רוקסטאר הופעות טופ 4 !!!

Juliann

New member
../images/Emo124.gif רוקסטאר הופעות טופ 4 !!!

היום בעשרה לתשע בסטאר וורלד!

Juliann

New member
אני כבר ראיתי את ההופעות אז הנה:

[לא ראיתי את כל הפרק, רק את ההופעות בלי התגובות של אנקסס ודייב]. ג'יידי שוב פרטי וגאס. דופק הופעה כרגיל אבל זה מתחיל לעצבן כבר לא יכלו לתת לו שיר אחר?! מאני- השתעממתי. הגימיקים נחמדים אבל אני לא אוהבת את השיר. אמא שלי טוענת שהמקור הרבה יותר טוב. סוזי שיר ראשון- לא מלהיב במיוחד, אבל לפחות היא מנסה לערב את הקהל. וואטז אפ- אהבתי אהבתי אהבתייייי!!! מרטי טריז אקוסטי- אני מעדיפה את הגרסא הרוקיסטית הרבה הרבה יותר... היה נחמד אבל מה שהוא עשה שבוע שעבר הרבה יותר טוב. קריפ- מה זה השיר המעפן הזה?! אמאלה! תקשיבו למילים... מה שכן נראה שהוא מתחבר לשיר ומעביר הרבה רגש דרכו. הפאלסטו אומנם לא נשבר אבל מאוד מאוד חלש. נגמר לו האוויר בצרחות... שיר די בעייתי בשבילו מבחינה ווקאלית אבל הביצוע היה די מרגש וזה עבד. מיג פאיינט יט בלאק- פשוט לא עובד, למיג אין שום צד אפל באישיות שלו. זה לא היה משכנע. קיס פרום א רוז- זה כבר הרבה יותר טוב. הטווח הקולי של מיג מתאים בול. הפאלסטו מצויין וזה היה ביצוע די בסדר. לסיכום שבוע מאכזב מאוד מבחינתי... אף אחת מההופעות לא היתה WOW.. הכל די עבר לי מעל הראש... סוזי עם השיר השני היתה הכי קרובה להופעה טובה הערב בשבילי. מישהו כתב בפורום הרשמי שזה היה השבוע לחשוף את כל החסרונות שיש לכל אחד מהם: בשביל מרטי זה לתת לו שיר עם צרחות ופאלסטו ולקוות שהוא לא ילך OFF KEY. בשביל מיג זה לנסות למצוא משהו DARK באישיות שלו. בשביל סוזי זה למצוא נוכחות בימתית ולאתגר אותה ווקאלית עם שירים די קשים. ובשביל ג'יידי הם אמרו משהו לגבי טיימינג. שהוא לא בזמן הנכון או משהו כזה. לא יודעת. אני חושבת שמיג או ג'יידי יקבלו הכי הרבה קולות ויש 2 מצבים: אם ג'יידי מקבל הכי הרבה קולות והבוטום הם מרטי, סוזי ומיג- יש מצב שמיג עף אבל אם מיג ניצל שוב והבוטום הוא ג'יידי, סוזי ומרטי- לדעתי מרטי עף. בכל מקרה נראה לי שג'יידי וסוזי הם מנעולים לגמר שבוע הבא. [גמר של 3].

MoGanC

New member
יושקה

סוזי שיר ראשון - נשמעה טוב,קצת מעצבן שהם יורדים לקהל ולא יודעים אף פעם מה לעשות אז הם פשוט חוזרים בחזרה למעלה.לדעתי חבל שהיא התחילה עם השיר הזה כי זה קצת עייף אותה לקראת ה... שיר השני - התחיל קצת מזעזע,אבל המשיכה טוב,הרבה עוצמה,אבל המקורי יותר טוב. ג'יידי שיר ראשון - מתחיל לאהוב את זה,יש לו איכויות התמכרות. שיר שני - גרם לשיר שאני שונא להשמע טוב.הראה שליטה טובה בקול שלו,זה אולי הכי טוב שאי פעם שמעתי אותו. מרטי שיר ראשון - שמעתי אקוסטי חשבתי שהוא גם יעשה אותו איטי יותר,אבל זה בסוף היה אותו דבר. נחמד,אבל זה עדיין "השירים המשחקים" :p ודייב לא ממש בלט בשיר הזה,מרטי היה צריך לוותר על הגיטרה שלו ולתת לדייב לנגן לבד או פשוט לתת לו לנגן בשיר הבא. שיר שני - עשה את זה מעולה,אפילו קיבלתי צמרמורות,רק חבל שהוא צנזר את השיר.נו באמת, so VERY special? זה פשוט מביך.תגיד fucking והאחראים יצנזרו את זה,אל תביך את עצמך. מיג שיר ראשון - למרות שאני לא מכיר את השיר,אני יודע שהוא בטוח יותר טוב מזה.לא אהבתי,חשבתי שהוא יכל להגיע למקומות יותר טובים איתו. שיר שני - נחמד,לא יותר.

