רואה ערוץ 24 ורוצה לדפוק את הראש ??

laVita

New member
זה די מגוחך שזה משמח אותך..

סופסוף הגיעה ביקורת שתוכל לפרסם ולהפיץ. זה מאוד פתטאי בעיני השמחה לאיד הזו. תחשוב על זה

webguy

New member
זה לא הוגן ..!!

אם שמים ביקורת חיובית צריך לשים גם את השלילית ..חוץ מזה אם עושים את הביקורות השליליות לגבי מתחרים אחרים ובמיוחד לגבי מתחרה מסוימת .
...אז זה הוגן במיוחד שהביקורות הארסיות ביותר באות מפיהם של אוהדי אלירז ראי גם עכשיו בפורום האח הגדול וגם פה ....אם תלכי לאחור ..!! אז קצת פורפורציה והגינות ..!! גם חבריך לא ממש מפרגנים לאחרים חוץ מאלירז ואלין ... יום טוב ..!!

spinning1

New member
איילה עכשיו בערוץ 24 ממש בדיחה

מנסה להראות סחבקית ולא מצליח לה, דיבור לא ברור, יחד עם שרון חזיז הדביקה והאינפנטילית- תוכנית כה גרועה. על איילה לא כותבים כי אין לה תוכנית וגם לא תהיה לה, אין לה שום כישורים לזה. ואנחנו זוכרים את האופי הרע שלה בערוץ 20, למזלה רב האנשים ראו רק ערוץ 2 שם הציגו אותה כמלאך.את העונש שלה היא קיבלה- סער העיף אותה על טיל ועשה ממנה בדיחת האומה.

balbala5

New member
האמת שמאז שאיילה הודחה כל כך רווח לי...

שאני ממש לא צופה בשום דבר שקשור בה !!!

laVita

New member
אז אתה מחזיר?

אם תסתכל בקומונה גם שם מפרסמים את הביקורות גם אם הן שליליות. אבל לא סתם פרסמת, פרסמת עם שמחה רבה יש לציין. שים לב לשורה שבחרת לצטט. בוא לא ניתמם. השאלה היא אם אתה עושה את זה כדי להחזיר לאנשים ברשת או באמת בגלל שאתה לא אוהב בלשון המעטה את אלירז. כי כמו שזה נראה זו הודעה שנועדה "להכניס" לאוהדים שלו ברשת. יום טוב גם לך

webguy

New member
להכניס ...

בסך הכל אלירז בחור רגיל ..אין לי כלום נגדו אם כי הוא טיפוס אחר בכלל ממה שאני מתחבר אליהם , אני לא סובל לשמוע את סגנון הדיבור שלו . ...ובכלל האח נגמר ....ואני לא מבין את אוהדי אלירז עם השנאה שלהם ..? ב

balbala5

New member
webguy ערוץ 24 זה לא ערוץ אגו...

בערוץ 24 לא משדרים תכנים מהסוג הזה >>>

susu281

New member
בלבלה את מבולבלת

תעשי ניתוח אף , תגדלי זיפים ותראי כמו אלירעז

D h a l i a

New member
לא הצלחתי להבין מה אוכל את הכתבת בביקורת

העובדה שהם לא אתיאיסטים? המניירות העממיות? מתכונת הערוצים המסחריים? הקפיטליזם? לא ברור. אז למה לייגע כך את הקוראים?

למעלה