יאללה לעבודה ../images/Emo13.gif
את השם של החברה שלי אני מעדיף לא לחשוף, כדי לכבד את הפרטיות שלה, עמכם הסליחה...
איך הכרנו? באחד הפורומים כאן בתפוז (מי אמר שאי אפשר?
)... היה דיון על נושא מסוים ולא ממש הסכמנו אז התווכחנו והתווכחנו, ובסוף עברנו למסנג'ר ומשם הלאה. זה די גורל האמת, כי אני ברוב המקרים לא גולש בשבתות והיא בכלל בקושי נכנסת לתפוז, וכאילו רצה הגורל - ובאותה שבת אני כן הייתי מחובר, והיא היתה צריכה לכתוב עבודה, אז כדי להפיג את השעמום מדי פעם היא נכנסה לפורומים, וכך הכרנו
העבר המיני שלי, בתור אנטי סטוציונר, מאוד מצומצם, והוא כולל רק את הנשים שהייתי איתן בקשר רציני, שזה יוצא 4 נכון להיום (ומקווה שזה ישאר 4).
הפעם הראשונה היתה די באיחור האמת, באיזה שבת בצבא עם בחורה מצחיקה ומקסימה. החזקנו רק 3 חודשים אבל היה ממש כיף
למה אני כל הזמן בפורומים? יש דרך יותר יפית להעביר את העבודה? 90 אחוז מהזמן שאני כאן זה בזמן שאני במשרד (כמו עכשיו למשל...)
אני כבר גדול, לא?
בכל מקרה, אני שנה הבאה מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים בטכניון, ואני מקווה לעסוק בתחום הזה ולהגיע כמה שיותר רחוק.
זו שאלה שאין עליה תשובה... הקשר שלי טיפה יותר חם עם האמא.
אין לי האמת פנטזיות מיניות מוטרפות מדי, והיתרון בזה לדעתי - שהן ברות מימוש
בעקרון אני רוצה להתנסות בכל מיני דברים לאו דווקא מיוחדים, אבל דברים שלא יצא לי (סקס בטבע, קשירת עיניים ועוד כמה דברים שלא נפרט
)
האם ממשתי? את חלקן אני שמח לומר שעשיתי עליהן
, מקווה להמשיך ולממש...
זכרון ילדות הראשון שלי? אני די סנילי אז זה מגיל 5, אני זוכר את כל המשפחה יושבת בשולחן ואחותי אומרת לי "יש לך היום יומולדת..אתה בן 5"...
שאלה מעניינת...האמת יש לי תשובה אבל אני מעדיף לשמור אותה לעצמי, סורי.
תכונות טובות: אכפתי מאוד לזולת, בעל קליטה מהירה, בעל חוש הומור (או לפחות ככה אני מקווה...) תכונות רעות: פרפקציוניסט מדי, סטרילי והגייני מדי. מספיק 2 לא?
בגוף הייתי משנה כמעט הכל... לא אוהב את המראה שלי. בנפש? הייתי מוציא קצת גנים מרוקאים ומחליף אותם בגנים רגועים יותר....
גדלתי בבית מסורתי. אני מאוד מאוד קרוב לדת (אמנם לא שומר שבת אבל כשרות וצומות עוד דברים בהחלט כן), וכמובן מאמין באלוהים.
מקווה מאוד מאוד שבעל משפחה מאושרת, וקריירה מצליחה.
שאלה רטורית לא? ברור!
וואו איזה ארוך זה יצא.. מישהו קרא את זה??