whatever4

New member
בקשר לצנזור:

גם בקליפ וגם אם אני לא טועה בתחנות הרדיו משדרים את הגרסא המצונזרת (VERY במקום fucking). הוא לא המציא את זה או משהו.

whatever4

New member
קודם כל-

|ג'יי די פשוט מלך
. סוף פסוק, נקודה. קרוב לוודאי שהוא לא יזכה בזה אבל למי אכפת?! אני אשלם הרבה "$כסף$" בשביל לראות אותו מופיע. הריאליטי- הראיון עם אינקסס היה מטומטם. זאת דווקא הייתה הזדמנות להכיר כל אחד מהמתמודדים אבל הם ממש לא ניצלו את זה ובמקום זה שאלו שאלות דביליות. היה יפה לראות את ג'יי די מתרגש מהביקור של אמא שלו ושל אחותו. בהחלט צריך להראות את הצד הזה יותר. ההופעות: סוזי- אם הבחורה הזאת לא עפה מחר זה פשוט עוול. כשראיתי את ההופעה שלה כל כך השתעממתי
ואחרי שראיתי את כל ההופעות, לא זכרתי שהיא הופיעה בכלל. היא ממש מיותרת שם. מיג, ג'יי די ומרטי טובים ממנה בכמה רמות, אבל באמת נשאלת השאלה האם הם רוצים בת בגמר או לא. בכל אופן- מבחינתי היא הייתה הכי גרועה היום
. ג'יי די- קודם כל- הבן אדם הזה גם קרוע וגם קורע. לא חשבתי ת'אמת שהוא בן אדם מצחיק אבל הוא הצליח להצחיק אותי גם כשהוא אמר בהתחלה שהוא לא יודע את המילים וגם כשהוא זרק את הכסף מהשק
- צעד חכם מאוד. עיצבן אותי שאינקסס בחרו לו את השיר הזה. אני מאוד אוהבת אותו, אבל זה לא שיר גדול להופיע איתו. בכל אופן ג'יי די פשוט שיחק אותה בגדול- הוא שר את זה ממש ממש טוב ולא חשבתי שהוא יצליח. מבחינת הופעה- הוא מסובב את כולם על האצבע הקטנה. פרפורמר ענק. חוץ מבלאדות- הוא עושה הכל טוב
. לא חשבתי שהוא אפילו יגיע לטופ 5 אבל עכשיו נראה שהוא ישאר גם לשבוע הבא. מרטי- היה מעולה היום
. לא מושלם אבל עדיין- ממש טוב. לפי דעתי הוא היה צריך להחליף בין השירים, כלומר, לעשות את השיר שלו רועש ואת קריפ לעשות אקוסטי. נורא שמחתי שנתנו לו את קריפ כי רדיוהד הן אחת הלהקות האהובות עליי (ומסתבר גם של מרטי
). אני חושבת שהוא יכל לבצע את השיר הזה הרבה יותר טוב אקוסטי אבל עדיין- עשה עבודה טובה. חוזר להיות פייבוריט שלי
. מיג- היה היום בינוני. כלומר הוא היה טוב כהרגלו אבל לא יודעת....יכול להיות שקצת נמאס לי ממנו. הוא לא מאוד מחדש והרוב נשמע אותו דבר. אבל גם יום יחסית בינוני של מיג הוא בעצם יום טוב. הדירוג שלי להיום: מקום 1: ג'יי די
. מקום 2: מרטי
. מקום 3: מיג
. מקום 4(בהפרש ענקי מכולם):סוזי. הדירוג שיהיה: מרטי ראשון, ג'יי די שני(למרות שיש סיכוי שמיג יעקוף אותו כמו שבוע שעבר
), מיג שלישי וסוזי אחרונה. מי עף מחר? כמעט בטוח שסוזי. מאוד מאוד מקווה. ככה הטופ שלוש יהיו בעצם הפייבוריטים שלי מההתחלה. בכל מקרה אם היא לא עפה אז העולם באמת השתגע ונראה לי שג'יי די יעוף.

