רוצים כרטיס זוגי להופעה של שלומי שבן?

../images/Emo124.gifרוצים כרטיס זוגי להופעה של שלומי שבן?

בתחילת ספטמבר החל באופן רשמי סיבוב ההופעות של האלבום "עיר". את ההופעה הפיק מוסיקלית רע מוכיח שגם יתופף. זהו מפגש ראשון ומסקרן בין שלומי שבן לרע מוכיח ואליהם יצטרפו : תום מוכיח – באס עידו אגמון – גיטרות ואסף רוט – ויברפון, מרימבה אלקטרונית והקשה. אסף רוט הוא סולן כלי הקשה מהמובילים בארץ בתחום המוסיקה הקלאסית וזוהי הפעם הראשונה שהוא חובר ללהקת רוק. ביחד, ההרכב יוצא הדופן יציג את שירי האלבום החדש לצד שירים מאלבום הבכורה של שבן שישיר, וכמובן ינגן בפסנתר.
רוצים כרטיס זוגי להופעה של שלומי שבן? ענו על השאלות ואתם בדרך... שלחו את התשובה הנכונה במסר אישי לניק "תפוז אנשים מודיע", תוך ציון שמכם המלא ומספר תעודת הזהות. 25 גולשים יזכו בכרטיס זוגי להופעה שתתקיים ב3/1 בבארבי בכפר סבא [אחריות העברת הכרטיסים הינה של המון ווליום] 1. כמה אלבומים הוציא שלומי שבן עד כה? א. 4 ב. 2 ג. 1 ד. 5 2. מה שמו של האלבום החדש של שלומי שבן? א. שמע קולי ב. חולם בהקיץ ג. עיר ד. דברים בלחש 3. באיזה כלי מנגן שלומי שבן? א. גיטרה בס ב. חליל ג. כינור ד. פסנתר בהצלחה!
ההופעות נוספות של שלומי- 3.1 חמישי שלומי שבן, אורחת מיוחדת: אפרת גוש, בשעה 22:00, מחיר: 75 ₪ בארבי כ"ס 03-5188123 10.1 חמישי שלומי שבן במופע פסנתר, בשעה 22:00, מחיר: 80 ש"ח מבצר שוני, טל' 04-6399760 30.1 רביעי שלומי שבן בשעה 21:00 פתיחת דלתות. מחיר:90ש"ח זאפה ת"א טל' 036499550 31.1 חמישי שלומי שבן, מופע פסנתר בשעה 22:00, מחיר-70 ₪ מרתף, 10 חיפה טל' 048240762

bleeding guitar

New member
יאללה אנשים הזדמנות לכרטיסים חינם../images/Emo168.gif

תשתתפו, השאלות ממש קלות והפרס ממש שווה
*ולא לרשום תשובות על גבי הפורום זה לא יעזור לכם*

B a m b o o k

New member
הייתי עונה, ולוקחת כרטיס בשמחה

אבל אני גרה בב"ש
ואין לי איך להגיע עד כפר סבא
כואב הלב

Funky Giraffe

New member
ת'אמת שאני חייב ת'כרטיסים

כי אני גר ממש חצי דקה מהבארבי בכפ"ס (בכניסה לרחוב שמתנקז אל הבארבי) ואין לי שקל עליי

bleeding guitar

New member
רשום בתקנון ../images/Emo168.gif

המשחק יחל ביום 25.12.07 בשעה 12:00 ויסתיים ביום 1/1/08 בשעה 12:00 (להלן "תקופת המשחק"). אז אני משערת שעד יום רביעי יודיעו לכל הזוכים

uk14

New member
Uע"פ מה בוחרים מי זוכה?

הרי תשובה נכונה היא תשובה נכונה. אין פה יותר מדי התחכמויות.

bleeding guitar

New member
אני מניחה שהגרלה ../images/Emo168.gif

שמעו תכלס למבצע הזה אין קשר אלי, זה מבצע של תפוז בחסות של המון ווליום. מניחה שאת כל התשובות/הזוכים תדעו שבוע הבא, ואם לא זכיתם אולי תהיה חלוקה בפורום רוק ישראלי (עוד לא ידוע לי שיש).

know hope919

New member
):

יש אולי מישו שזכה ולא יכול להגיע ומתחשק לו לתרום את הכרטיס?

למעלה