מבצע למופת והרמנו לו אותם... אחרי יום באנו מאושרים ושמחים והכרזנו ש"בפוקס" יצא לנו הקלף הזה ... אחח איזה זכרון
האם החרמת דיסק? (לקחת ולהתחמק מלהחזיר): לא יצא לי, אני מהאנשים החנונים האלו שמחזירים דברים שהם לווים... האם עברת על חוקי התנועה? כן. בעיקר מהירות כמו כולנו (כמעט). האם אתה שר במקלחת? חחח לעיתים רחוקות, כשיש איזה שיר שממש נתפס לי. כמה פעמים היית בחו"ל? 0 עגול
מה הדבר הכי מוזר שאכלת? בתור שומר כשרות, אין דברים יותר מדי חריגים. אתה יודע לבשל? (אם כן, מה?) - אני ספץ בלהכין מלוואח (זה שקונים מהקפאה כמובן), יותר מזה? לא ממש לצערי... האם אתה יודע להכין קוקטיילים? אני אוהב להתנסות בזה. יש לי בבית ספר ואני מדי פעם אוהב להכין לי ולמשפחה כל מיני קוקטיילים חדשים. משקה אלכוהולי אהוב? סאותרן קומפורט. כמה אתה שותה כדי להגיע למצב כפית? זה לא עניין של כמות, אלא ערבוב. כשאני מערבב הרבה סוגי אלכוהול (למשל וודקה טקילה ייגר ובירות) אז אני בהחלט מתמסטל... ים או בריכה? ים נראה לי יותר נחמד. אתה משחק מטקות? לעתים רחוקות. יש לך חיית מחמד? לא איש של חיות. אתה משחק במחשב? כן, אבל עכשיו הרבה פחות מבעבר (אין זמן
). כשיוצא לי פעם בכמה שבועות, אז אני אוהב לשחרר לחצים בNEED FOR SPEED.

למעלה