גם לי נראה אני די מסכימה איתך...

קודם כל צודקת jd rulz! מרטי גם היה ממש טוב אבל היה קצת זיופים... מיג היה ממש נחמד אבל היו כמה חלקים שלא אהבתי בשני השירים... וסוזי שהייתי בטוחה שתיהיה גרועה בגלל הלחץ הייתה מעולה דווקא .. לכן לדעתי מיג צריך לעוף ודחוף! הדירוג שלי: ג'יידי סוזי מרטי מיג

Dark Faerie

New member
../images/Emo45.gifג'יי די באמת היה טוב

הביצועים של מרטי היו בסדר. מיג לא כל כך אהבתי אבל גם הוא היה בסדר. סוזי הייתה לא כל-כך טובה לדעתי..היא צריכה לעוף.
ג'יי די בהחלט היה טוב. שני השירים שלו היו נחמדים, אהבתי בעיקר את money

shalehet

New member
פעם ראשונה שחשבתי שג'יי די היה טוב

וזה לא משנה כמה סוזי תהיה טובה או לא היא בכלל לא בתחרות, כי אין מצב ולא היה מצב שהם יקחו בחורה

Juliann

New member
../images/Emo58.gif יש לי ת-ו-צ-א-ו-ת!!!

ותאמינו לי זה לא היה קל להשיג את זה. כל מי שהיה בצילומים נזהר לא לפתוח את פה... אבל כנראה שמישהו כן זימר... בוטום 3: Suzie - Suicide Blonde JD - By My Side MiG(!) - What You Need Suzie goes home. יש 2 אנקורים, אחד שהצופים בחרו בהצבעות ואחכ הם נתנו לקהל באולפן לבחור את האנקור השני. אחד של מרטי עם טריז- הגרסא הרוקיסטית והשמועות אומרות שגיטרה הולכת להתנפץ שם חיחי ואחד של ג'יידי עם פריטי וגאס [בפעם הרביעית!
] אבל באקוסטי!

מה???../images/Emo58.gif

סוזי הלכה הביתה?? ג'יידי בבוטום 3? אווף אין צדק בעולם... מיג היה צריך ללכת... סוזי הייתה הרבה יותר טובה ממנו

shalehet

New member
זה היה ברור

סוזי היתה מצויינת אתמול, אבל ברור שהם לא יקחו בחורה.. זה היה ברור מההתחלה..

Juliann

New member
חנהל'ה..ספוילרים בכותרת זה NO NO

התוכנית שודרה רק ב 9.........

IrishKiss

New member
לא נכון!!!

מיג הרבההההה יותר טוב ממנה בכל מובן אפשרי.. אני מצטערת אבל הגיע לה ללכת! כמה פעמים היא יכולה להיות בבוטום 3?!?! מיג היה רק פעם אחת ויש סיבה מעולה לזה... אז כן, זה היה שבוע חלש יחסית בשבילו...אבל לסוזי היו איזה 100 שבועות כאלה!

whatever4

New member
../images/Emo58.gifיההה!

שלושת הפייבוריטים שלי מתחילת העונה בטופ 3
!!! תסלחו לי- אבל ג'יי די הוא תותח על
!!!!!!!!!!! הוא ביצע את השיר שלהם יותר טוב מהם! זה היה הביצוע הכי טוב של שיר של אינקסס. אם הם רוצים מישהו שיהיה דומה פחות או יותר לסולן שלהם הם חייבים לקחת אותו. הקול שלו היה פשוט מושלם. חשבתי שבלאדות הוא לא מבצע כל כך טוב אבל הוא היה פשוט מ-ע-ו-ל-ה. ביצוע מושלם. בקשר לסוזי- זה היה ממש ממש צפוי. זה היה ברור ששלושתם טובים ממנה בכמה רמות. אוקיי עכשיו בוא נדבר על הסיכויים לזכיה: בעיקרון, מתחילת העונה הייתי בטוחה שמיג זוכה בזה. לא היה לי שום ספק. הוא הכי מקצועי, הכי מנוסה והכי חשוב- יש עליו את הקונסנזוס הכי גדול. כלומר הוא נחמד וחביב על כולם ואף פעם לא פישל בגדול (ועוד פרט חשוב- הוא אוסטרלי
). אבל במהלך השבועיים האחרונים מיג קצת נחלש. ויותר מזה- נראה שהלהקה לא מאוד מתלהבת ממנו. בהתחלה חשבתי שכן אבל עכשיו נראה שלא. בראיונות נורא הפריע להם שהוא יותר מידי נחמד וגם הציק להם שהוא עסק רק בתיאטרון. כך שאני קצת מתחילה לפקפק בבחירה בו. באשר לג'יי די ומרטי- פה זה מתחיל להסתבך- מצד אחד הקהל הכי אוהב את מרטי. אם זה היה תלוי בקהל- מרטי היה זוכה בלי ספק. בנוסף, מרטי מייצג את "העידן החדש" במוזיקה. יש לו קול עכשווי שבקלות יכול להשתלב בתעשיית המוזיקה. אם אינקסס רוצים מאוד לפנות לקהל הצעיר ולהשתלב במוזיקה העכשווית- מרטי יזכה. אבל מצד שני- מבחינה קולית- ג'יי די מתאים להם כמו כפפה. אי אפשר להתעלם מהעובדה שמרטי אוהב לצרוח. זה מי שהוא וזה מה שהוא עושה הכי טוב. לג'יי די לעומת זאת יש קול עמוק יותר, סקסי יותר שמתאים מאוד ללהקה וגם דומה מאוד לסולן שלהם. אם אינקסס לא רוצים להתרחק יותר מידי מהמוזיקה שהם עשו בעבר, ורוצים פחות או יותר לשמור על הייחודיות שלהם- ג'יי די יזכה. כך שהסיכויים די שווים ואולי יש יתרון קל למרטי.

