../images/Emo124.gifרוצה לומר כמה דברים עקב הבלגן פה../images/Emo7.gif
רוצה לומר בהצלחה למנהלות החדשות שלנו נירה63 ונעומי פסי
שיהייה לכן בהצלחה בניהול הפורום ורוצה לומר כמה מילים לכל מי שמשמיץ את הפורום ואת האנשים שמנסים לעזור אחד לשני חברה כמה מילים לי לכם אני משתדלת שלא להיתערב כי זה לא מעינייני אבל זה פשוט מעליב אני לא נהנת כבר מהפורום ומאוד רוצה שהמנהלות שלנו יצליחו ו ב ג ד ו ל כי אני חושבת שמגיע להן כמו שלכל אחד היה היזדמנות לנהל את הפורום למרות שאף פעם לא דיברתי איתן אישית ולא מכירה אותן אישית אך אני למדתי מישפט אחד חשוב א ד ם ל א ד ם א ד ם בבקשה מי שלא ניראה לו לנכון ליהיות פה אז שיעזוב את הפורום ותיתנו לאחרים לעשות מה שבאמת חשוב ל ע ז ו ר ל א ח ר י ם ובבקשה אני לא מבינה למה אתם שולחים לי מסרים(אותם אנשים יודעים על מה אני מדברת) כדי להגיב אני לא מעוניינת ליהיות צד בעיניין אז בבקשה ויש המון אנשים שכבר נימאס להם ליהיות פה ביגלל כל מה שקורה ואני חלילה לא אומרת שמה שעשו לארומה רוני זה נכון וצודק כי הוא ניסה בסך הכל לעזור לזולת ואני מאוד מחבבת את האיש אך תבינו שיש עוד אנשים פה בפורום שלא עונים על גבי המסך אך פועלים בסתר וגם להם נימאס ואני אשמח שארומה רוני יחזור אליינו בגדול אך לא ניראה לי שזה יקרה כי פגעו בו מאוד בבקשה בואו נשאיר את הרוע בחוץ ומי שלא ניראה לו שפשוט לא יכנס לכאן וניתרכז בדבר אחד נתינה מהלב למען הקהילה (זה נישמע טוב נכון?
) ונעשה טוב אחד לשני בבקשה אז בואו וניפתח דף חדש ובלי מריבות חברה השנה החדשה התחילה על רגל ימין ונתמיד בזה שישאר על רגל ימין בהצלחה לכולם ובואו ניתן ידיים כדי לחבר בין כולם ונהנה אחד מהשני