רבלדה הגירסא שלנו-אודישנים

../images/Emo124.gifרבלדה הגירסא שלנו-אודישנים

רבלדה הגירסא שלנו-הסבר אז זה פשוט מאוד...רבלדה בגירסא שלנו זה בעצם פרויקט של הפורום. כל פעם יערכו אודישנים ובהם יבחרו 3 תסריטאים ועורך גראפי שיעשו גירסא לעלילה של רבלדה ב-20 פרקים עם תמונות ועם פרקים....
האודישנים אם יש לכם רעיון איך להכניס את רבלדה ל-20 פרקים+בונוסים שלא היו ברבלדה אתם מוזמנים להשתתף באודישן התסריטאי... אם אתם טובים בגראפי ויודעים איך לדחוס פרק ב-3 תמונות אתם מוזמנים להשתתף באודישן היוצר הגראפי...
שימו
כדי להשתתף באודישנים עליכם לשלוח תגובה להודעה זו ובכותר:
אודישן תסריטאי/אודישן יוצר גראפי
זאת אומרת עליכם לבחור

ג ב ש ו ש

New member
נשמע מעניין מאוד../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אהבתי את הרעיון סוניה,כל הכבוד
אני כרגע נשאר נייטרלי.. בהצלחה

הקפצה!!!

אנשים מה לא אהבתם?!?!!?!?! זה יהיה כמו חפר"י.... חח ראיתי שהיה ואני מחכה שיעשו עוד פעם כי אני יכולה לשלוף טלנובלות בצ'יק!!!!

גבשוש כנס דחוף...

שמע אם זה לא עובד תוך היומיים הקרובים תמחק את זה או לא יודעת מה תעשה עם זה..פעם שניה אני מנסה ואפ'חד לא מת על זה אז חבל לבזבז ת'זמן על משו שלא תופס כשאפשר לעשות משו יותר תופס...

soy rebelde

New member
סוניה ../images/Emo24.gif

אנחנו אמורים להמציא תסריט מחדש לרבלדה? אם זה ככה אז זה נשמע ממש אחלה.. אולי תתחילי את הפרק הראשון ואז אנשים יצטרפו? וחוץ מזה נראה לי שאלמוג ישמח להשתתף בזה, רק שהוא לא פה..

רק עכשיו ראיתי ת'תגובה שלך...

מאמי אני מאוד אוהבת לכתוב וזה...כל הזדמנות וכל השראה אני כותבת יש לי אולי מליון דפים בחדר עם כל מיני שטויות שלי אבל כל הקטע הוא שיהיה שיתוף פעולה בפורום..זה פעילות לא להגיב אלה להשתתף יכול להיות הרבה יותר מ-3 תסריטאים כל פרק יכול מישהו אחר להמשיך אפשר לעשות גירסא ארוכה מאוד אבל בשביל זה צריך יותר שיתוף פעולה בפורום משהו שאני לא כל כך רואה מאז שהוא נפתח...זאת מן פעילות גיבוש מבינה?! זה יכול להיות כמו ברונו מארח מפורום טלנובלות מישהו כותבת פרק ונותן שם של ילד שימשיך לכתוב את הפרקר הבא וככה העלאה... המטרה שלי ברורה עכשיו?!

soy rebelde

New member
ו-3 אמורים לכתוב 20 פרקים?

או שהשלושה האלה מתחלפים אחרי כל פרק?

סתכלי..

זה היה רעיון ראשוני אבל עכשיו כשאני חושבת על זה אולי עדיף שזה יהיה שמישהו כותב פרק ואז נותן לי שם של מישהו אחר ואז האחר הזה ממשיך וככה הלאה כמו ברונו מארח בטלנובלות..יותר הגיוני לא?! ואז נראה מתי זה יפסיק כאילו לא יהיה מס' פרקים מוגבל...

soy rebelde

New member
אוקי...

אפשר לעשות שזאת תהיה עבודה בזוגות; אחד כותב והשני יוסיף תמונות ויעזור גם לכתוב

../images/Emo8.gif

אלמוגושששש ידעתי שאני יוכל לסמוך עליך...אני שיניתי רעיון תכתוב ת'פרק הראשון...וכשתגמור תשלח לי בהודעה פרטית מי אתה רוצה שימשיך לכתוב טובוש?!? ואם אתה לא יודע גרפיקה אני תמיד כאן בשבילך!!!!

מקפיצה...

נוו אנשים מה נסגר?~?!?!!? לפחות תגידו אם אהבתם או לא!!!!!!! אני וגבי תכננו את זה מלפני שנסעתי וקבענו שעושים את זה כשאני חוזרת חזרתי השקעתי וככה..לפחות תגיבו!!!

ג ב ש ו ש

New member
צודקת מותק סורי,אממ תראי../images/Emo88.gif

אני יכול לעזור בגרפיקה אם אפשר

לכתוב פרק ראשון כאילו../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

אם השחקנים וכזה
לא ממש הבנתי, לשנות את העלילה אבל אם אותם השחקנים?

לאאאאאאאאאאאאאא

ברבלדה לפי דעתך יש מה להוסיף ויש מה הלהוריד נכון?! אז הנה הזדמנות תכתוב פרק אחד תן לי שם מי ממשיך ואותו אחד ימשיך את הפרק שלך כמובן שחובה על כל אחד לבחור פתיח אבל כאן אני קלה או שיר של רבלדה או איזשהו שיר כמו פור בסרטה וכאלה ועוד פעם כמובן שבספרדית הפתיח! עכשיו הכל מובן<?!

ובקשר לשחקנים...

איך שבא לך אבל תזכור תחשוב איזה שחקנים כולם רוצים כי אתה מתחיל ומי שממשיך לא יכול לשנות שחקנים מבין?!

למעלה