Juliann

New member
סיכויי זכיה לדעתי:

אני חושבת שמיג זמר מעולה, פרפורמר מעולה ואדם מקסים אבל פשוט לא נראה לי שיש לו מצב לזכות. הקרב הוא בין מרטי וג'יידי. כמו שכבר אמרת ג'יידי מייצג את אנקסס של פעם, מרטי מייצג את אנקסס [אולי] של העתיד.
אני תוהה מה יקרה עם מרטי, כי מסתבר שהלהקה שלו לא רוצה שהוא ינצח. ומרטי אמר בראיון שתמיד הוא יהיה חלק מהם... איך אפשר להיות הפרונט בשתי להקות?!
השאלה היא אם הלב שלו יהיה 100 אחוז שלם עם זה שהוא צריך לעזוב להקה שהוא איתם מגיל 14. ולא לשכוח שמרטי רגיל לחופש מוזיקלי מוחלט. הוא כותב, הוא מנגן, הוא מחליט מה הוא שר ואיך הוא שר בלהקה שלו. האם הוא יוכל "להתכופף" ולעשות מה שאומרים לו? זמר ראשי הוא בדרך כלל גם מנהיג הלהקה. האם אנקסס רוצים מנהיג? אני בספק רב. האם הם רוצים זמר-בובה? זה תלוי לכמה זמן הם מתכוונים להתקמבק. זמר-בובה יעשה עבודה טובה ברק לשיר חומר ישן בהופעות ולהקליט דיסק שנשמע פחות או יותר כמו החומרים הישנים שלהם. אבל מה שעבד בשנות ה80 לא בהכרח יעבוד היום. הם חייבים להביא אותה בטוויסט כדי למשוך קהל חדש, הקהל הישן לא בהכרח יספיק. ג'יידי הוא טיפוס לא יציב. הפכפך לעיתים. יכול להיות שהוא אמיתי בכוונות שלו -כרגע- השאלה היא אם הוא ירגיש אותו דבר עוד כמה חודשים? הוא טיפוס מה שנקרא "עצמאי בשטח". אם הלהקה חושבת רק על הטווח הקצר כלומר סיבוב הופעות ודיסק וגמרנו- הם יהמרו על ג'יידי. אם היא חושבת על הטווח הארוך יותר היא תהיה חייבת להתאים את המוזיקה- וזה יצרוך שינוי מסויים, כאן מרטי יתאים. יציב, מוכן להיפגש באמצע הדרך, אם הלב שלו יהיה שלם עם זה, הוא ילך עם זה עד הסוף. אבל במידה מסויימת, זה פשוט לא אמין שזמר רוק אלטרנטיבי ישיר ללהקת רוק-פופ משנות ה80. הם יעמדו בקצב? ההימור שלי הוא ג'יידי. ואני לא חושבת שתהיה הצבעת קהל בגמר. ואולי עדיף ככה, דקה אחרי מרטי יקבל רקורד דיל וTREES יצא כסינגל לפני שתספיקו להגיד קטרין-זיטה-ג'ונס. ואגב, מסתבר שיש סיבוב הופעות של הרוקסטארים

למעלה