קודם כל-
|ג'יי די פשוט מלך
. סוף פסוק, נקודה. קרוב לוודאי שהוא לא יזכה בזה אבל למי אכפת?! אני אשלם הרבה "$כסף$" בשביל לראות אותו מופיע. הריאליטי- הראיון עם אינקסס היה מטומטם. זאת דווקא הייתה הזדמנות להכיר כל אחד מהמתמודדים אבל הם ממש לא ניצלו את זה ובמקום זה שאלו שאלות דביליות. היה יפה לראות את ג'יי די מתרגש מהביקור של אמא שלו ושל אחותו. בהחלט צריך להראות את הצד הזה יותר. ההופעות: סוזי- אם הבחורה הזאת לא עפה מחר זה פשוט עוול. כשראיתי את ההופעה שלה כל כך השתעממתי
ואחרי שראיתי את כל ההופעות, לא זכרתי שהיא הופיעה בכלל. היא ממש מיותרת שם. מיג, ג'יי די ומרטי טובים ממנה בכמה רמות, אבל באמת נשאלת השאלה האם הם רוצים בת בגמר או לא. בכל אופן- מבחינתי היא הייתה הכי גרועה היום
. ג'יי די- קודם כל- הבן אדם הזה גם קרוע וגם קורע. לא חשבתי ת'אמת שהוא בן אדם מצחיק אבל הוא הצליח להצחיק אותי גם כשהוא אמר בהתחלה שהוא לא יודע את המילים וגם כשהוא זרק את הכסף מהשק
- צעד חכם מאוד. עיצבן אותי שאינקסס בחרו לו את השיר הזה. אני מאוד אוהבת אותו, אבל זה לא שיר גדול להופיע איתו. בכל אופן ג'יי די פשוט שיחק אותה בגדול- הוא שר את זה ממש ממש טוב ולא חשבתי שהוא יצליח. מבחינת הופעה- הוא מסובב את כולם על האצבע הקטנה. פרפורמר ענק. חוץ מבלאדות- הוא עושה הכל טוב
. לא חשבתי שהוא אפילו יגיע לטופ 5 אבל עכשיו נראה שהוא ישאר גם לשבוע הבא. מרטי- היה מעולה היום
. לא מושלם אבל עדיין- ממש טוב. לפי דעתי הוא היה צריך להחליף בין השירים, כלומר, לעשות את השיר שלו רועש ואת קריפ לעשות אקוסטי. נורא שמחתי שנתנו לו את קריפ כי רדיוהד הן אחת הלהקות האהובות עליי (ומסתבר גם של מרטי
). אני חושבת שהוא יכל לבצע את השיר הזה הרבה יותר טוב אקוסטי אבל עדיין- עשה עבודה טובה. חוזר להיות פייבוריט שלי
. מיג- היה היום בינוני. כלומר הוא היה טוב כהרגלו אבל לא יודעת....יכול להיות שקצת נמאס לי ממנו. הוא לא מאוד מחדש והרוב נשמע אותו דבר. אבל גם יום יחסית בינוני של מיג הוא בעצם יום טוב. הדירוג שלי להיום: מקום 1: ג'יי די
. מקום 2: מרטי
. מקום 3: מיג
. מקום 4(בהפרש ענקי מכולם):סוזי. הדירוג שיהיה: מרטי ראשון, ג'יי די שני(למרות שיש סיכוי שמיג יעקוף אותו כמו שבוע שעבר
), מיג שלישי וסוזי אחרונה. מי עף מחר? כמעט בטוח שסוזי. מאוד מאוד מקווה. ככה הטופ שלוש יהיו בעצם הפייבוריטים שלי מההתחלה. בכל מקרה אם היא לא עפה אז העולם באמת השתגע ונראה לי שג'יי די יעוף.